Mijn passie

Ik heb altijd van tekenen & schilderen gehouden. Echter door al de drukte om me heen tijdens mijn verschillende jobs, is het er eigenlijk niet meer van gekomen om nog echt te tekenen. Echt wel jammer want het geeft me eigenlijk wel rust.

Hier even één van de dingen waarmee ik sinds vorige week bezig ben. Deze heb ik snel even getekend terwijl ik in de wachtkamer zat. Gewoon een foto op mijn iPhone gezocht ét voila zo is deze tekening ontstaan. Dus ja, zonder deftige tafel want die had ik niet ter beschikking.

Hoop dat ik de komende weken nog meer kan groeien in het tekenen en weer tekeningen en schilderijen kan maken op het niveau zoals ik vroeger deed.

Cowboy Boots drawning

Tekenen & country … beide mijn passie. Hier gecombineerd, en hier ga ik wel nog een poos mee door. Het brengt me veel rust, en ontspanning.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s