Een schaar…

Een gewone schaar kopen … betekent zoveel ergernis !

Waarom ? Misschien een vraag die nu bij je opkomt. Hele korte blog nu de zoveelste frustratie in de winkel(S).

Ik was al een tijdje op zoek naar een goede schaar. Want ja, buiten dat die stevig moet zijn, scherp genoeg enzovoort moet die natuurlijk ook ROZE zijn. Ik dacht dat het makkelijk ging zijn om een nieuwe schaar in het roze te vinden, zeker nu het nieuwe schoolgerei in de winkels volop aanwezig ligt.

Alles ligt er inderdaad genoeg, behalve een roze schaar :/

Vorige week kocht ik wel een handige keukenschaar bij de Flying Tyger in Mechelen. Echt voor amper euro heb ik een schitterende keukenschaar. Echt handig voor alles maar jammer genoeg niet zo voor papier. Dus die schaar ging de doos in voor bij mijn andere uitzet (voor de verhuis).
Dus mijn zoektocht ging verder.

‘Oh een roze schaar?’

Inderdaad ik vond ergens een roze schaar, hele mooie MAAR je had zelf een schaar nodig om het plastic rond te schaar open te knippen. Ja hallo! Ik heb een schaar nodig, dus met wat ga ik die plastic dan openknippen. Echt hier kan ik me zo in ergeren. Scharen inpakken in een hard plastic om ze dan alleen te kunnen openen met een … SCHAAR.
Mijn keukenschaar had ik netjes weggestopt, dus deze in plastic verpakte schaar ging het dan toch niet worden.

Uiteindelijk toch een roze schaar gevonden zonder plastic bij Hubo, bij hun stand met zomer keukengerei. Een schaar zonder plastic met gewoon een labeltje ! Eindelijk een winkel (voor doe-het-zelvers dan nog) die het begrepen heeft !!

Deze is het dus geworden !

IMG_3970

Grote dank aan Hubo om eindelijk op een super goede manier een schaar te verpakken ! Je hebt alleen een mesje nodig voor het plastic. Welke ik eigenlijk ook in het roze bij hen gekocht had, maar had wel eerst deze schaar nodig om ze uit te pakken. Hihihihi

Nu kan ik volop zonder problemen de tags van mijn kleding verwijderen die ik net gekocht heb. De meeste merken die ik kocht hebben zachte labels, maar  stuks hebben van die verschrikkelijke labels die je gewoon voelt zitten. Niets zo frustrerend als gans de dag aan je nek te zitten krabben.

Groetjes, Lucy xx

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s