Power level is low … please charge it

I need to charge my life asap !!

Had ik een drukke week?

Euhm eigenlijk niet, zo erg denk ik dan. Tot ik verder ga nadenken, dan dringt het pas door dat ik deze week wel een paar dingen heb moeten doorstaan. Op zich niet zo erg, maar ze hebben wel wat van mijn energie gekost.
Maandag verliep eigenlijk heel erg goed, met een afspraak bij mijn psycholoog. Heel goed gesprek, en was eigenlijk klaar voor de toekomst. Klaar ben ik er inderdaad voor, maar ik moet nu eenmaal nog leren van als het niet gaat om dan even wat rust te nemen. Meer dan ik de afgelopen dagen wel deed.

Dinsdag had ik dan een sessie van mijn outplacement. Hele interessante sessie, met goede reflectie op het zoeken naar een job via social media. Daarbij kwam ook Linkedin aanbod. Tijdens de lange busreis terug naar huis, heb ik even mijn profiel daar wat up-to-date gezet. Ik ontdekte ook dat je bepaalde mensen gewoon kan blokkeren. Dat heb ik dan meteen ook gedaan toen ik merkte dat er bepaalde familieleden mijn profiel hadden opgezocht. Weg met hen, hen heb ik niet nodig in mijn leven.
’s Avonds ontdekte ik dan heel die VDAB heisa. Even een update … het staat nog steeds allemaal foutief. Vrees dat ik dan ook een mail ga krijgen dat ik het zelf heb veranderd. Let op mijn woorden, zoiets in de aard zit er aan te komen als ze het probleem niet vinden.  

Op woensdag dan even ’s ochtends gaan klaarstaan om 8 uur voor de deur van de VDAB werkwinkel hier in de buurt. Rond half 9 was ik daar buiten, en moest ik nog even langs de Aldi want daar stond zo’n Dymo toestel in reclame. Altijd handig om je leven te labelen 🙂 
Nadien naar mijn ex-werkplaats om mijn ecopassen op te halen. Emotioneel was dat enorm zwaar. Gelukkig niemand anders van kennis tegen gekomen dus was ik snel buiten. Om dan verder door te rijden naar de Makro daar in de buurt. Nu met het hele ‘terug naar school’ had ik wat extra mappen nodig, want ja ik wil allemaal dezelfde mappen. Guess what … allemaal FUSHIA 🙂

Gisteren nog wat boodschappen gedaan in de Colruyt, en nog een pakje van Zalando gaan afhalen in het postkantoor. Voor de rest gisteren wat muffins gebakken, en er heel veel in de diepvries gestoken voor later.

Vandaag eigenlijk niet buiten geweest, nergens naar toe geweest. Amper iets gedaan. Best raar, maar misschien kwam het door de 3 Nurofens die ik nam dat ik een beetje afwezig was. Al gans de week wat hoofdpijn, en vandaag eens Nurofen genomen in plaats van mijn andere pijnstiller, want hier mag je er meerdere nemen op een dag.
Vanochtend wel havermouttaartjes met banaan gebakken. Even mijn to-do lijstje voor vandaag bekeken. Eerlijk bekennen er zijn alleen maar puntjes bijgekomen voor morgen want heb helaas ook niets afgevinkt :/
Vandaag was het ook ‘al de rekeningen moeten nog betaald worden’ dag. OMG dan pas sta je wel stil hoeveel je wel niet online gekocht hebt 😮 ! Al die kleine bedragen vallen best wel mee, maar als je alles samen moet betalen dan is het toch altijd wel schrikken. Eigenlijk heb ik wel iets pro-actiefs gedaan wat moest gebeuren ! Oh, en heb ook nog een brood gebakken voor de komende dagen! *fier*

To do lijst is TO DO !!

Morgen nog even wat kleine boodschappen doen denk ik, als die koerier met een pakje van Bol.com weg is. Niet voor mij dit keer! Verder moet ik ook nog van alles zien af te werken. Vooral mijn cursus eens vastpakken, en starten met lezen en de opdrachten maken van hoofdstuk 1. Aan dit tempo gaat het nooit lukken om het nog ‘gelezen’ te krijgen voor de 23ste.
Daarnaast ook nog mijn sollicitatiegesprek voorbereiden, proberen een antwoord te vinden op de 50 vragen die ik vond op de site van Jobat.be, die eventueel gesteld zouden kunnen worden. De meeste heb ik bij voorgaande gesprekken toch al gekregen dus ga er vanuit dat het nu ook het geval gaat zijn. Ik wil gewoon overkomen als iemand zonder ervaring maar met ontzettend veel motivatie om de job snel te leren en vooral goed te doen.

Hoop dat ik morgen eens wat meer gedaan krijg dan vandaag. Inderdaad rust nemen is net zo belangrijk maar echt rusten kan je toch ook moeilijk wetende dat er nog zoveel ligt te wachten op jou om te doen .

Met volle moed ga ik nu wat slapen, om dan hopelijk morgen zonder hoofdpijn op te staan. Heb ook daarstraks nog een volle lading energieballetjes gemaakt met dadels, dus energierepen heb ik al om de dag te overleven!

Veel groetjes Lucy xx Keep Smiling 🙂

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s