autistic country girl

My Autistic Life … my journey each day | Life is like a blog, everyday you write a new story

Hi, welcome SEPTEMBER ! I just love to see you !

September

September, een maand die in het teken staat van een nieuwe start. Voor velen geldt dit toch. Voor mij zie ik september ook steeds als een nieuwe start, een nieuwe structuur die gaat komen. Hoewel ik zelf niet meer naar school ga, vind ik september toch altijd dat start van meer structuur.
De dagen worden korter, en dus heb ik ook weer het gevoel van ochtend, middag en avond. Dit is iets dat ik elk jaar wel even nodig heb.

September is al 2 dagen ver, hier even een overzichtje van al hetgeen er gebeurde tot nu.

1 september

Alle kindjes gaan weer naar school, het wordt weer drukker op de wegen, terug nieuwe programma’s op de televisie.

1 september was hier ook een drukke dag. Eerst nog even wat materiaal gaan halen voor mijn huisje om te werken de komende dagen. Dan nog naar een beurs hier in Leuven voor offertes te bespreken.
Kortom ik ben gisteravond gewoon doodop thuisgekomen. Echt bekaf, het werd tijd dat de dag gedaan was. Echter thuis gekomen heb ik nog de moed gehad om nog even 3 sollicitaties te maken en te versturen.

Eentje voor een winkel (waar ik woensdagochtend even op adem ben gaan komen voor dat sollicitatiegesprek), een winkel van dezelfde groep en dan nog eentje als administratief medewerker voor de Stad Leuven. Dat laatste wou ik eigenlijk nooit meer doen, maar ik in 2009 was ik door al hun examens en werd ik zelfs een paar keer opgebeld met vrijgekomen jobs, maar ik kon er nooit op ingaan.
Dus nu nog even mijn kans wagen voor als ik in de verkoop toch niets vind. Zo’n examens aan het stad duren eigenlijk meestal wel langer dan 2 maand, dus die termijn geef ik me nog om een job in de retail te zoeken.

2 september

Zaterdagochtend, een wekker die voor 6 uur afloop ??? Nee dat is niet echt de ideale combinatie. Echt niet, maar het moest. Ik moest mijn bed uit. Vandaag ging ik terug werken in mijn toekomstig huisje, dus tijd om eruit te komen. Volgende week komen de ramen erin en tegen die tijd moet er nog wat afgewerkt worden.
Er kwam ook nog iemand wat gaten boren. Eenmaal 14 uur waren we opnieuw thuis.

Ik had me vooraf voorgenomen om thuis te blijven, maar eigenlijk wilde ik ook nog even mee naar een schoenwinkel voor een paar slechte schoenen (voor in de bouw). Jaja, een paar slechte schoenen vind je ook in de schoenwinkel 🙂
Ik heb eigenlijk alleen maar merkschoenen van onder andere Timberland, Converse, Steve Madden. Het zou echt zonde zijn om die gewoon aan te doen in de bouw, en deze af te slijten. Nu heb ik een paar schoenen gekocht voor 5 euro, en die kan ik achteraf gewoon weggooien. Zonder pijn in het hart omdat mijn mooie schoenen ‘dood’ zijn.

Nadien nog even naar een beurs geweest in Leuven, maar die liep wat uit. Ik had ook hoofdpijn van de honger. We liepen dan ook tegen familieleden aan, dus moesten we wel iets samen gaan drinken.

Goodbye time, tijd om naar huis te gaan bestond dan weer even niet. Uiteindelijk waren we pas om 20 uur thuis, in plaats van de 18 uur die ik voor ogen had. Ik wilde dan ook nog even langs de winkel, maar daar was er ook geen tijd meer voor. Heel mijn planning weer in de war, en had ik toch het gevoel dat ik beter thuis had kunnen blijven.

Nu half 10 ’s avonds, en tijd om mijn bedje in te kruipen. Ik voel me echt ‘dood’, kan amper nog nadenken, en moet dringend mijn bed opzoeken.

Tot laters … slaap lekker !

Groetjes, Lucy xx

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

The Essence of life

Living , Health, learning

NASIMAMA, Zulaika's blog

It can be better!

silicasun

In Pursuit of Mystery and Folklore - Fiction With Imagination and a Zing

Alizeh Rangoonwala

I write blogs on different topics. I love reading, so I write whatever I love and find interesting.

Noteworthy Mommy

Singing through life as a first time mommy one note at a time.

The Challenges And Opportunities Of The Internet

How can I improve myself for future challenges of the Internet? I'm here trying to figure out the answers to these questions while preparing myself for the upcoming video game projects. I welcome you to follow my journey towards future opportunities and challenges of the Internet.

COXSLOT

latest news on technology, health, education, relationships, entertainments

All Time Lea

by Leanne, for you

Fairym0m

My Neverending Story

we blog

together we become

Bee Beauty

Southern Gothic Beauty

Discobar Bizar

Welkom op de blog van Discobar Bizar. Druk gerust wat op de andere knoppen ook, of lees het aangrijpende verhaal van Harry nu je hier bent. Welcome to the Discobar Bizar blog, feel free to push some of the other buttons, or to read the gripping story of Harry whilst you are here!

The Life Of I

Thoughts, feelings and experiences

Diary of a Spanglish Girl

TALES FROM THE COSTA BLANCA

Vinyl & Coffee

De blog over vinyl, muziek, koffie en veel meer!

Oh look Mammy is a unicorn!!

what would the world be without coffee, energy drinks and wine..

%d bloggers liken dit: