update … mijn zoektocht naar werk (8)

Voorbereiding, voorbereiding & voorbereiding !

Mijn gesprek is al over een paar dagen, en ik merk dat de zenuwen beginnen te komen. Dus tijd om me heel goed voor te bereiden op het gesprek. Ik moet toch iets of wat direct kunnen antwoorden op de vragen die gesteld gaan worden.
Stel dat ik niets voorbereid, en het is een gesprek met meerdere personen dan sla ik zo tilt, dat ik gewoon niet meer weet wat te zeggen.

Even al die 50 vragen overlopen, alles uitschrijven zodat het beter in mijn hoofd blijft plakken. Het enige wat helpt om me dingen te doen onthouden is het opschrijven.

Verder vandaag niet veel meer doen denk ik dan werken aan de voorbereiding voor mijn gesprek. Straks mr. Google nog eens raadplegen om tips te zoeken hoe kandidaten beoordeeld worden op een gesprek voor een job als verkoopster in de modesector. Dat zou toch ergens moeten vermeld staan? Toen ik solliciteerde voor boekhouder, heb ik dat wel ergens gevonden op Google.

Vandaag ook een grijze regenachtige dag, dus geen weer om naar buiten te gaan. Ideaal dus om voor te bereiden !

*wishmeluck*

Veel groetjes, Lucy xx

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s