update … mijn zoektocht naar werk (9)

De negende update over mijn zoektocht naar werk alweer. TOMORROW, TOMORROW, i hope i love you !

De 23ste komt nu wel echt dicht bij 😮 Oh ik ben zo zenuwachtig niet normaal. Ik weet met mezelf vandaag geen blijf meer. Komt het van enthousiasme, of gewoon puur omdat ik me te druk maak voor het gesprek? Ik heb de job nog nooit gedaan, dus het moet morgen van mijn motivatie & enthousiasme komen. Op papier lukt dat wel hé, maar dan morgen tijdens dat gesprek. Hoop dat het dan ook lukt ! Dit is de eerste keer dat ik ook echt iets wil doen, en dit is een functie die op mijn lijf geschreven is!

In mijn agenda heb ik alvast ‘KEEP CALM’ geschreven in super grote letters. Echt ik moet proberen te kalmeren tegen morgen.
Daarbij ook constant denken ‘zit stil’, ‘geen armen over elkaar’, ‘oogcontact’, ‘lachen’, ‘enthousiast zijn’. Voor mij is al wat er zo rond komt kijken dubbel zo erg dan het eigenlijke gesprek.

Aan voorbereiding gaat het in ieder geval niet liggen, want heb zoveel mogelijk uitgeschreven. Straks mijn CV nog eens overlopen, outfit klaar leggen dat ik daar morgen niet moet over stressen.

Vanochtend was ik nog bij in hun filiaal te Mechelen. Even mijn bestelling gaan ophalen, en even gaan rondkijken naar de collecties. Op het gebied van voorbereiding zit het nu dus wel goed !

RUSTIG BLIJVEN | RUSTIG BLIJVEN | RUSTIG BLIJVEN | RUSTIG BLIJVEN | RUST …

Outfit

Vorige week had ik zo in mijn hoofd wat ik ging aandoen, alles leek voor mij ‘perfect’ ! Tot ik zondag het weerbericht zag voor morgen. Blijkt dat het hier dus 30° gaat worden. Echt??? Ik heb even in mijn hoofd zitten vloeken ! Op het weer kan je nu niet boos zijn zeker? Dus moest ik op zoek naar een PLAN B. Echt jammer want zat dagen na te denken wat ik ging dragen, en nu gaat dat dus veel te warm zijn.

Vanochtend in de ZARA nog een bloesje gekocht, om toch iets kleur te hebben. De kans was anders groot dat ik morgen in een volledig zwarte outfit ging solliciteren.

Nu is het dus dit bloesje met parels geworden, alleen nog een zwarte broek zoeken om er op aan te doen. IMG_4034

Daarnaast heb ik nog een kaki groene handtas (ook een nieuwe) vermits een handtas met (nep)bont eigenlijk niet past bij temperaturen van 30°

IMG_4035

30° graden of niet, ik draag morgen mijn Timberland schoenen. Ik had ze daarstraks ook aan maar dan het model met sleehak, en niemand heeft toch raar zitten kijken.

Tja, als het niet gaat zoals ik gepland had in mijn hoofd dan is het even chaos. Al moet ik zeggen dat het wel in orde zal zijn voor morgen. Als ik verder nog een zwarte broek vind, en een zwart vestje dan zal het wel in orde komen. Wat einde zomerse outfit, maar toch van de nieuwe collectie.

Ik hoop dat ik snel mijn witte muur heb, zodat ik wat deftigere foto’s kan posten van kleding. Nu is het niet zo duidelijk met al die ‘rommel’ (opgestapelde kleren & schoenen) op de achtergrond. Hier wordt aangewerkt ! 

WISH ME LUCK !!  Ik moet gewoon zo enthousiast zijn tegen hen als ik tegen iedereen anders doe. Hoop zo dat het gaat lukken ! I NEED THAT JOB !!!

Hebben jullie nog tips om deze stress door te komen ?

Please ???

Groetjes, een gestresseerde Lucy xx

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s