autistic country girl

My Autistic Life … my journey each day | Life is like a blog, everyday you write a new story

HALELUJAAAAA

OMG ik heb net die mail met mijn spontane sollicitatie kunnen versturen. Perfectie bestaat niet? Wel ik hoop dat deze perfect genoeg is voor hen. Ik heb de brief wel 15 keer nagelezen, afgedrukt, nog eens nagelezen, cv nog eens een paar keer bekeken. Het moeilijkste was dat ik na het schrijven van die brief nog een korte mail moest schrijven met de toelichting dat mijn brief en cv in bijlage zitten.

Opgelucht kan ik nu op adem komen ! Het is verzonden ! Ik kan er niets meer aan doen, de mail is weg … FOETSIEEEEE !

Eigenlijk had ik hem best nog eens laten nalezen door iemand anders, maar dan begon ik zeker te twijfelen, en ik moest het gewoon doen ! PUNT!

Nu nog het ergste … al mijn documenten bij elkaar zoeken voor de vakbond voor morgen. Hoewel op mijn werkplek alles tot in de puntjes verzorgd was, alles zijn eigen plek had, lijkt dit wel één grote chaos. Precies of hier leeft iemand anders, zo’n wereld van verschil is het. Hoe perfect ik naar de buitenwereld wil overkomen, zo chaotisch ben ik thuis.

Zo komt er aan deze avond ook weer bijna een einde !  Eerst kopietjes nemen, douche in, en dan nadien mijn haar nog wat extra roze kleuren (het onderste deel van mijn haar). Het ziet er nu een beetje wit uit in plaats van roze op een paar plekken, en dat is ook geen zicht.

Tot laters .. Lucy xx

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

The Essence of life

Living , Health, Learning

NASIMAMA, Zulaika's blog

It can be better!

silicasun

In Pursuit of Mystery and Folklore - Fiction With Imagination and a Zing

Alizeh Rangoonwala

I wrote blogs on different topics, I love reading so i wrote whatever I love too.

Noteworthy Mommy

Singing through life as a first time mommy one note at a time.

The Challenges And Opportunities Of The Internet

How can I improve myself for future challenges of the Internet? I'm here trying to figure out the answers to these questions while preparing myself for the upcoming video game projects. I welcome you to follow my journey towards future opportunities and challenges of the Internet.

COXSLOT

latest news on technology, health, education, relationships, entertainments

All Time Lea

by Leanne, for you

Magie Plaza

Voor al je informatie over Disney. Disney vakantiebestemmingen, Disney entertainment en meer!

Fairym0m

My Neverending Story

we blog

together we become

Bee Beauty

Southern Gothic Beauty

Discobar Bizar

Welkom op de blog van Discobar Bizar. Druk gerust wat op de andere knoppen ook, of lees het aangrijpende verhaal van Harry nu je hier bent. Welcome to the Discobar Bizar blog, feel free to push some of the other buttons, or to read the gripping story of Harry whilst you are here!

The Life Of I

Thoughts, feelings and experiences

Diary of a Spanglish Girl

De Benidorm al Mundo

Vinyl & Coffee

De blog over vinyl, muziek, koffie en veel meer!

%d bloggers liken dit: