SOS … familie op bezoek

Gistermiddag kreeg mijn mama het idee om ineens wat familie te vragen voor de koffie vandaag. Even op de koffie komen werd dan na 10 minuten aan de telefoon te hangen ‘oh kom ineens om 11u30 dan kunnen jullie blijven eten’.
Resultaat … in plaats van even naar de AVEVE om 15 uur werd het nog langs de AVEVE, Aldi, Colruyt en Spar. Ja, inderdaad. Mensen uitnodigen om te komen eten maar geen eten in huis hebben!

Zo last-minute bezoek uitnodigen vind ik verschrikkelijk. Voor vandaag had ik eigenlijk een rustige dag gepland want zo wat alles is toch gesloten in België.

Feestdag … 15 augustus

Vandaag 15 augustus werd ik om 8 uur uit mijn bed gezet, omdat mijn mama opeens nog naar de winkel moest voor pistolets (broodjes). Opstaan was al lastig, en zeker nu ik in de gietende regen ook nog mee moest naar de Carrefour. Een winkel die ik al niet leuk vind, ik raak daar altijd overprikkeld. We gingen dan ook naar de Carrefour waar vroeger mijn geliefde Albert Heijn was, dus dat was al helemaal niet leuk. Oh wat mis ik de producten van Albert Heijn toch!
Het voordeel van die Carrefour was wel dat ze daar de lievelingsbrokjes verkochten van mijn kat. Enig pluspunt van vandaag, denk ik dan.

Eenmaal thuis heb ik nog vlug een brood gebakken. Sinds ik geen werk meer heb, bak ik eigenlijk liever zelf mijn brood dan weet ik precies wat erin zit. Brood eten dat een week lang goed blijft, daar had ik het al moeilijk mee. Mijn oma bakte vroeger altijd zelf brood (14 stuks per week, ook voor in de diepvries), dus denk wel dat ze van boven uit wel trots is dat ik het nu ook zelf doe.

Vanmiddag had ik voor mezelf een ovenschoteltje gemaakt met zoete puntpaprika en mozzarella (en niet te vergeten wat pizzakruiden, alles smaakt beter met pizzakruiden). Mijn mama had wel ander eten voorzien, maar in mijn hoofd kon dat niet. Ik wou vandaag mijn zoete paprika eten met mozzarella, en in mijn hoofd moet ik dat dan ook hebben. Even appelmoes eten met puree dat lukt dan niet, sorry hoor. Gelukkig deed er niemand lastig over deze middag ! *oef gelukkig*

Na het eten heb ik verder niet veel gedaan, ik ben wat boven op mijn bed gaan liggen. Zitten in de het zonnetje is er vandaag toch niet bij, al is het nu wel even gestopt met regenen.

Een dikke 45 minuten geleden is dan nog andere familie toegekomen, en toen is de hel los gebarsten. Note … hebben ook diagnose Autisme, maar oh zo druk in alles. Terwijl ik net mijn rust wil, zijn die net luidruchtig, roepen, ruzie maken voor het minste enzovoort. Het idee van schoenen kopen voor het nieuwe schooljaar (zoals ik vroeg in een topic bij de facebook groep ‘autistenthiek’) is nu ook van de baan. Toen ik ze zag binnen stormen, dacht ik meteen ‘Oh dat gaat vrijdag niet lukken’. Nu wel opgelucht dat ik mij die last kan besparen vrijdag!

Een 15 minuten nadat ze binnenkwamen, begonnen ze met het spelen van Monopoly… het moment dat ik naar mijn kamer gevlucht ben. Ondertussen zitten ze hier buiten rond te lopen, lawaai te maken, waardoor ook onze hond enorm veel lawaai maakt.

JA, ze weten hier duidelijk hoe ze op mijn zenuwen kunnen werken. Het wordt straks eten met een hoofdtelefoon op mijn kop, of beter mijn Beats in-ear pots in. Itunes staat hier volledig open, maar toch hoor ik ze nog. HELP !!

SOS HELP ME

Ik denk dat ik zo nog wat ga verder typen aan blogs, op die manier moet ik niet meer beneden zijn het komende uur. Echt niet normaal, compleet overprikkeld op die paar minuten. Lucy, focus … hoofdtelefoon op, en probeer er niet meer op te letten.

Groetjes, Lucy xx

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s