Today …

Gisteren had ik nog zo gezegd dat ik vandaag me nog een dagje ging richten op het zoeken naar tips om die testdag van morgen te overleven.

Veel informatie heb ik niet gevonden. Lijkt wel alsof er niemand met ASS in de verkoop van kleding werkt. Althans ik heb toch geen echte goede site kunnen vinden met tips voor zo’n job. Een reden te meer om dan morgen er echt een lap op te geven en te laten zien dat mensen met ASS ook in de verkoop kunnen werken zolang ze hun passie maar kunnen uitvoeren!

Vertellen of niet … ik ben er nog niet uit. Na wat ik op internet heb teruggevonden is dat veel bedrijven er nogal ‘slecht’ tegenover staan, zeker bedrijven die veel contacten hebben met klanten. Dus ja, dat blijft nog een dilemma voor morgen. Misschien als ik morgenavond weer het minpunt ‘je bent toch wat te stil voor ons team hoor’ dat ik het dan wel vertel, maar er dan een draai aangeef dat het meestal is omdat ik de omgeving nog niet helemaal ken.
We zien morgen wel.

Verder vandaag nog even naar een opendeurdag geweest van een winkel in Leuven, had nog een taartenvorm nodig van 24 cm.

Na 3 pogingen om een pompoentaart te maken zoals in Amerika (zoals ik daar ontzettend vaak gegeten heb), is het niet gelukt. Baksel nummer 1 & 2 liggen in een emmer om aan de dieren te geven (hoop dat de koeien dat lekker vinden). Belangrijk om niets verloren te laten gaan!
Baksel 3 was dan een poging om van de mislukte vulling nog een soort cake te maken. Is wel lekker, maar veel te plakkerig, dus dat wordt het dus ook niet. Ik hou die wel bij tot morgen, dan kan ik dan nog even kijken of die meer ‘eetbaar’ is dan vandaag.
Het was weer zo’n recept met ‘snuifje van dit en snuifje van dat’ en dingen van ‘voeg toe op gevoel’. Ja hallo, ik maak het voor het eerst hoe kan ik dan weten hoe het op het gevoel moet ???

Bakken tegen de stress … werd meer stress door het bakken!

Rest van de avond

Ik denk dat ik de rest van de avond niet veel meer ga doen. Na de stress van het bakken wat maar niet lukte zoals ik mijn hoofd had, heb ik geen zin meer om nog iets te doen. Ik zou eigenlijk mijn sollicitatiegesprek van woensdag nog moeten voorbereiden, maar dat laat ik beter ook maar rusten tot dinsdag. Eén ding per keer, anders raakt mijn hoofd weer te vol.

Straks nog even mijn kleren uitzoeken om morgen aan te doen. Wel opletten dat het geen dikke jeans broek is, maar iets luchtig. EN een shirt met korte mouwen. Ik werd echt gek vrijdag van mijn lange mouwen. Die vielen constant weer naar beneden als ik een klant wilde helpen of iets wilde uitleggen. Dus nu praktisch denken… short met panty en een t-shirt ! Misschien toch maar gaan voor mijn zwarte VANS of toch maar mijn zilveren pluche schoenen van vrijdag. Nog een dilemma. Ach, ik heb morgen ook rustig de tijd om me klaar te maken want moet er pas na de middag zijn. Tijd genoeg om lekker warm badje te nemen tegen de stress, me rustig klaar te maken, en een vroeger een bus nemen om zeker op tijd te zijn.
Even langs de aanpalende supermarkt, en dan zorgen dat ik een half uur vroeger ben om een goede indruk te geven. Euhm, kan dan eigenlijk ook gewoon meteen van de bus naar die winkel gaan, dan ben ik 55 min te vroeg. Onbetaald maar een uur extra de tijd om me te bewijzen !

OK, tijd om te stoppen voor vandaag want ik begin maar wat te kletsen door de zenuwen. Morgen wordt sowieso een stressvolle dag omdat het mijn laatste kans wordt om me daar te bewijzen dat ik het wel kan. Hoop dat het lukt, en dat ze me nog een kans geven. Indien het dan toch ‘nee’ wordt, hoop ik dat het niet komt door mijn ASS. Dat wil ik dan vooral morgen of dinsdag niet horen want dan ga ik zonder veel moed woensdag naar dat andere gesprek, zonder enthousiasme, en zonder zelfvertrouwen.

Stel dat een job in de verkoop toch niet zou lukken, dan heb ik geen idee wat ik de rest van mijn leven nog moet gaan doen.

Dus morgen kaarsje branden, duimen en *fingerscrossed* please !!!

 

Veel groetjes, Lucy xx

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s