Rustdag

Vandaag was het helaas geen productieve dag.

Gisteravond met hoofdpijn gaan slapen, en deze ochtend met nog meer hoofdpijn opgestaan.
Ik had ook totaal geen energie om iets te doen. Vandaag dan maar wat extra spinazie gegeten en een smoothie met spinazie gemaakt. Nu is het niet echt het moment om ziek te worden of om migraine te krijgen.

Rond 17 uur ben ik dan eindelijk uit mijn bed gekomen *shameonme* maar heb sindsdien wel wat energie om dingen te doen. Net wat op YouTube gekeken naar tips voor een sollicitatiegesprek, maar heb er nog niet veel gezien waarvan ik denk ‘oh dat ga ik zeker toepassen’. Op Google vind ik ook niet echt bruikbare tips voor een gesprek voor als je wilt werken bij een modewinkel.

Ik heb dan zelf al de geschiedenis van het bedrijf wat opgeschreven en wat merken waar ik dan wat kan over vertellen.

Verder denk ik dat ik gewoon rustig moet blijven. Ik ben normaal om 10u30 al aan de winkel waar ik het interview heb. Een half uur te vroeg. Ik denk dat ik even langs de winkel er naast ga lopen om wat zenuwen kwijt te spelen. Misschien even een broek nemen zodat ik wat rust heb in een paskamer ! 🙂 Alleen zien dat ik dan het uur niet uit het oog verlies !

Morgen had ik een afspraak staan met de VDAB voor informatie te krijgen over een opleiding die ik zou willen volgen. Ik had echter alleen wat info per mail gevraagd, maar ze hebben me al direct ingeschreven voor een sessie van 4 uur (!!!!). Ik heb donderdag een mail gestuurd dat ik niet aanwezig ging zijn, op vrijdag kreeg ik nog een uitnodiging via ‘mijn loopbaan’ om zeker aanwezig te zijn. Meteen nog 4 mails gestuurd dat ik er morgen niet ga zijn. Zo opdringerig dat ze daar zijn, echt niet normaal. Je vraagt info per mail en hop je krijgt meteen 4 uur dat je daar ter plekke moet zijn.
Hoop dat ze me morgen niet bellen ! De kans is groot dat ik morgen om 8u30 nog in mijn bed lig als ik daar eigenlijk had moeten zijn.

Als ik me morgen niet beter voel, zal ik toch eens naar de huisdokter moeten. Echt iets waar ik niet naar uit kijk, maar ik wil gewoon van de pijn vanaf. Ik kan toch moeilijk met 2 pijnstillers genomen te hebben nog een deftig gesprek gaan doen ??
Of zo half in slaap liggen omdat ik geen energie heb. Dat gaat nu ook niet echt een goede indruk zijn.

Verder morgen de rest voorbereiden voor mijn gesprek, zodat ik het dinsdag al wat kan oefenen met iemand. Ik wil echt 200 % die job, geen andere, alleen die job !!! Denk dat ik me daarom zo opjaag, en dat ik daarom al dagen barstende hoofdpijn heb :/ Gewoon puur hoofdpijn van de spanning !

Nog even een andere blog schrijven & op tijd naar mijn bedje. Voor iemand die praktisch gans de dag in bed heeft gelegen, begin ik te gapen als iemand die een ganse dag gewerkt heeft :/

Veel groetjes, Lucy xx

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s