Weg met het verleden

Vandaag heb ik eindelijk de moed gehad om te beginnen aan de grote kuis. Door al die problemen van de afgelopen weken, is dit een behoorlijk lastige klus. Het moet helaas gebeuren. Mijn kamer (ik woon nog thuis) is net een opbergloods geworden. Ik had enkel nog een smal stukje vrij om naar mijn bed te gaan dat eigenlijk pal voor de deur staat (mijn kamer is 4,5 m op 4 m, dus eigenlijk wel schandalig 😮 )

Het opruimen verloopt moeizaam. Punt 1 … ik kan niets weggooien, alles kan ik nog wel eens gebruiken. Punt 2 … aan alles hangt wel een herinnering vast dat ik wel bijhouden. Dus ja, makkelijk is het niet.

Op één ding na. Al de kleren die ik op mijn vorig werk heb gekocht vliegen gewoon één voor één de zakken in. Die wil ik niet meer dragen, en wil ik ook nooit meer zien. Ik kijk eigenlijk alleen naar het etiket, en zelfs niet naar het model of print die er op staat. Van zodra het van bij hen komt moet het gewoon weg.

Vorige week donderdag had ik ook zo’n drang om alle kleren die ik zag liggen kapot te maken. Ik had toen ook een gesprek met mijn psycholoog, maar éénmaal thuis ging de schaar erin. Goh wat voelde dat geweldig. Echt een opluchting. Nu moet ik gewoon alles kapot maken wat ik nog van die winkel tegenkom. Eigenlijk wel raar wat dat gevoel had ik de voorbije weken niet, ik kon toen nog gewoon die kleren dragen. Tot vorige week dan.

Ik heb wel een voordeel dat ik 17 kg ben afgevallen sinds januari dus het meeste van die kleren is toch te groot. Maar dat kan me nu totaal niets meer schelen. Weg ermee. Ik ben er helemaal klaar mee. Tijd om te denken aan de toekomst, en hiervoor gaan.

Hup, nu ga ik verder opruimen & spullen weggooien.

Groetjes,

Lucy

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s