autistic country girl

My Autistic Life … my journey each day | Life is like a blog, everyday you write a new story

Altijd zo hatelijk als je ergens je zinnen hebt opgezet en dat het dan uiteindelijk toch niet doorgaat of je kan het uiteindelijk niet meer kopen. Ik heb geleerd om niet meer te kwaad te blijven, of te staan roepen.

Situatieschets

H&M heeft voor dit komende seizoen een roze (nep)bont jas uitgebracht in het roze. Hé, een roze jas, zachte bont … echt iets voor mij. Tot ik ging kijken op de site van H&M, en hij uitverkocht was in mijn maat. Ok, ik was even slechtgezind, even gemopperd. Had ik maar eerder de site in het oog gehouden.
Op de site van Jani verscheen dan ook een bericht “het is nog niet eens winter & deze is al overal uitverkocht”. Na het lezen van dit bericht, was ik wat minder boos op mezelf. Ik kon er meeleven omdat hij zo gewild was. Toch was het even moeilijk. Ik snap niet dat anderen daar zo gemakkelijk overgaan, en zo iets hebben van ‘dan koop je toch iets anders’. Euhm nee, ik had mijn gedachten op die ene jas gezet, niet op een andere.

Het gaat om deze … 

hmprod

H&M roze jas

Geen jas, maar wel roze & met bont

Eind juli toen ik ging shoppen bij Torfs zag ik dat ze voor de herfst & winter collectie een tas hadden van Bulaggi … een roze met (nep)bont. In de winkel krijg ik de sluiting van de kleine handtas niet open, dus dat was een NO! Voor mij moet een handtas ook praktisch zijn en makkelijk te openen, zodat ik snel bij mijn iPhone kan.
Het grotere model heb ik dan ook even bekeken, en is ook al die tijd in mijn hoofd blijven spoken. Niet zo fel als die jas, maar toch.

Die handtas heb ik dan uiteindelijk in hun winkel in Mechelen ook gevonden, na een sessie van het outplacement. Denk dat ik hem 2 keer in mijn handen heb gehad maar steeds teruggezet omdat ik zoiets had van ‘net niet’. Vorige week dan toch mijn hart er aan verloren.  Hij is zo ‘fluffy’, en echt een statement item voor deze herfst en winter die gaat komen. De afgelopen weken heb ik vooral donkere kleuren gekocht qua kleding, dus dan valt deze mooi op samen met mijn Timberland schoenen.

Hier is die … 

roze-bulaggi-handtas-met-faux-fur-206708-zij-1500x1600-1499815801

Bulaggi handtas

Ik had deze handtas zo graag gedragen, hij had ook nog wel goed bij mijn nieuwe Zara bloesje gepast, maar helaas. Als het 30° gaat zijn, kan je moeilijk als een eskimo naar een sollicitatie gesprek gaan.

IMG_4036

Hier nog even de link van Jani zijn website, waar hij het heeft over de jas & hoe gewild hij is … Janitv

Nu ik deze handtas heb, heb ik ook die jas van H&M ook losgelaten. Hij zit nu niet meer in mijn hoofd van ‘merde, ik had eerder moeten kijken’. Eigen schuld, maar ik ben wel blij met mijn handtas … voor binnen een paar weken dan ! 

Groetjes, Lucy xx

KEEP SMILING !

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

The Essence of life

Living , Health, Learning

NASIMAMA, Zulaika's blog

It can be better!

silicasun

In Pursuit of Mystery and Folklore - Fiction With Imagination and a Zing

Alizeh Rangoonwala

I wrote blogs on different topics, I love reading so i wrote whatever I love too.

Noteworthy Mommy

Singing through life as a first time mommy one note at a time.

The Challenges And Opportunities Of The Internet

How can I improve myself for future challenges of the Internet? I'm here trying to figure out the answers to these questions while preparing myself for the upcoming video game projects. I welcome you to follow my journey towards future opportunities and challenges of the Internet.

COXSLOT

latest news on technology, health, education, relationships, entertainments

All Time Lea

by Leanne, for you

Fairym0m

My Neverending Story

we blog

together we become

Bee Beauty

Southern Gothic Beauty

Discobar Bizar

Welkom op de blog van Discobar Bizar. Druk gerust wat op de andere knoppen ook, of lees het aangrijpende verhaal van Harry nu je hier bent. Welcome to the Discobar Bizar blog, feel free to push some of the other buttons, or to read the gripping story of Harry whilst you are here!

The Life Of I

Thoughts, feelings and experiences

Diary of a Spanglish Girl

the best of the costa blanca and beyond

Vinyl & Coffee

De blog over vinyl, muziek, koffie en veel meer!

Oh look Mammy is a unicorn!!

what would the world be without coffee, energy drinks and wine..

%d bloggers liken dit: