Familie op bezoek … deel 2

Het bezoek was een beetje lastiger sinds ik die vorige blog schreef. Op zo’n momenten twijfel ik sterk aan hun diagnose, want hoe zij zijn dat heb ik nog nooit gezien. Niet in de wachtkamers van de psychiater en psycholoog (waar alleen maar mensen met autisme komen), tijdens mijn opnames voor diagnose.
Even de frustratie … moet die nog even kwijt voor ik kan slapen.

Ik dacht nog een blog te schrijven over het recept dat ik heb voor ‘gezondere Snickers’ maar helaas zal dat moeten wachten tot morgen :/

Ik ben tijdens het eten vanavond gewoon gaan lopen. Normaal blijf ik altijd aan tafel zitten als de anderen nog aan het eten zijn, maar sorry dat kon ik niet meer. Ik wist gewoon met mezelf geen blijf meer.
Ik heb er gewoon geen woorden voor om hun gedrag te beschrijven. Zo ontzettend blij dat ik vrijdag een dag voor mij alleen heb & dat ik van die ellende gespaard blijf in het centrum van Leuven (en in de schoenwinkel/kledingwinkel of elders).

In plaats van verder te eten ben ik dan maar een lekker warm bad gaan nemen, mijn haar extra verzorgd. Mijn haar volledig gedroogd & er weer een roze kleur opgezet. Dan is die kleur hopelijk tegen volgende week woensdag ook wat meer pastel pink als ik op gesprek moet.

Verder heb ik mijn verstand op nul proberen zetten door The Simpsons te kijken. Dat is bijna gelukt, maar moest dit eerst nog even kwijt voor ik ga slapen. Morgen moet ik jammer genoeg vroeg uit mijn bed. Eerst moet ik nog langs Torfs in Mechelen om mijn bestellingen op te halen, en nadien naar de Pyschiater.
Hoop dat ik daar nog een rustig plekje vind in Mechelen om even mijn cursus open te doen, want eerlijk daar blijf ik ook in vast zitten. Ik zou me echt een dag moeten afzonderen of eigenlijk meer opsluiten met alleen die cursus 🙂

Tot morgen … het recept hebben jullie nog te goed 😉

Oh ja, denk dat ik morgen ook wat hard moet zijn tegen me om te weerstaan aan de winkels op de Bruul in Mechelen. Ik heb mezelf voorgenomen om alleen naar Torfs te gaan, dus hoop dat me dat gaat lukken. Wish me luck ! 🙂 

Groetjes,  Lucy xx

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s