autistic country girl

My Autistic Life … my journey each day | Life is like a blog, everyday you write a new story

Het is nu zondagmiddag bijna 16 uur. Het lijkt alsof ik amper geslapen ben, en pas uit mijn bed ben gekropen.
Mijn weekend was wel goedgevuld maar ik heb toch de indruk dat ik niet zoveel vermoeiend dingen heb gedaan waardoor ik me nu zou zou voelen.

Zaterdag 5 augustus

Jaja, ondertussen zijn we al augustus. Eigenlijk valt het wel zwaar te beseffen dat het AL augustus is ! EUHM ??? Ik, diegene die in mei nog dacht dat het verschrikkelijk lang ging duren tot september (om zo lang dus thuis te zitten), die moet nu toegegeven dat het al augustus is. *shocking*
Ik heb nu ook niet de indruk dat die 2 maanden (eigenlijk al 3 maand … mei, juni, juli) zomervakantie als kind zo snel gingen als nu?? Eigenlijk heb ik nog zoveel dingen die ik wil doen, maar binnenkort moet ik gaan solliciteren.

Gisterochtend was het tijd om boodschappen te gaan doen, maar ik kon niet buiten want ik verwachtte nog een pakje dat Bpost ging komen brengen. Echt raar dat die nu ook op zaterdag jouw pakje aan huis bezorgen.
Natuurlijk gans de voormiddag niemand gezien, pas toen we ’s middags wilde vertrekken stond hij voor de deur. Het scheelde niet veel of ik had mijn pakje van Zalando gemist.
Gans de namiddag nog wat in mijn toekomstig huisje gaan werken. Er waren nog wat dingen die moesten gebeuren voor de ramen erin komen. Tegen 18 uur was het licht dan bij mij al uit! Doodmoe in de zetel gaan liggen, en er eigenlijk niet meer uitgekomen.
’s Avonds was het dan nog even tijd om de Disney film Vanaina te bekijken. Die had ik sinds vorig jaar nog niet gezien, maar wilde wachten om hem op Netflix te zien.  Ergens halfweg heb ik hem uitgezet, vond het niet meer leuk om nog verder te kijken. Misschien straks nog een stukje kijken.

Zondag 6 augustus

Alweer een nieuwe dag in augustus, en nog maar 17 dagen tot mijn sollicitatiegesprek. Kan iemand me aub wakker maken??? Ik moet echt dringend eens mijn cursus vastpakken, en bekijken. Ik wil zeker niet door de mand vallen die 23ste augustus !!!

Vanochtend vroeg opgestaan (en dat voor een zondag), want er stond weer een voormiddag werken in mijn huisje gepland. Eigenlijk niet zo intensief werken voor mij, ik moest enkel aanduiden waar ik lampen wilde, zodat mijn broer de gaten kon boren in het plafond.

Deze middag heb ik nog even geprobeerd om een vegetarische hamburger te maken met kikkererwten. Het was wel lekker, maar ik niet niet voor herhaling vatbaar. Misschien moet ik de smaken ook wat meer aanpassen naar mijn eigen smaak & weer wat zaken weglaten. Nu ja, met een sneetje cheddar kaas smaakte het al bij al wel goed.
Van het sap van de kikkererwten kon ik dan net zoals gisteren dan nog even wat nieuwe chocolademousse maken. Mmm.
Deze middag ook nog even geprobeerd om wat gezonde bounty te maken. Als ze gelukt zijn, dan zet ik het receptje zeker ook op mijn blog.

Nu even wat schrijven aan mijn blog, zo mijn cursus ‘visual merchandiser’ vastnemen en wat beginnen lezen met wat country muziek op de achtergrond.
Verder moet ik straks mijn haar terug wat roze kleuren. Als ik het straks ga wassen dan wordt het weer rose gold, maar wil nog even een fellere look. Nu het nog kan, nu ik nog niet in de winkel moet staan.

Wish me luck bij het studeren !

Groetjes, Lucy

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

The Essence of life

Living , Health, learning

NASIMAMA, Zulaika's blog

It can be better!

silicasun

In Pursuit of Mystery and Folklore - Fiction With Imagination and a Zing

Alizeh Rangoonwala

I write blogs on different topics. I love reading, so I write whatever I love and find interesting.

Noteworthy Mommy

Singing through life as a first time mommy one note at a time.

The Challenges And Opportunities Of The Internet

How can I improve myself for future challenges of the Internet? I'm here trying to figure out the answers to these questions while preparing myself for the upcoming video game projects. I welcome you to follow my journey towards future opportunities and challenges of the Internet.

COXSLOT

latest news on technology, health, education, relationships, entertainments

All Time Lea

by Leanne, for you

Fairym0m

My Neverending Story

we blog

together we become

Bee Beauty

Southern Gothic Beauty

Discobar Bizar

Welkom op de blog van Discobar Bizar. Druk gerust wat op de andere knoppen ook, of lees het aangrijpende verhaal van Harry nu je hier bent. Welcome to the Discobar Bizar blog, feel free to push some of the other buttons, or to read the gripping story of Harry whilst you are here!

The Life Of I

Thoughts, feelings and experiences

Diary of a Spanglish Girl

TALES FROM THE COSTA BLANCA

Vinyl & Coffee

De blog over vinyl, muziek, koffie en veel meer!

Oh look Mammy is a unicorn!!

what would the world be without coffee, energy drinks and wine..

%d bloggers liken dit: