Beetje uitgeput

Het is nu zondagmiddag bijna 16 uur. Het lijkt alsof ik amper geslapen ben, en pas uit mijn bed ben gekropen.
Mijn weekend was wel goedgevuld maar ik heb toch de indruk dat ik niet zoveel vermoeiend dingen heb gedaan waardoor ik me nu zou zou voelen.

Zaterdag 5 augustus

Jaja, ondertussen zijn we al augustus. Eigenlijk valt het wel zwaar te beseffen dat het AL augustus is ! EUHM ??? Ik, diegene die in mei nog dacht dat het verschrikkelijk lang ging duren tot september (om zo lang dus thuis te zitten), die moet nu toegegeven dat het al augustus is. *shocking*
Ik heb nu ook niet de indruk dat die 2 maanden (eigenlijk al 3 maand … mei, juni, juli) zomervakantie als kind zo snel gingen als nu?? Eigenlijk heb ik nog zoveel dingen die ik wil doen, maar binnenkort moet ik gaan solliciteren.

Gisterochtend was het tijd om boodschappen te gaan doen, maar ik kon niet buiten want ik verwachtte nog een pakje dat Bpost ging komen brengen. Echt raar dat die nu ook op zaterdag jouw pakje aan huis bezorgen.
Natuurlijk gans de voormiddag niemand gezien, pas toen we ’s middags wilde vertrekken stond hij voor de deur. Het scheelde niet veel of ik had mijn pakje van Zalando gemist.
Gans de namiddag nog wat in mijn toekomstig huisje gaan werken. Er waren nog wat dingen die moesten gebeuren voor de ramen erin komen. Tegen 18 uur was het licht dan bij mij al uit! Doodmoe in de zetel gaan liggen, en er eigenlijk niet meer uitgekomen.
’s Avonds was het dan nog even tijd om de Disney film Vanaina te bekijken. Die had ik sinds vorig jaar nog niet gezien, maar wilde wachten om hem op Netflix te zien.  Ergens halfweg heb ik hem uitgezet, vond het niet meer leuk om nog verder te kijken. Misschien straks nog een stukje kijken.

Zondag 6 augustus

Alweer een nieuwe dag in augustus, en nog maar 17 dagen tot mijn sollicitatiegesprek. Kan iemand me aub wakker maken??? Ik moet echt dringend eens mijn cursus vastpakken, en bekijken. Ik wil zeker niet door de mand vallen die 23ste augustus !!!

Vanochtend vroeg opgestaan (en dat voor een zondag), want er stond weer een voormiddag werken in mijn huisje gepland. Eigenlijk niet zo intensief werken voor mij, ik moest enkel aanduiden waar ik lampen wilde, zodat mijn broer de gaten kon boren in het plafond.

Deze middag heb ik nog even geprobeerd om een vegetarische hamburger te maken met kikkererwten. Het was wel lekker, maar ik niet niet voor herhaling vatbaar. Misschien moet ik de smaken ook wat meer aanpassen naar mijn eigen smaak & weer wat zaken weglaten. Nu ja, met een sneetje cheddar kaas smaakte het al bij al wel goed.
Van het sap van de kikkererwten kon ik dan net zoals gisteren dan nog even wat nieuwe chocolademousse maken. Mmm.
Deze middag ook nog even geprobeerd om wat gezonde bounty te maken. Als ze gelukt zijn, dan zet ik het receptje zeker ook op mijn blog.

Nu even wat schrijven aan mijn blog, zo mijn cursus ‘visual merchandiser’ vastnemen en wat beginnen lezen met wat country muziek op de achtergrond.
Verder moet ik straks mijn haar terug wat roze kleuren. Als ik het straks ga wassen dan wordt het weer rose gold, maar wil nog even een fellere look. Nu het nog kan, nu ik nog niet in de winkel moet staan.

Wish me luck bij het studeren !

Groetjes, Lucy

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s