It’s a HAPPY day

Hoewel ik vanochtend niet uit mijn bed wou, is het eigenlijk wel een schitterende dag 🙂 Ik had dus wel beter wat vroeger uit mijn bed gesprongen.

Boodschapjes doen

Vanochtend eerst naar de Aldi omdat ik nog wat dingen nodig had die vanaf vandaag te koop stonden. Maandag namiddag was ik ook in een ander Aldi filiaal en daar stonden de rekken al klaar voor verkoop met al de acties die vandaag gestart zijn. Daar had ik dan alles al gekocht wat ik eigenlijk vandaag moest hebben.
Waarom dan vandaag terug? Wel omdat ik eigenlijk die brooddoos die ik gekocht had, wel ontzettend praktisch vind voor al mijn potloden. Nu zit alles zo door elkaar in potten, pennenzakken enzovoort. Als ik zo’n dozen had, dan kan ik ze allemaal apart sorteren en de dozen labellen.
Vanochtend dus naar de Aldi wat dichterbij huis. De mensen in de winkel keken wel wat raar toen ik 10 roze brooddozen nam. Aan de kassa vroegen er iemand ‘oh precies veel kindjes’ 🙂 Meer dan ‘nee nee’ kreeg ik er wel niet uit.

Mechelen

Na het korte bezoek aan de Aldi voor brooddozen, moest ik dan een kwartier nadien de bus al nemen naar Mechelen. Natuurlijk was ik veel te vroeg en die bus weer veel te laat. Had eigenlijk niets anders verwacht. Die bus zat dan ook nog vol met mensen die een verkeerde (bus die er langer over doet) bus namen richting Plankendael. Oortjes van Beats stevig in mijn oren geduwd, en hoorde gewoon niets meer *zalig*.

In Mechelen eerst nog even langs de Zara geweest, bloesje gekocht. Weer eentje met streepjes maar wel een super stijlvol voor het geval als ik bij hen moet gaan solliciteren 😉

Nadien nog langs de H&M, maar daar was het een beetje te druk voor me. Bij het buiten gaan viel mijn oog op een trui (Hoodie) met de tekst ‘HAVARD’ op. Een grijze trui met bordeaux rode letters ❤ Zo’n trui wilde ik kopen toen ik vorig jaar in Boston was, maar die vond ik nergens in het grijs. En ik moest persé een grijze hebben met bordeaux letters en geen bordeaux trui met grijze letters die er in overvloed waren.
Dus nu meer dan een jaar nadien heb ik mijn trui die ik wou !!
Er waren nog maar drie maten beschikbaar een S, een M en een XL. Heb dan naast een S ook maar de M meegenomen. Lekker cosy voor in de winter in de zetel te hangen. 

IMG_3998

Na het bezoekje aan de H&M moest ik nog naar een drukkere winkel. OK, het was een slecht idee om daar half augustus naar toe te gaan, maar ik had notitieboekjes nodig. Next stop … HEMA. Toen ik de rij aan de kassa zag, zonk de moed me al in de schoenen om dan nog maar te zwijgen hoeveel volk er nog verder rondliep in de winkel.
Veel geduld gehad, en heb mijn notitieboekje dat ik wilde hebben. Voor zo 1 boekje vind ik het dan ook niet de moeite om het online te bestellen.

Laatste stop in Mechelen was een bezoekje aan Torfs. Hier moest ik eigenlijk gewoon mijn 2 bestelling ophalen. De schoenen en handtas postte ik een aantal dagen geleden in een andere blog 😉
Hier was het gewoon gezellig druk, zoals gewoonlijk een zeer goede sfeer !
Het was niet echt duidelijk dat ik met 2 bestellingen ook effectief 2 dozen bedoelde. Ze dacht dat ik bedoelde 2 paar schoenen in 1 doos, dus moest ze nog eens terug voor mijn handtas. In één van die dozen stak een super leuke balpen <3.
Ik heb natuurlijk de dozen laten uitpakken, en het karton ginder gelaten. Bij thuiskomst heb ik gemerkt dat er aan de facturen nog 2 bonnen hingen voor korting op een volgende aankoop. In totaal 19 euro korting 😮 Nooit eerder stak dit bij mijn bestellingen!!

IMG_3997

Na lang twijfelen ben ik dan nog even langs de ZARA geweest, omdat ik dan uiteindelijk toch die grijze sjaal wilde hebben. JA, IDD ik ben totaal niet sterk genoeg geweest om gewoon langs de ZARA te lopen. Ik moest binnengaan. Zelfde met de H&M precies of ik werd naar binnengeroepen voor die trui !
Op YouTube zag ik één van mijn favorite YouTubers een kleedje passen van Zara, en dat heb ik dan ook gekocht. Zoiets in de aard van YOUTUBE MADE ME BUY IT gevoel. Had ik dat kleedje niet op YouTube gezien dan had ik het waarschijnlijk niet gekocht. I’m so bad :/

Afspraak Psychiater

Twee minuten, twee minuten had ik dus nog over voor mijn afspraak bij de psychiater. Ik heb dan nog echt moeten doorstappen of ik was echt wel te laat geweest. Niet van mijn gewoonte, ik steek de schuld dan ook maar op de drukte bij de ZARA. Ja, het was er inderdaad druk. Ik denk dat veel kindjes & jongeren 1 september naar school trekken met een outfit van de ZARA. Sommige kleedjes die kindjes vast hadden voor me aan de kassa waren echt wel mooi.
Bij de psychiater ging het heel erg goed. Ik voel me weer gelukkig en blijkbaar straal ik dat ook uit. Hoop dat ik dit ook kan uitstralen volgende week bij mijn sollicitatiegesprek. Aan het gesprek moet ik niet veel toevoegen, gewoon een HAPPY gesprekje, en nu deze vibe vasthouden hé. Enig advies dat ik heb meekregen. Als je ziet van waar ik kom de afgelopen maanden dan is dit eigenlijk onbeschrijflijk ! GUESS I’M BACK TO DISCOVER THE WORLD !!

De rest van de dag …

Net thuis van Mechelen, en nu bezig aan deze blog. Zo even mijn spullen uitladen, was nog ophangen, en verder schrijven aan andere stukjes voor mijn blog. OF misschien even mijn cursus vastpakken. Zal waarschijnlijk voor het tweede moeten gaan, maar dat is niet zo leuk als een blog schrijven.

PS: het eerste dat ik echt deed toen ik thuis die bonnetjes zag van Torfs, is een paar schoenen via de online shop besteld. De VANS OLD SKOOL, die iedereen die ik volg op YouTube nu wel heeft. Dus geef ik ze ook nog eens een kans. Ik weet nog dat ik deze vroeger ook had (en ander paar Vans) en daar kon ik echt niet mee lopen. Ik geef het nu een tweede kans & 19 euro korting op Vans is wel mooi meegenomen. 

Keep smiling 🙂

Veel groetjes & alvast fijne avond ! Lucy xx

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s