autistic country girl

My Autistic Life … my journey each day | Life is like a blog, everyday you write a new story

Hier nog een stukje over mijn zoektocht naar werk, hoe meer ik dit soort dingen schrijf hoe meer ik gemotiveerd raak om de juiste job te vinden voor mij !

Maandag 28 augustus

Gisteren had ik nog een halve dag dat ik kon meelopen in die ene winkel. Dat was eigenlijk de 3de en laatste kans dat ik had, dus moest ik ze wel grijpen.
Niet echt een verrassing maar ik was 50 minuten te vroeg ter plekke. De bus kwam daar toe om 32 na het uur, dus beginnen om 14u30 dan ging dat sowieso te laat zijn (en te laat komen geeft niet meteen een goede indruk hé).

Het was eigenlijk wel meteen een goed gevoel toen ik weer binnenstapte met een glimlach. Ik voelde me uitstekend, had geen zenuwen. Gans die namiddag tot 18 uur heb ik met een groot enthousiasme gewerkt, ik doe het ontzettend graag ! Ik verschoot ook van mezelf dat ik zo open was gisteren, dat heb ik normaal pas na een paar dagen/weken. Denk dat de juiste sfeer daar ook wel toedraagt.

Het was een schitterende dag, maar helaas blijft de kans dat er iemand anders net iets beter is. Dus dat is nog een week bang afwachten. *fingerscrossed* want ik wil het eigenlijk wel doodgraag doen ! Hier voelde ik me echt ‘THUIS’.

Ik heb eigenlijk niet moeten vertellen dat ik ASS heb, want ze waren wel enthousiast. Dus al die stress van de afgelopen dagen was eigenlijk voor niets nodig. Ik ben toch wel zo’n stress kieken pfff.

Dinsdag 29 augustus

Nu weer een dag vol stress…. morgen weer een gesprek. Een gesprek waar ik niet weet hoe ik me moet voorstellen om aan hun eisen te voldoen of aan de eisen van de job die ze gaan stellen. Ik ga wel nog even die 50 vragen aanpassen naar een kledingwinkel, en mijn sterkte en minpunten nog verder uitwerken. Een goede voorbereiding maken is misschien het beste voor morgen niet te gestresseerd daar toe te komen. Ik hoop in ieder geval wel dat het rustig is aan de kassa als ik me moet gaan voorstellen. Als het zo hectisch is als afgelopen zaterdag dan raak ik ook zo opgejaagd om iets te vragen. Ik heb dan het gevoel dat ik die mensen aan de kassa ga storen door me voor te dringen bij die rij klanten die er al staat.
Mijn outfit voor morgen moet ik ook straks nog klaarleggen. Ik heb wel al een zwarte broek en roze blazer, maar ik weet totaal niet welke schoenen ik erbij moet aandoen. Ik wil niet te chique of niet te klassiek overkomen want dat past totaal niet bij hun stijl (al komen die kleren wel van bij hen). Daar toe komen met een paar Vans onder mijn kleren is dan ook weer Not done. Dus dat wordt straks nog een dilemma.

Vandaag draait alles om voorbereiding, en voorbereiding. Morgen dan om 11 uur nog een stressvol uurtje met een gesprek, en een voorstel van een job die anders gaat zijn dat waar ik voor solliciteerde. Ik sta er wel voor open, maar is moeilijk als je niet weet wat en hoe je daarop ga kunnen antwoorden.

Hup hup, ik moet nu aan de slag om alles voor te bereiden. Misschien dat ik later vandaag nog een blogje schrijf, als de stress me nog meer te pakken heeft als nu.

Groetjes, Lucy xx

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

The Essence of life

Living , Health, learning

NASIMAMA, Zulaika's blog

It can be better!

silicasun

In Pursuit of Mystery and Folklore - Fiction With Imagination and a Zing

Alizeh Rangoonwala

I write blogs on different topics. I love reading, so I write whatever I love and find interesting.

Noteworthy Mommy

Singing through life as a first time mommy one note at a time.

The Challenges And Opportunities Of The Internet

How can I improve myself for future challenges of the Internet? I'm here trying to figure out the answers to these questions while preparing myself for the upcoming video game projects. I welcome you to follow my journey towards future opportunities and challenges of the Internet.

COXSLOT

latest news on technology, health, education, relationships, entertainments

All Time Lea

by Leanne, for you

Fairym0m

My Neverending Story

we blog

together we become

Bee Beauty

Southern Gothic Beauty

Discobar Bizar

Welkom op de blog van Discobar Bizar. Druk gerust wat op de andere knoppen ook, of lees het aangrijpende verhaal van Harry nu je hier bent. Welcome to the Discobar Bizar blog, feel free to push some of the other buttons, or to read the gripping story of Harry whilst you are here!

The Life Of I

Thoughts, feelings and experiences

Diary of a Spanglish Girl

TALES FROM THE COSTA BLANCA

Vinyl & Coffee

De blog over vinyl, muziek, koffie en veel meer!

Oh look Mammy is a unicorn!!

what would the world be without coffee, energy drinks and wine..

%d bloggers liken dit: