HALELUJA

HALELUJAAAAA

OMG ik heb net die mail met mijn spontane sollicitatie kunnen versturen. Perfectie bestaat niet? Wel ik hoop dat deze perfect genoeg is voor hen. Ik heb de brief wel 15 keer nagelezen, afgedrukt, nog eens nagelezen, cv nog eens een paar keer bekeken. Het moeilijkste was dat ik na het schrijven van die brief nog een korte mail moest schrijven met de toelichting dat mijn brief en cv in bijlage zitten.

Opgelucht kan ik nu op adem komen ! Het is verzonden ! Ik kan er niets meer aan doen, de mail is weg … FOETSIEEEEE !

Eigenlijk had ik hem best nog eens laten nalezen door iemand anders, maar dan begon ik zeker te twijfelen, en ik moest het gewoon doen ! PUNT!

Nu nog het ergste … al mijn documenten bij elkaar zoeken voor de vakbond voor morgen. Hoewel op mijn werkplek alles tot in de puntjes verzorgd was, alles zijn eigen plek had, lijkt dit wel één grote chaos. Precies of hier leeft iemand anders, zo’n wereld van verschil is het. Hoe perfect ik naar de buitenwereld wil overkomen, zo chaotisch ben ik thuis.

Zo komt er aan deze avond ook weer bijna een einde !  Eerst kopietjes nemen, douche in, en dan nadien mijn haar nog wat extra roze kleuren (het onderste deel van mijn haar). Het ziet er nu een beetje wit uit in plaats van roze op een paar plekken, en dat is ook geen zicht.

Tot laters .. Lucy xx

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s