Eerste post

Hallo allemaal,

Dit wordt mijn eerste post van mijn nieuwe leven 🙂 Tijd om de komende maanden achter me te laten en te beginnen met een nieuwe blog.

Nieuwe naam

Ik heb gekozen om nu een nieuwe naam te gebruiken, zodat ik deze blog wat meer persoonlijker kan maken.
Country muziek en de cultuur is gewoon een passie van mij, vandaar deze nieuwe naam.
In het tekenen van cowboy boots of gewoon elementen uit de country vind ik nu wel terug ontspannend en geeft me weer een positieve indruk van het leven.

Nieuwe toekomst

Tijd om het verleden achter me te laten. Tijd om de dingen de doen die ik echt wil doen, en me niet meer te laten leiden door werk. Uiteindelijk is het maar werk, en dat mag mijn privé leven niet meer overhoop halen, of me helemaal onderuit halen zoals mijn vorige job me wel gedaan heeft.

Mode is een passie van me, maar helaas heb ik totaal geen ervaring in de modewereld. Voor de job die ik graag wil doen, heb ik dus geen diploma. Tijd om hier verandering in te brengen. Afgelopen donderdag heb ik me ingeschreven in twee online cursussen zodat ik me toch wat kan verdiepen in heel het winkelgebeuren.

Visual Merchandiser & mode stylist, dat wordt mijn nieuwe uitdaging, mijn nieuwe toekomst.

Het is gedaan om echte dag naar een job op kantoor te gaan waar ik me alleen maar ziek maak. Ondanks mijn autisme heb ik wel wat nood om wat mensen om me heen te hebben en niet alleen collega’s in je nabije omgeven.
Het gaat me goed doen om elke dag rond te lopen, klanten te helpen, bezig zijn met je passie, geen deadlines, geen uren geconcentreerd blijven werken op de computer enzovoort.

Oude blog

Mijn oude blog wordt niet afgesloten van het internet. Ik wil gewoon met een nieuwe frisse start verder. Autisme draait niet alleen om het negatieve dat ik de afgelopen maanden moest meedelen. Het is een andere manier van leven, maar het kan ook goed gaan. Ik wil niet telkens mijn oude blog openen en al die berichten zien dat het toen slecht ging. Ik wil vooruit, en vooruit met een positieve vibe.

Willen jullie nog eens lezen hoe erg het allemaal was, dan kan je hier nog even een kijkje nemen. Misschien vind je er wel herkenningspunten voor jouw leven. Maar HE, kijk het wordt uiteindelijk toch beter. Met de juiste hulp kan je zoveel bereiken, zelfs op korte termijn. Vergeet dus nooit om HULP te vragen als het niet gaat. Blijf zeker niet met je problemen rondlopen!

Old blog about my autism, a sad story

 

Always keep smiling … alway stay positive … always stay strong

Lucy

xx

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s