Zomer 2017

Ok, ik ben geen handige Harry op het gebied van foto’s nemen. Ik heb zelfs al een paar jaar geen fototoestel meer šŸ˜®
Toch kan ik er wel van genieten om zo nu en dan wat foto’s te maken met mijn iPhone of iPod.

Vooral foto’s die verband houden met de seizoen of mijn huisdieren vind ik wel leuk om te nemen. Hoewel het lastig is om mijn poesjes op een deftige foto te krijgen, echt fotogeniek zijn ze jammer genoeg niet. Van zodra ze mijn iPhone zien, draaien ze zich om. Ze hebben me al door, denk ik.

Hier een paar foto’s van de mooie zonnebloemen uit de tuin.

 

IMG_3583

 

Seizoenen

Ik heb eigenlijk mijn hart verloren aan Amerika, en dan vooral de staat Florida. Ik zou het echt geweldig vinden om daar een lange periode te verblijven. Echter ik zou het dan ontzettend moeilijk hebben dat het continue warm is, en dat er geen seizoen meer zijn zoals hier. Ik ben echt wel iemand die elk seizoen nodig heeft. In 2015 nog eind oktober/november naar Florida geweest, en daar heb ik dus wel een stuk van de herfst gemist omdat het daar zo warm was. Het was echt zomer, maar dan in de herfst. Het was dan ook raar om Halloween en Kerstdecoratie te zien, terwijl ik rondliep in een korte short.

Dat zijn zo’n veranderingen die ik echt wel jaar nodig heb, terwijl ik veranderingen anders gewoon uit de weg ga. Het veranderen van de seizoen, daar kan ik zo van genieten. Nu het volop zomer is (nu ja, echt zomer is het buiten niet echt met al die regen) , kijk ik nu wel uit naar de herfst. Zo het moment dat de eerste herfstcollecties in de winkel komen, de nieuwe schoenen die in de winkel komen. JAAA, dat vind ik nou echt leuk.

Ook de winter heeft zijn charmes, gewoon lekker onder een dekentje naar een film kijken. Niemand die het erg vind als je gewoon een dag (of een paar dagen) gewoon binnen blijft. Je kan dan makkelijk zeggen, het is te koud om naar buiten te gaan.

Mijn droom is ooit naar Amerika te verhuizen, maar dan ga ik echt wel verhuizen naar het Noordelijke deel van Amerika zodat ik toch nog het gevoel heb dat er seizoenen zijn. Ergens zo in de buurt van Boston zou wel leuk zijn, want dat is een prachtige stad. Stel je voor dat ik het helemaal gehad zou hebben met het leven hier en de dagelijkse sleur van werk enzovoort … dan denk ik dat ik op termijn wel verhuis naar Sydney (Nova Scotia) Canada. Dat eiland heeft vorig jaar echt mijn hart gestolen zoals Florida.

Voor nu genieten van de ‘euhm’ mooie zomerdagen die nog gaan komen, al ziet het er voor de rest van de week niet veel belovend uit.

Veel groetjes,

Lucy xx

Always Keep Smiling !!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s