For the first time in a long time … I’m doing FINE

Hallo allemaal,

Oh, het lijkt wel een eeuwigheid geleden dat ik me terug wat positiever heb gevoeld. Eigenlijk kan ik nooit echt zeggen dat ik eens echt gelukkig was voor een paar maanden, maar nu lijkt dit wel het begin van zo’n periode.

Momenteel ben ik mezelf nog aan het zoeken, wie ik echt ben, wat ik kan, wat ik wil, hoe ik mijn leven ga organiseren enzovoort. Tot een paar maanden terug was dit gewoon pure chaos, niets dan chaos. Ik lijk nu steeds meer vat te krijgen op elke dag en kan ook weer uitkijken naar een nieuwe job.

Die sessie ‘outplacement’ doen er echt wel goed aan. Die extra hulp buiten psycholoog en psychiater had ik wel even nodig. Extra hulp in het zoeken naar een job die ik wel ga kunnen, een job die me echt voor de 200 % interesseert. Zonder dat outplacement, was ik waarschijnlijk weer op zoek gegaan naar een nieuwe administratieve job. Weer een job met veel stress, veel lawaai, veel drukte, lange werkdagen, lange trips naar en van het werk.
Nu kan ik echt op zoek naar een job dicht bij huis, een deeltijdse job. Financieel ga ik proberen om dan nog een extra inkomen aan te vragen via de overheid want met een deeltijdse job ga ik niet al mijn medische kosten kunnen dekken.

Dat is iets waar ik morgen mijn tanden in ga zetten. Ik heb ook nog een leuke vacature gevonden online. Alleen kon ik me niet voor de geest brengen dat die winkel bestaat in Leuven. Op internet vond ik alleen info dat de winkel 3 jaar geleden ging sluiten maar over een nieuwe locatie niets te vinden.
Vanochtend in de gietende regen dan maar door Leuven gaan wandelen, op zoek naar die winkel. Helaas nergens gevonden. Er stonden wel veel lege panden en panden waar ze aan het werk waren. Misschien dat het gaat over een nieuwe heropening?
Morgen dan toch maar even mijn brief en cv doormailen. En dan hopen op goed nieuws. Ondanks mijn autisme, kijk ik er wel naar uit om in een kledingwinkel aan de slag te gaan. Je gaat je waarschijnlijk dan ook afvragen, dat is toch ook druk?? Wel, dat hangt van de keten en van de locatie van die keten af. Zo zou ik perfect in de Zara in Leuven kunnen werken, maar niet in de Zara van Mechelen. Nochtans kom ik wekelijks wel eens in de Zara van Mechelen. Gewoon die sfeer is anders, het is er veel opener, muziek staat minder luid enzovoort.
Voor H&M zou het dan weer wel lukken in Mechelen maar dan weer niet in Leuven.

Ik had me nochtans voor genomen om niet meer te gaan werken in Leuven, maar eigenlijk wil ik wel heel graag gaan werken voor dat kledingmerk. Zeker ik het zelf ook graag draag, en mijn kleerkasten voor 85% uit die merken bestaan. Is het mijn droomjob? Ja helemaal als het voor die functie is die nu openstaat. 4 dagen werken, 6 uurtjes per dag. Dat moet nog wel lukken. Terug wat meer onder de mensen komen gaat me ook erg goed doen, dan heb ik tenminste toch nog iets van contact met de omgeving.

Morgen dus op zoek naar inspiratie voor de perfecte CV en de perfecte brief te schrijven, en dan ‘hopelijk’ kan ik hem zonder te veel fouten en zonder te veel te twijfelen toch nog verzonden krijgen.

Ik begin me meer en meer gelukkiger te voelen 🙂 Vergeet dus niet dat er altijd nog een mooie toekomst wacht, ook al val je van de ene diepe put in de andere. Zoek hulp en dan kom je er wel! Niets gaat van zelf, maar het is het vechten zeker waard !!

Lucy

xx

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s