autistic country girl

My Autistic Life … my journey each day | Life is like a blog, everyday you write a new story

De negende update over mijn zoektocht naar werk alweer. TOMORROW, TOMORROW, i hope i love you !

De 23ste komt nu wel echt dicht bij 😮 Oh ik ben zo zenuwachtig niet normaal. Ik weet met mezelf vandaag geen blijf meer. Komt het van enthousiasme, of gewoon puur omdat ik me te druk maak voor het gesprek? Ik heb de job nog nooit gedaan, dus het moet morgen van mijn motivatie & enthousiasme komen. Op papier lukt dat wel hé, maar dan morgen tijdens dat gesprek. Hoop dat het dan ook lukt ! Dit is de eerste keer dat ik ook echt iets wil doen, en dit is een functie die op mijn lijf geschreven is!

In mijn agenda heb ik alvast ‘KEEP CALM’ geschreven in super grote letters. Echt ik moet proberen te kalmeren tegen morgen.
Daarbij ook constant denken ‘zit stil’, ‘geen armen over elkaar’, ‘oogcontact’, ‘lachen’, ‘enthousiast zijn’. Voor mij is al wat er zo rond komt kijken dubbel zo erg dan het eigenlijke gesprek.

Aan voorbereiding gaat het in ieder geval niet liggen, want heb zoveel mogelijk uitgeschreven. Straks mijn CV nog eens overlopen, outfit klaar leggen dat ik daar morgen niet moet over stressen.

Vanochtend was ik nog bij in hun filiaal te Mechelen. Even mijn bestelling gaan ophalen, en even gaan rondkijken naar de collecties. Op het gebied van voorbereiding zit het nu dus wel goed !

RUSTIG BLIJVEN | RUSTIG BLIJVEN | RUSTIG BLIJVEN | RUSTIG BLIJVEN | RUST …

Outfit

Vorige week had ik zo in mijn hoofd wat ik ging aandoen, alles leek voor mij ‘perfect’ ! Tot ik zondag het weerbericht zag voor morgen. Blijkt dat het hier dus 30° gaat worden. Echt??? Ik heb even in mijn hoofd zitten vloeken ! Op het weer kan je nu niet boos zijn zeker? Dus moest ik op zoek naar een PLAN B. Echt jammer want zat dagen na te denken wat ik ging dragen, en nu gaat dat dus veel te warm zijn.

Vanochtend in de ZARA nog een bloesje gekocht, om toch iets kleur te hebben. De kans was anders groot dat ik morgen in een volledig zwarte outfit ging solliciteren.

Nu is het dus dit bloesje met parels geworden, alleen nog een zwarte broek zoeken om er op aan te doen. IMG_4034

Daarnaast heb ik nog een kaki groene handtas (ook een nieuwe) vermits een handtas met (nep)bont eigenlijk niet past bij temperaturen van 30°

IMG_4035

30° graden of niet, ik draag morgen mijn Timberland schoenen. Ik had ze daarstraks ook aan maar dan het model met sleehak, en niemand heeft toch raar zitten kijken.

Tja, als het niet gaat zoals ik gepland had in mijn hoofd dan is het even chaos. Al moet ik zeggen dat het wel in orde zal zijn voor morgen. Als ik verder nog een zwarte broek vind, en een zwart vestje dan zal het wel in orde komen. Wat einde zomerse outfit, maar toch van de nieuwe collectie.

Ik hoop dat ik snel mijn witte muur heb, zodat ik wat deftigere foto’s kan posten van kleding. Nu is het niet zo duidelijk met al die ‘rommel’ (opgestapelde kleren & schoenen) op de achtergrond. Hier wordt aangewerkt ! 

WISH ME LUCK !!  Ik moet gewoon zo enthousiast zijn tegen hen als ik tegen iedereen anders doe. Hoop zo dat het gaat lukken ! I NEED THAT JOB !!!

Hebben jullie nog tips om deze stress door te komen ?

Please ???

Groetjes, een gestresseerde Lucy xx

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

pretty66.wordpress.com/

Everything I Owe, I Owe To Spaghetti..

The Essence of life

Living , Health, Learning

NASIMAMA, Zulaika's blog

It can be better!

silicasun

In Pursuit of Mystery and Folklore - Fiction With Imagination and a Zing

Alizeh Rangoonwala

I wrote blogs on different topics, I love reading so i wrote whatever I love too.

Noteworthy Mommy

Singing through life as a first time mommy one note at a time.

The Challenges And Opportunities Of The Internet

How can I improve myself for future challenges of the Internet? I'm here trying to figure out the answers to these questions while preparing myself for the upcoming video game projects. I welcome you to follow my journey towards future opportunities and challenges of the Internet.

COXSLOT

latest news on technology, health, education, relationships, entertainments

All Time Lea

by Leanne, for you

Fairym0m

My Neverending Story

we blog

together we become

Bee Beauty

Southern Gothic Beauty

Discobar Bizar

Welkom op de blog van Discobar Bizar. Druk gerust wat op de andere knoppen ook, of lees het aangrijpende verhaal van Harry nu je hier bent. Welcome to the Discobar Bizar blog, feel free to push some of the other buttons, or to read the gripping story of Harry whilst you are here!

The Life Of I

Thoughts, feelings and experiences

Diary of a Spanglish Girl

the best of the costa blanca and beyond

Vinyl & Coffee

De blog over vinyl, muziek, koffie en veel meer!

Oh look Mammy is a unicorn!!

what would the world be without coffee, energy drinks and wine..

%d bloggers liken dit: