autistic country girl

My Autistic Life … my journey each day | Life is like a blog, everyday you write a new story

Het bezoek was een beetje lastiger sinds ik die vorige blog schreef. Op zo’n momenten twijfel ik sterk aan hun diagnose, want hoe zij zijn dat heb ik nog nooit gezien. Niet in de wachtkamers van de psychiater en psycholoog (waar alleen maar mensen met autisme komen), tijdens mijn opnames voor diagnose.
Even de frustratie … moet die nog even kwijt voor ik kan slapen.

Ik dacht nog een blog te schrijven over het recept dat ik heb voor ‘gezondere Snickers’ maar helaas zal dat moeten wachten tot morgen :/

Ik ben tijdens het eten vanavond gewoon gaan lopen. Normaal blijf ik altijd aan tafel zitten als de anderen nog aan het eten zijn, maar sorry dat kon ik niet meer. Ik wist gewoon met mezelf geen blijf meer.
Ik heb er gewoon geen woorden voor om hun gedrag te beschrijven. Zo ontzettend blij dat ik vrijdag een dag voor mij alleen heb & dat ik van die ellende gespaard blijf in het centrum van Leuven (en in de schoenwinkel/kledingwinkel of elders).

In plaats van verder te eten ben ik dan maar een lekker warm bad gaan nemen, mijn haar extra verzorgd. Mijn haar volledig gedroogd & er weer een roze kleur opgezet. Dan is die kleur hopelijk tegen volgende week woensdag ook wat meer pastel pink als ik op gesprek moet.

Verder heb ik mijn verstand op nul proberen zetten door The Simpsons te kijken. Dat is bijna gelukt, maar moest dit eerst nog even kwijt voor ik ga slapen. Morgen moet ik jammer genoeg vroeg uit mijn bed. Eerst moet ik nog langs Torfs in Mechelen om mijn bestellingen op te halen, en nadien naar de Pyschiater.
Hoop dat ik daar nog een rustig plekje vind in Mechelen om even mijn cursus open te doen, want eerlijk daar blijf ik ook in vast zitten. Ik zou me echt een dag moeten afzonderen of eigenlijk meer opsluiten met alleen die cursus 🙂

Tot morgen … het recept hebben jullie nog te goed 😉

Oh ja, denk dat ik morgen ook wat hard moet zijn tegen me om te weerstaan aan de winkels op de Bruul in Mechelen. Ik heb mezelf voorgenomen om alleen naar Torfs te gaan, dus hoop dat me dat gaat lukken. Wish me luck ! 🙂 

Groetjes,  Lucy xx

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

The Essence of life

Living , Health, learning

NASIMAMA, Zulaika's blog

It can be better!

silicasun

In Pursuit of Mystery and Folklore - Fiction With Imagination and a Zing

Alizeh Rangoonwala

I write blogs on different topics. I love reading, so I write whatever I love and find interesting.

Noteworthy Mommy

Singing through life as a first time mommy one note at a time.

The Challenges And Opportunities Of The Internet

How can I improve myself for future challenges of the Internet? I'm here trying to figure out the answers to these questions while preparing myself for the upcoming video game projects. I welcome you to follow my journey towards future opportunities and challenges of the Internet.

COXSLOT

latest news on technology, health, education, relationships, entertainments

All Time Lea

by Leanne, for you

Fairym0m

My Neverending Story

we blog

together we become

Bee Beauty

Southern Gothic Beauty

Discobar Bizar

Welkom op de blog van Discobar Bizar. Druk gerust wat op de andere knoppen ook, of lees het aangrijpende verhaal van Harry nu je hier bent. Welcome to the Discobar Bizar blog, feel free to push some of the other buttons, or to read the gripping story of Harry whilst you are here!

The Life Of I

Thoughts, feelings and experiences

Diary of a Spanglish Girl

TALES FROM THE COSTA BLANCA

Vinyl & Coffee

De blog over vinyl, muziek, koffie en veel meer!

Oh look Mammy is a unicorn!!

what would the world be without coffee, energy drinks and wine..

%d bloggers liken dit: