autistic country girl

My Autistic Life … my journey each day | Life is like a blog, everyday you write a new story

Als het goed gaat mag het ook eens gezegd worden ! Oh wat voel ik me nu toch gelukkig, heb het gevoel dat ik gans de wereld aan kan. Nooit eerder het gevoel gehad dat ik dingen echt kon !

Heerlijk die steun !

Vanochtend maandelijkse afspraak met de psycholoog. Voor het eerst in lange tijd was het een zeer positief gesprek. Werkpunten tegen de volgende sessie heb ik nu niet meegekregen, het was gewoon een positieve babbel.
Ik heb eindelijk weer wat vat op mijn leven, en op wat ik nu wil gaan doen voor werk, privé enzovoort. Letten op mijn eten lukt me ook veel beter, neem voldoende rust als het me niet lukt om verder te werken aan iets.
Na het gesprek heb ik nog meer zin om dat sollicitatiegesprek van de 23ste tot een goed eind te brengen.

Het is gewoon heerlijk als je weet dat je altijd kan terugvallen op geweldige mensen achter je. Mensen die nog meer in je geloven !

Voor het eerst in lange tijd heb ik ook het gevoel dat ik alles heb kunnen zeggen wat ik tegen de psycholoog wou zeggen. Als het wat minder gaat, dan raak ik vaak niet uit mijn woorden (check mijn blog AutiLucy als je mijn mindere momenten wil nalezen, misschien vind je er wel tips om uit een diepte te raken). Dan heb ik op het einde van de sessie niet half gezegd wat ik wilde zeggen. Terwijl ik dan net wel nood heb om alles gezegd te krijgen om alles te verwerken.

Gelukkig met wat extra steun, voel ik me weer gelukkig. Euhm wacht ‘weer’, ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat ik ooit zo gelukkig was voor een langere tijd. Dus nu moet ik dat gevoel gewoon vasthouden voor de komende jaren !

Outplacement

Mijn 30 uur outplacement die ik verplicht moest volgen, lopen ook op zijn einde. Echt wel bizar dat al die weken zo snel voorbij gegaan zijn. Ik weet nog hoe ik er heel hard tegenop zat om het te volgen, maar uiteindelijk was het wel heel erg positief ! Zonder dit outplacement had ik waarschijnlijk weer ergens gaan solliciteren voor een voltijdse job als boekhouder. Wetende dat ik dat ergens toch niet had aangekund om dat nog te doen, maar gewoon omdat het evident leek. Nu weet ik wel beter, ik moet iets doen waar ik mijn passie in kwijt kan. Anderen mijn passie laten zien, en iedereen laten zien dat ik OOK iets kan !
Morgen nog een sessie outplacement, heb er nu al zin in. Trouwens het gaat wel jammer zijn om na 5 september dan opeens echt afscheid te moeten nemen van gans de groep ex collega’s 😥 *snifsnif* Een moment waar ik nu niet aan wil denken, wil even in de HAPPY BUBBLE blijven zitten vandaag.

Groetjes, een happy Lucy xx

Geniet trouwens van deze mooie zomerdag !

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

The Essence of life

Living , Health, learning

NASIMAMA, Zulaika's blog

It can be better!

silicasun

In Pursuit of Mystery and Folklore - Fiction With Imagination and a Zing

Alizeh Rangoonwala

I write blogs on different topics. I love reading, so I write whatever I love and find interesting.

Noteworthy Mommy

Singing through life as a first time mommy one note at a time.

The Challenges And Opportunities Of The Internet

How can I improve myself for future challenges of the Internet? I'm here trying to figure out the answers to these questions while preparing myself for the upcoming video game projects. I welcome you to follow my journey towards future opportunities and challenges of the Internet.

COXSLOT

latest news on technology, health, education, relationships, entertainments

All Time Lea

by Leanne, for you

Fairym0m

My Neverending Story

we blog

together we become

Bee Beauty

Southern Gothic Beauty

Discobar Bizar

Welkom op de blog van Discobar Bizar. Druk gerust wat op de andere knoppen ook, of lees het aangrijpende verhaal van Harry nu je hier bent. Welcome to the Discobar Bizar blog, feel free to push some of the other buttons, or to read the gripping story of Harry whilst you are here!

The Life Of I

Thoughts, feelings and experiences

Diary of a Spanglish Girl

TALES FROM THE COSTA BLANCA

Vinyl & Coffee

De blog over vinyl, muziek, koffie en veel meer!

Oh look Mammy is a unicorn!!

what would the world be without coffee, energy drinks and wine..

%d bloggers liken dit: