autistic country girl

My Autistic Life … my journey each day | Life is like a blog, everyday you write a new story

Vandaag 14 augustus, en ik kan nu al zeggen dat ik al mijn kleren die ik nog nodig had voor de komende herfst al heb. Nu kan ik me de komende weken gewoon toeleggen op het solliciteren, en wat verder schrijven aan mijn blog.
Wilt dit nu zeggen dat ik de komende weken NIETS meer ga kopen? Euhm die kans is heel klein, om niet te zeggen onbestaande.
Woensdag moet ik naar de psychiater in Mechelen, maar daarvoor moet ik nog even langs Torfs om mijn schoenen en handtas op te halen die ik daar heb laten leveren. Nadien staat er zonder twijfelen een bezoekje gepland aan de ZARA in Mechelen.

Eerlijk toegeven … het gaat niet mogelijk zijn om van alles dat ik kocht een foto te maken of er een link naar te zetten want geloof me dan ben ik volgende week nog bezig met deze blog. Wat afvallen betekend ook altijd nieuwe kans om kleren te kopen. 

Even de HEADLINERS op een rijtje, de kleding & schoenen die ik het komende seizoen ga dragen tot ze bijna uitéén vallen. OF waarvan ik na een aantal weken nog opzoek ga naar een 2de exemplaar omdat ik nog geen afscheid kan nemen van het andere.

Ready … let’s go.

Torfs

Schoenen en handtassen, ja ook ik ben maar een vrouw met héél veel zwaktes als het aankomt op schoenen en handtassen. Na de site grondig te hebben nagekeken, in mijn hoofd een beeld gevormd te hebben van de kleren dat ik in de herfst wil dragen, kon ik deze schoenen kopen zonder moeite. Het zal wel geen verrassing zijn dat het 3 paar laarsjes zijn van Timberland. Misschien wist je het nog niet, maar heb zowat een verslaving als het aankomt op Timberland schoenen.

Deze kocht ik in een Torfs winkel. Ik ging er binnen met mijn iPhone in de hand, en wist dat ik niet buiten ging zonder deze schoenen. Weg 280 euro op 20 minuten, maar moest ze gewoon hebben.

Timberland Allington 6IN Lace Up Zwarte BootsNaturel Timberland Allington 6IN Lace Up Boots

Dit is de link naar de schoenen … Timberland Allington boots

Onderstaande ligt nog op me te wachten in het filiaal van Torfs in Mechelen. Dit was enkel te koop online via de webshop, dus jammer genoeg kon ik het niet in het echt zien of eens passen. Oh ja, nog meer Timberland. 

Kaki Timberland Allington Boots

Timberland Allington Kaki

Deze schoenen vond ik gewoon schattig, geen idee of ze me ook gaan staan want ze vallen waarschijnlijk een beetje te hard op. Dus dat wordt in de winkel nog even passen, en al dan niet terugsturen. Ze zijn wel leuk bij een compleet zwarte outfit. 

 

Vanessa Wu zilver met bont

Een gewone simpele zwarte handtas had ik eigenlijk wel nodig. Meestal kies ik voor een handtas altijd eentje van Steve Madden, Timberland of Fossil. Helaas merken die niet verkocht worden bij Torfs. Op de site zag ik wel een leuke handtas van Cowboybag staan, want meestal vind ik die te groot, maar deze lijkt perfect. Hoop dat ik dat woensdag ook nog ga vinden, want dat is toch een beetje spannend als je voor het eerst iets van een merk koopt 

Handtas Zwart Cowboysbag

Zoals je kan zien is het maar een simpele zwarte handtas, want meestal heb ik toch wel iets speciaals bij. Op de site te zien was hij ook perfect om mee te nemen naar het werk. Heb wel even getwijfeld omdat het weer zwart is, en in de herfst draag ik liever een bruine of kaki groene. Ik denk dat eens casual ook geen kwaad kan.

Cowboysbag handtas zwart

 

Het plan was om hier nog een waslijst aan foto’s en reviews te geven over de kledij die ik de laatste weken heb gekocht. Echter zal dit in een aparte blog komen want na even grondig te kijken, kom ik wel tot de vaststelling dat ik over te veel kleding wel iets wil zeggen. Daarnaast heb ik hier achter me (tegen de kast) ook nog 3 grote zakken zien staan, die ik nog niet eens heb uitgepakt ! *SHAMEONME* Echt waar, ik moet me nu echt heel hard schamen want eerlijk gezegd weet ik zelfs niet eens meer wat er in zit !!! 😮
Hoop dat er daar kleren inzitten die ik in mijn hoofd had om een review over te doen, en dat ik ze gewoon nog niet op de stapel gelegd heb. Ik wil me het niet voorstellen dat er nieuwe dingen als verrassing uit de zak komen waarvan ik niet meer wist dat ik ze gekocht heb.
Maar dat is een andere blog voor morgen !
(misschien is werken in een kledingwinkel dan toch niets voor mij … mijn gigantische dressing in mijn huis gaat anders te klein zijn vrees ik)
Hahaha

Dus … voor morgen review van ZARA, Modemakers, oh en ZALANDO 🙂

Nu even verstand op NUL en kijken naar de zoveelste herhaling van FC de Kampioenen op één.

Groetjes, Lucy xx

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

The Essence of life

Living , Health, learning

NASIMAMA, Zulaika's blog

It can be better!

silicasun

In Pursuit of Mystery and Folklore - Fiction With Imagination and a Zing

Alizeh Rangoonwala

I write blogs on different topics. I love reading, so I write whatever I love and find interesting.

Noteworthy Mommy

Singing through life as a first time mommy one note at a time.

The Challenges And Opportunities Of The Internet

How can I improve myself for future challenges of the Internet? I'm here trying to figure out the answers to these questions while preparing myself for the upcoming video game projects. I welcome you to follow my journey towards future opportunities and challenges of the Internet.

COXSLOT

latest news on technology, health, education, relationships, entertainments

All Time Lea

by Leanne, for you

Fairym0m

My Neverending Story

we blog

together we become

Bee Beauty

Southern Gothic Beauty

Discobar Bizar

Welkom op de blog van Discobar Bizar. Druk gerust wat op de andere knoppen ook, of lees het aangrijpende verhaal van Harry nu je hier bent. Welcome to the Discobar Bizar blog, feel free to push some of the other buttons, or to read the gripping story of Harry whilst you are here!

The Life Of I

Thoughts, feelings and experiences

Diary of a Spanglish Girl

TALES FROM THE COSTA BLANCA

Vinyl & Coffee

De blog over vinyl, muziek, koffie en veel meer!

Oh look Mammy is a unicorn!!

what would the world be without coffee, energy drinks and wine..

%d bloggers liken dit: