autistic country girl

My Autistic Life … my journey each day | Life is like a blog, everyday you write a new story

Gisteren was het een dag om snel te vergeten. Eigenlijk allemaal paniek voor niets geweest. Echt bizar hoe de ene na de andere dag zo kan verlopen op het gebied van emoties. Dit is nog maar eens een bewijs dat ik niet opgewassen ben tegen al deze emoties. Het blijft dus een werkpunt voor de rest van mijn leven.

Een nota voor mezelf : Schiet niet altijd meteen in paniek ! Ga zeker niet slapen met paniek of te veel angst !

Sinds ik gisteren in paniek schoot nadat mijn kitten zo’n stuipen kreeg, was ik echt mezelf niet. Ik heb gisteravond ook niet meer kunnen eten, zo geschrokken was ik. Die kitten had ik gisteravond nog apart gezet, zodat ze zeker rustig kon slapen. Vanochtend sprong ze gewoon in het rond, liep ze weer achter elk blaadje aan, alsof er die avond voor dien niets gebeurd was. De brokjes werden ook meteen aangevallen, echt bizar ! Ze is weer kerngezond verklaard, en het was eigenlijk voor iedereen een schok dat ze gisteravond zo slecht was.

Ach, eind goed al goed zeker. Toch zit de schrik er wel in dat ze het nog eens gaat krijgen, en dat het dan wel te laat gaat zijn. Voorlopig dus extra genieten van dit kleine beestje. Het is een zwerfkatje maar heb nu wel de indruk dat ze al wat dichter komt, in plaats van enkel te komen spelen met een speeltje aan een stokje.

Vanochtend was het tijd om boodschappen te gaan doen in de Colruyt. Onderweg viel mijn ‘euro’ dat ik mijn medicatie niet genomen had ’s morgens. Oh jee, naar de Colruyt gaan zonder medicatie 😮 Gelukkig was ik niet alleen, anders was ik het wel terug afgestapt. Maandagochtend maar het was zo ontzettend druk, niet normaal! Blijkbaar hadden er veel mensen in de gemeente dan vakantie vandaag.

Verder ben ik ook nog even gaan kijken bij mijn toekomstig huisje. Alles stond nog recht, en helaas hadden er geen ‘kaboutertjes’ verder gewerkt aan de elektriciteit of het sanitair.
Even buiten moest ik natuurlijk weer gaan kijken naar de struikjes klavertjes die daar gewoon staan tussen het onkruid. Sorry dat kan ik echt niet laten ! (vorige week was ik zo aan het staren naar de klavertjes aan de bushalte, dat ik de bus bijna miste).

Jammer genoeg geen klavertje 4 gevonden maar wel een klavertje 5 ! Zou dat nu extra geluk met zich meebrengen?

IMG_3643

Vanmiddag ook ontdekt dat de winkel waarvan ik gisteren nog telefoon kreeg, vandaag ook gewoon open was wegens de laatste soldendag. Vandaag dus een ganse dag zitten wachten zodat ik zeker de telefoon kon opnemen. Echter vandaag heeft er niemand gebeld 😥
Nu weet ik niet goed wat ik moet doen. Morgen zelf even terugbellen? Of gewoon nog een dagje afwachten?

Morgenochtend eerst nog een gesprek met de vakbond in Leuven. Tijdens de spits naar Leuven met het openbaar vervoer, oh help. Dat is echt een nachtmerrie!
Nu nog even wat dingen afdrukken. Ik kan blijkbaar nergens nog mijn diagnose verslag van het ziekenhuis vinden. Het enige wat ik heb is een bevestiging van het VAPH dat mijn handicap erkend is, hoop dat dit ook volstaat. Anders moet ik morgen nog naar het psychiatrisch ziekenhuis mailen of ze me er nog een kopie van kunnen bezorgen (ook als is het ondertussen van februari 2014 geleden dat ik daar de diagnose kreeg).

Nu moet ik echt mijn verstand even op CONCENTREREN zetten, zodat ik mijn spontane sollicitatie nu eindelijk eens kan doormailen. Ik zeg al van vorige week dat ik het ga doen, maar ik vind het nooit perfect genoeg om echt die mail te sturen, dus dat moet ik nu zeker eens gaan doen. Mezelf verkopen, het moeilijkste wat er is !!

Nog een nota voor mezelf : SCHRIJF DIE BRIEF & STUUR DIE MAIL ! Het moet goed zijn, maar daarom niet altijd perfect !
Ik zal nog eens in de map kijken van mijn outplacement daar staan wat voorbeeldjes in van brieven die je kan opmaken als je spontaan ergens gaat solliciteren.
Een brief per post zou ik al meteen sturen, maar blijkbaar is dat in deze tijd ook weer NOT DONE. Dus dan moet ik nog een tekst hebben voor in de mail te zetten en als bijlage de brief en mijn cv te versturen. PFFFF Wish me luck !!!

NU ga ik echt deze blog eindigen, want ik blijf hier maar aanschrijven. Ik zou beter zoveel inspiratie hebben om iets deftig in mijn brief te krijgen !

Stay positive ! Keep it calm and always keep smiling !!

Lucy ! (misschien één van de dagen eens een blog maken met ‘hello, my real name is …’ Iedereen mag het nu wel weten wie er echt achter Lucy zit 🙂

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

The Essence of life

Living , Health, Learning

NASIMAMA, Zulaika's blog

It can be better!

silicasun

In Pursuit of Mystery and Folklore - Fiction With Imagination and a Zing

Alizeh Rangoonwala

I wrote blogs on different topics, I love reading so i wrote whatever I love too.

Noteworthy Mommy

Singing through life as a first time mommy one note at a time.

The Challenges And Opportunities Of The Internet

How can I improve myself for future challenges of the Internet? I'm here trying to figure out the answers to these questions while preparing myself for the upcoming video game projects. I welcome you to follow my journey towards future opportunities and challenges of the Internet.

COXSLOT

latest news on technology, health, education, relationships, entertainments

All Time Lea

by Leanne, for you

Magie Plaza

Voor al je informatie over Disney. Disney vakantiebestemmingen, Disney entertainment en meer!

Fairym0m

My Neverending Story

we blog

together we become

Bee Beauty

Southern Gothic Beauty

Discobar Bizar

Welkom op de blog van Discobar Bizar. Druk gerust wat op de andere knoppen ook, of lees het aangrijpende verhaal van Harry nu je hier bent. Welcome to the Discobar Bizar blog, feel free to push some of the other buttons, or to read the gripping story of Harry whilst you are here!

The Life Of I

Thoughts, feelings and experiences

Diary of a Spanglish Girl

De Benidorm al Mundo

Vinyl & Coffee

De blog over vinyl, muziek, koffie en veel meer!

%d bloggers liken dit: