Een rare dag, één om snel te vergeten

Kort geschreven … vandaag een dag met ontzettend veel emoties pfff 

Vandaag heb ik al gans de dag eigenlijk zero energie, praktisch gans de dag in bed gelegen omdat ik gewoon te moe was. Waarschijnlijk omdat ik vrijdag en gisteren toch veel te ver over mijn limiet ben geweest.

Rond 16 uur dan toch uit bed gekomen en wat buiten gaan zitten. Daar heb ik dan wat met de katten gespeeld. Met één kitten was ik heerlijk aan het spelen met wat visjes aan een stokje. Echt niets aan de hand, kwartiertje later zakte ze gewoon in elkaar. Gewoon uit het niets. Ik kon haar niet helpen, ze bleef maar stuipen krijgen. Natuurlijk weer zondag dus geen dierenarts die dadelijk kan komen. Nu loopt ze overal tegen, echt wel zielig. Hoop dat er snel iemand komt om haar te helpen.

Ik krijg nu ook amper mijn avondeten naar binnen, gewoon nog een beetje in shock dat ze uit het niets dit gekregen heeft. Gewoon door wat te spelen. Echt niet normaal, zo geschrokken ben ik. Ergens weet ik dat het niet mijn schuld is, maar toch heb ik het gevoel dat het WEL mijn schuld is omdat ik met haar aan het spelen was toen het gebeurde.

*keepsafelittlekitten*

Opeens om 18u07 ging dan ook nog mijn iPhone. Toen ik het door had, dat ik telefoon had, was ik natuurlijk te laat om op te nemen. Als je geen telefoon verwacht op een zondagavond, dan is het altijd wat verbaasd kijken en als ik het dan besef is het te laat. Het was al geen geheimnummer dus heb ik het even opgezocht via 1207.be. OMG, ik had dus wel beter opgenomen ! Wat bleek … het was iemand waar ik vorige week nog voor solliciteerde voor een job als verkoopster (18 uur). Nu voel ik me zeker rot dat ik niet heb opgenomen. Grrrrrr ! Een berichtje nalaten kon hij/zij niet want mijn inbox zit al weken vol. Echt wie belt er nu op een zondagavond nog iemand op voor een job ???
Morgen zijn ze gesloten dus zal het wachten zijn tot dinsdag, nog een paar dagen zonder antwoord wachten. Oh help !!!

PS: ik ben daar vrijdagochtend nog geweest als klant, hoop nu maar dat ik ook een goed indruk heb nagelaten :/ Stel dat ze me terug zien bij het gesprek en zoiets hebben van ‘oh het is de die van in de winkel’ *shock*
Aan de andere kant zou het wel goed zijn om terug ergens aan de slag te gaan, ook al had ik nog wel een paar weken rust kunnen gebruiken. Zeker nu ik mijn cursussen heb ontvangen.

Morgen nog een dag zonder plannen, maar dan kan ik rustig alles uitzoeken voor mijn afspraak met de vakbond op dinsdag. Ik moet echt al mijn vragen deftig hebben opgeschreven want anders vergeet ik weer de helft te vragen. Nog zoiets, voor die afspraak moet ik enkel aan het onthaal gaan zeggen dat ik een afspraak heb om dat uur, maar een contactpersoon kreeg ik niet. Dus heb een afspraak bij iemand waarvan ik al de naam niet weet. Ik weet ook trouwens nog niet hoe ik daar ter plekke moet raken vanaf Leuven Station, zorgen voor morgen 😉

Eerst kijken dat alles goed komt met mijn klein schatje ! *fingerscrossed* 😥

Lucy xx

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s