autistic country girl

My Autistic Life … my journey each day | Life is like a blog, everyday you write a new story

Afgelopen week heb ik wat aankopen gedaan bij Zara & schoenen Torfs waarbij ik vooral de schuld steek op YouTube. Door sommige YouTube filmpjes van mijn favoriete Tubers te volgen, was ik aangesproken over al wat ze gevonden hadden voor het komende seizoen. Hoewel ze geen sponsering krijgen van deze merken, was ik zo beïnvloed dat ik het ook moest hebben.

YouTube made me BUY it

Vans Old Skool sneakers

Vorige week dus toen ik thuis kwam van Mechelen, en die kortingsbonnetjes van Torfs nog vond (zie eerdere blog van vorige week) moest ik gewoon kijken of er nog een paar Vans Old Skool was in maat 38. Vans old skool vinden in een maat 38, dat is bijna onbegonnen werk. Die zijn zo snel overal uitverkocht. Zelfs in de Torfs winkels in de buurt kon ik ze niet meer kopen. Vorige week dan maar besteld via de webshop en vandaag gaan halen.

IMG_4033

Eerlijk? Had ik ze niet dag in dag uit zien verschijnen in verschillende filmpjes van YouTubers, dan had ik ze waarschijnlijk niet gekocht. Hoe erg toch dat media me zo kan beïnvloeden. Ok, ik ben eigenlijk ook wel zo als ik met iemand ga shoppen, die komt ook altijd met meer buiten dan dat die nodig had. Zijn we dan allemaal toch wel een beetje zo. Veel reclame maken, zodat mensen ongeacht of niet toch aangetrokken worden door het product?  Misschien moet ik ook een carrière starten (als ik in die doodlopende straat woon) als vlogger op YouTube. Nu is er hier gewoon veel te veel lawaai om iets deftig op te nemen.

Conclusie … ben ik er tevreden mee ? Euhm ik heb ze net even een half uurtje aangehad, maar ze doen al pijn. Denk dat ik ze eerst nog moet inlopen. Normaal koop ik Converse sneakers, en daar kan ik meteen uren op wandelen als ze nieuw zijn, maar deze dus niet. Denk niet dat het een miskoop is, maar waarschijnlijk is dit wel het laatste paar Vans dat ik gekocht heb.

Jeans jurkjes ZARA

Op het kanaal van Emily (een Engels meisje) zag ik dat ze een shopping HAUL deed van ZARA. Shopping HAUL … waarom kan ik dan niet gewoon iets anders kijken ??? Ik weet sowieso dat het dan moeilijk wordt om niet heel de tijd ‘ooooooh’ en ‘oooh dat is mooi’ te zeggen. Of ergers ‘Hup naar de Zara’. Helaas is het na het kijken toch eerder ‘HUP NAAR DE ZARA’ geworden.

Ze liet er een jeans kleedje zien, en ik was meteen ‘verliefd’ op dat kleedje. Ik moest het gewoon hebben. Prachtig model van kleedje, en in mijn hoofd perfect bij een paar Timberland schoenen. Ja, ik kreeg het gewoon niet meer uit mijn hoofd. Hoewel ik geen budget meer had voor nieuwe kleren, moest ik dit nog wel hebben. *ZUCHT*
Echt, vanaf dat ik mijn eigen huis heb, ga ik zelf filmpjes op YouTube gooien denk ik. Iets verdienen aan YouTube in plaats dat het me altijd geld kost!

Eenmaal in de winkel, zag ik dat ze het jurkje ook nog in het kaki groen en in het zwart hadden. Kaki groen, en ME … ja, het werd dus meteen het kaki groen. Opvallend, het meisje dat ik volg is erg slank (wel veel groter) en had maat XS. Ik kwam de Zara buiten met ook een XS, en zo slank als haar ben ik totaal niet 😮
Vond ik echt zo bizar, zijn er andere Zara maten in Engeland of zo???

8043212505_6_1_1

kleedje zara kaki groen

Update vandaag … Ik moest sowieso in Mechelen zijn om mijn Vans af te halen, en had pas later die voormiddag een afspraak voor mijn outplacement. Dus moest ik even naar de ZARA gaan om te checken of ze nog een XS hadden in het indigo jeans kleur. Dat hadden ze (grrrrrr). Nu had ik een paar Timberland schoenen aan, en dat paste er geweldig bij.

8043212405_1_1_1

Zara kleedje indigo

Foto’s kleedjes: Zara website 😉

Oh waarom was het nu niet uitverkocht in een maat XS !!

Oh ik hoop zo erg dat ik na dit outplacement niet meer in Mechelen moet komen de eerst komen de weken ! OF ik laat mijn bankkaart gewoon thuis ! Volgende week 4 september is het jaarmarkt in Leuven dat is ook altijd zo’n gevaarlijke dag :/
Hoop dat mijn ouders meegaan, dat is altijd een stimulans om niets te kopen 🙂

Ik moet vooral zorgen dat ik zelf mijn ideeën kan verspreiden, en dat ik wat DIY kan doen met oude kleding zoals op YouTube.

Voor mij is het duidelijk …
Mijn shopping uitgaven…
HET IS DE SCHULD VAN YOUTUBE !!!

Groetjes, Lucy

PS: YouTube … i still love you ! 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

The Essence of life

Living , Health, Learning

NASIMAMA, Zulaika's blog

It can be better!

silicasun

In Pursuit of Mystery and Folklore - Fiction With Imagination and a Zing

Alizeh Rangoonwala

I wrote blogs on different topics, I love reading so i wrote whatever I love too.

Noteworthy Mommy

Singing through life as a first time mommy one note at a time.

The Challenges And Opportunities Of The Internet

How can I improve myself for future challenges of the Internet? I'm here trying to figure out the answers to these questions while preparing myself for the upcoming video game projects. I welcome you to follow my journey towards future opportunities and challenges of the Internet.

COXSLOT

latest news on technology, health, education, relationships, entertainments

All Time Lea

by Leanne, for you

Fairym0m

My Neverending Story

we blog

together we become

Bee Beauty

Southern Gothic Beauty

Discobar Bizar

Welkom op de blog van Discobar Bizar. Druk gerust wat op de andere knoppen ook, of lees het aangrijpende verhaal van Harry nu je hier bent. Welcome to the Discobar Bizar blog, feel free to push some of the other buttons, or to read the gripping story of Harry whilst you are here!

The Life Of I

Thoughts, feelings and experiences

Diary of a Spanglish Girl

the best of the costa blanca and beyond

Vinyl & Coffee

De blog over vinyl, muziek, koffie en veel meer!

Oh look Mammy is a unicorn!!

what would the world be without coffee, energy drinks and wine..

%d bloggers liken dit: