So much to do …

… maar helaas is de energie weer op !

Een paar dagen leuke dingen doen, en nu weer zo doodmoe pfff. Echt niet leuk. Gelukkig moet ik nu niets doen dat verplicht is zoals gaan doodmoe gaan werken.

Donderdag 17 augustus

Gisteren was het de voorlaatste groepssessie van mijn outplacement. Echt, ik weet dus echt niet waar die 30 uur naar toe is gevlogen. Echt zo snel dat het allemaal gegaan is 😮

Het was eigenlijk wel interessant, maar iets waar ik eigenlijk nooit naar gekeken heb. Ik was altijd blij dat ik een job aangeboden kreeg dat ik nooit naar die voorstellen heb gekeken van het contract. Ik ging ervan dat het toch goed zou zijn. Blijkbaar kan het dus ook niet zo goed zijn, zoals beloofd werd. Nu ja, ik vertrouw gewoon te snel op anderen dan zeker.

Gisterochtend opgestaan met een hele nare stekende pijn in mijn schouder. Die werd in de loop van de ochtend alleen maar erger, en tegen dat ik op de bus zat kon ik mijn arm niet meer bewegen. Thuis er wat zalf opgesmeerd en mijn bed ingekropen. Tegen de avond was het nog niet beter, dus ja ik heb niet veel meer gedaan gisteren.

Terwijl ik eigenlijk nog een lange lijst had opgesteld met dingen om zeker te doen gistermiddag. Hier is dus niets van in huis gekomen. Alles is blijven liggen.

Vrijdag 18 augustus

Vrijdag, alweer een weekend dat voor de deur staat. Guess what, echt productief was mijn dag nu ook weer niet. Deze voormiddag om 9 uur uit mijn bed gekropen en na mijn ontbijt er weer ingekropen. Het lukte echt niet om wakker te blijven. Het is weer zo één van die dagen dat niets me nog lukt.

Vanmiddag eerst nog een brood gebakken, dan had ik een reden om wakker te blijven (anders lag ik toch weer in mijn bed). Nu half 7, dus tijd om maar iets te doen. Even een blog schrijven, en dan me wat verdiepen in de cursus.

Hoop dat ik morgen toch wat meer energie heb, en even mijn waslijst aan dingen kan afwerken. En ook eens deftig mijn sollicitatiegesprek kan uitschrijven en oefenen.  Telkens al ik ergens aan denk, dan schrijf ik dat op. Gaande van vragen die me te binnen schieten van vorige gesprekken, als van dingen die ik zeker moet vertellen om mijn motivatie nog wat kracht te geven.

Wish me luck !

Groetjes,  Lucy xx

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s