autistic country girl

My Autistic Life … my journey each day | Life is like a blog, everyday you write a new story

Ik heb sinds kort een To-do lijstje klaarliggen waar ik alles op in vul wat ik nog moet doen die dag, die week. Het lijstje wordt met de dag langer en langer. Voor vandaag wilde ik ook wat dingen afwerken en mails verstuurd krijgen maar … vandaag is het zo’n dag dat het me niet lukt.
Mijn hoofd wil niet mee, ik ben doodop, en voel me zo uitgeput.

Het rare is dat er nu geen aanleiding is geweest om me zo te voelen. Ik heb me de afgelopen dagen rustig gehouden, heb niet veel gedaan, voldoende rust gezocht & toch voel ik me uitgeput.

Enige boosdoener die ik kan bedenken is al de stress die ik ervaar met het zoeken naar een oplossing om deeltijds te gaan werken vanaf september. Echt zo’n stress met al die mails beantwoorden waarin alleen staat dat je naar hen persoonlijk moet komen. Dus weer afspraken maken, dagen vol plannen voor volgende week.

Ergens geeft dit me wel een soort druk, waardoor ik ongewild (en zonder het echt te voelen) toch weer boven mijn grenzen aan het leven ben. Ik wil weer te veel doen, maar ja … ik wil gewoon antwoorden op mijn vragen.

Vandaag staat er nu dus niet veel op het programma, buiten even een gezonde pizza maken. Misschien dan ook nog even wat verder werken aan die sollicitatiebrief waar ik het in de blog van gisteren al over had. Ik wil ietsje te veel dat het perfect is, daarom durfde ik hem nog niet versturen. Perfectionistisch tot en met *zucht*

Groetjes & fijne dag !

Lucy xx

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

The Essence of life

Living , Health, learning

NASIMAMA, Zulaika's blog

It can be better!

silicasun

In Pursuit of Mystery and Folklore - Fiction With Imagination and a Zing

Alizeh Rangoonwala

I write blogs on different topics. I love reading, so I write whatever I love and find interesting.

Noteworthy Mommy

Singing through life as a first time mommy one note at a time.

The Challenges And Opportunities Of The Internet

How can I improve myself for future challenges of the Internet? I'm here trying to figure out the answers to these questions while preparing myself for the upcoming video game projects. I welcome you to follow my journey towards future opportunities and challenges of the Internet.

COXSLOT

latest news on technology, health, education, relationships, entertainments

All Time Lea

by Leanne, for you

Fairym0m

My Neverending Story

we blog

together we become

Bee Beauty

Southern Gothic Beauty

Discobar Bizar

Welkom op de blog van Discobar Bizar. Druk gerust wat op de andere knoppen ook, of lees het aangrijpende verhaal van Harry nu je hier bent. Welcome to the Discobar Bizar blog, feel free to push some of the other buttons, or to read the gripping story of Harry whilst you are here!

The Life Of I

Thoughts, feelings and experiences

Diary of a Spanglish Girl

TALES FROM THE COSTA BLANCA

Vinyl & Coffee

De blog over vinyl, muziek, koffie en veel meer!

Oh look Mammy is a unicorn!!

what would the world be without coffee, energy drinks and wine..

%d bloggers liken dit: