autistic country girl

My Autistic Life … my journey each day | Life is like a blog, everyday you write a new story

Hallo allemaal,

Dit wordt mijn eerste post van mijn nieuwe leven 🙂 Tijd om de komende maanden achter me te laten en te beginnen met een nieuwe blog.

Nieuwe naam

Ik heb gekozen om nu een nieuwe naam te gebruiken, zodat ik deze blog wat meer persoonlijker kan maken.
Country muziek en de cultuur is gewoon een passie van mij, vandaar deze nieuwe naam.
In het tekenen van cowboy boots of gewoon elementen uit de country vind ik nu wel terug ontspannend en geeft me weer een positieve indruk van het leven.

Nieuwe toekomst

Tijd om het verleden achter me te laten. Tijd om de dingen de doen die ik echt wil doen, en me niet meer te laten leiden door werk. Uiteindelijk is het maar werk, en dat mag mijn privé leven niet meer overhoop halen, of me helemaal onderuit halen zoals mijn vorige job me wel gedaan heeft.

Mode is een passie van me, maar helaas heb ik totaal geen ervaring in de modewereld. Voor de job die ik graag wil doen, heb ik dus geen diploma. Tijd om hier verandering in te brengen. Afgelopen donderdag heb ik me ingeschreven in twee online cursussen zodat ik me toch wat kan verdiepen in heel het winkelgebeuren.

Visual Merchandiser & mode stylist, dat wordt mijn nieuwe uitdaging, mijn nieuwe toekomst.

Het is gedaan om echte dag naar een job op kantoor te gaan waar ik me alleen maar ziek maak. Ondanks mijn autisme heb ik wel wat nood om wat mensen om me heen te hebben en niet alleen collega’s in je nabije omgeven.
Het gaat me goed doen om elke dag rond te lopen, klanten te helpen, bezig zijn met je passie, geen deadlines, geen uren geconcentreerd blijven werken op de computer enzovoort.

Oude blog

Mijn oude blog wordt niet afgesloten van het internet. Ik wil gewoon met een nieuwe frisse start verder. Autisme draait niet alleen om het negatieve dat ik de afgelopen maanden moest meedelen. Het is een andere manier van leven, maar het kan ook goed gaan. Ik wil niet telkens mijn oude blog openen en al die berichten zien dat het toen slecht ging. Ik wil vooruit, en vooruit met een positieve vibe.

Willen jullie nog eens lezen hoe erg het allemaal was, dan kan je hier nog even een kijkje nemen. Misschien vind je er wel herkenningspunten voor jouw leven. Maar HE, kijk het wordt uiteindelijk toch beter. Met de juiste hulp kan je zoveel bereiken, zelfs op korte termijn. Vergeet dus nooit om HULP te vragen als het niet gaat. Blijf zeker niet met je problemen rondlopen!

Old blog about my autism, a sad story

 

Always keep smiling … alway stay positive … always stay strong

Lucy

xx

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

The Essence of life

Living , Health, learning

NASIMAMA, Zulaika's blog

It can be better!

silicasun

In Pursuit of Mystery and Folklore - Fiction With Imagination and a Zing

Alizeh Rangoonwala

I write blogs on different topics. I love reading, so I write whatever I love and find interesting.

Noteworthy Mommy

Singing through life as a first time mommy one note at a time.

The Challenges And Opportunities Of The Internet

How can I improve myself for future challenges of the Internet? I'm here trying to figure out the answers to these questions while preparing myself for the upcoming video game projects. I welcome you to follow my journey towards future opportunities and challenges of the Internet.

COXSLOT

latest news on technology, health, education, relationships, entertainments

All Time Lea

by Leanne, for you

Fairym0m

My Neverending Story

we blog

together we become

Bee Beauty

Southern Gothic Beauty

Discobar Bizar

Welkom op de blog van Discobar Bizar. Druk gerust wat op de andere knoppen ook, of lees het aangrijpende verhaal van Harry nu je hier bent. Welcome to the Discobar Bizar blog, feel free to push some of the other buttons, or to read the gripping story of Harry whilst you are here!

The Life Of I

Thoughts, feelings and experiences

Diary of a Spanglish Girl

TALES FROM THE COSTA BLANCA

Vinyl & Coffee

De blog over vinyl, muziek, koffie en veel meer!

Oh look Mammy is a unicorn!!

what would the world be without coffee, energy drinks and wine..

%d bloggers liken dit: