autistic country girl

My Autistic Life … my journey each day | Life is like a blog, everyday you write a new story

Een gewone schaar kopen … betekent zoveel ergernis !

Waarom ? Misschien een vraag die nu bij je opkomt. Hele korte blog nu de zoveelste frustratie in de winkel(S).

Ik was al een tijdje op zoek naar een goede schaar. Want ja, buiten dat die stevig moet zijn, scherp genoeg enzovoort moet die natuurlijk ook ROZE zijn. Ik dacht dat het makkelijk ging zijn om een nieuwe schaar in het roze te vinden, zeker nu het nieuwe schoolgerei in de winkels volop aanwezig ligt.

Alles ligt er inderdaad genoeg, behalve een roze schaar :/

Vorige week kocht ik wel een handige keukenschaar bij de Flying Tyger in Mechelen. Echt voor amper euro heb ik een schitterende keukenschaar. Echt handig voor alles maar jammer genoeg niet zo voor papier. Dus die schaar ging de doos in voor bij mijn andere uitzet (voor de verhuis).
Dus mijn zoektocht ging verder.

‘Oh een roze schaar?’

Inderdaad ik vond ergens een roze schaar, hele mooie MAAR je had zelf een schaar nodig om het plastic rond te schaar open te knippen. Ja hallo! Ik heb een schaar nodig, dus met wat ga ik die plastic dan openknippen. Echt hier kan ik me zo in ergeren. Scharen inpakken in een hard plastic om ze dan alleen te kunnen openen met een … SCHAAR.
Mijn keukenschaar had ik netjes weggestopt, dus deze in plastic verpakte schaar ging het dan toch niet worden.

Uiteindelijk toch een roze schaar gevonden zonder plastic bij Hubo, bij hun stand met zomer keukengerei. Een schaar zonder plastic met gewoon een labeltje ! Eindelijk een winkel (voor doe-het-zelvers dan nog) die het begrepen heeft !!

Deze is het dus geworden !

IMG_3970

Grote dank aan Hubo om eindelijk op een super goede manier een schaar te verpakken ! Je hebt alleen een mesje nodig voor het plastic. Welke ik eigenlijk ook in het roze bij hen gekocht had, maar had wel eerst deze schaar nodig om ze uit te pakken. Hihihihi

Nu kan ik volop zonder problemen de tags van mijn kleding verwijderen die ik net gekocht heb. De meeste merken die ik kocht hebben zachte labels, maar  stuks hebben van die verschrikkelijke labels die je gewoon voelt zitten. Niets zo frustrerend als gans de dag aan je nek te zitten krabben.

Groetjes, Lucy xx

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

The Essence of life

Living , Health, learning

NASIMAMA, Zulaika's blog

It can be better!

silicasun

In Pursuit of Mystery and Folklore - Fiction With Imagination and a Zing

Alizeh Rangoonwala

I write blogs on different topics. I love reading, so I write whatever I love and find interesting.

Noteworthy Mommy

Singing through life as a first time mommy one note at a time.

The Challenges And Opportunities Of The Internet

How can I improve myself for future challenges of the Internet? I'm here trying to figure out the answers to these questions while preparing myself for the upcoming video game projects. I welcome you to follow my journey towards future opportunities and challenges of the Internet.

COXSLOT

latest news on technology, health, education, relationships, entertainments

All Time Lea

by Leanne, for you

Fairym0m

My Neverending Story

we blog

together we become

Bee Beauty

Southern Gothic Beauty

Discobar Bizar

Welkom op de blog van Discobar Bizar. Druk gerust wat op de andere knoppen ook, of lees het aangrijpende verhaal van Harry nu je hier bent. Welcome to the Discobar Bizar blog, feel free to push some of the other buttons, or to read the gripping story of Harry whilst you are here!

The Life Of I

Thoughts, feelings and experiences

Diary of a Spanglish Girl

TALES FROM THE COSTA BLANCA

Vinyl & Coffee

De blog over vinyl, muziek, koffie en veel meer!

Oh look Mammy is a unicorn!!

what would the world be without coffee, energy drinks and wine..

%d bloggers liken dit: