autistic country girl

My Autistic Life … my journey each day | Life is like a blog, everyday you write a new story

De afgelopen week ging ontzettend snel vooruit. Voor ik het wist, was het vanochtend weer zondagochtend.

Vandaag had ik geen plannen, ik dacht van lekker uit te slapen, wat Netflix te kijken. Gewoon even een rustige zondag door te brengen om wat energie op te doen voor de komende week die weer uitputtend gaat zijn.

Vanochtend ben ik echter opgestaan met bakken energie! Geen idee waarom ik nu weer die energie had. Waarom heb ik dat ook altijd op tijden dat het niet moet. Ik zou liever wat meer energie hebben om wat langere dagen ‘normaal’ te kunnen werken zonder al die pijn.

Eerste plan vanochtend was het bakken van een brood, maar dat is totaal mislukt. Alles wat klaar, tot ik merkte dat de gist slecht was. Pff, hop naar de winkel dus (gelukkig dat die open is op zondag, de drukte moest ik er nu wel bij nemen). Even wat verse gist, en nog andere ingrediënten gaan halen omdat ik later vandaag nog wat wilde bakken.

Eenmaal thuis heb ik meteen mijn brood gebakken, echter het was gewoon een totale ramp. Het was niet gerezen, en bakte ook van geen kanten. Ik was even zo boos, waarschijnlijk had ik gewoon dan de bloem met het zout vermengt met de gist, in plaats van de bloem zonder het zout. Stom foutje :/

Lunch was ook zo’n ‘catastrofe’, gewoon een regelrechte ramp. Het begon al met de wortelen in slierten te snijden. Alles hing onder het bloed. Waarom lukt dat op TV en internet toch altijd zo goed?? Als je dan net hetzelfde materiaal hebt, dan is het wel frustrerend dat het jou niet lukt. IK WIL DAT OOK KUNNEN ! 

Wortelspaghetti met tomatensaus en mozzarella … niet voor herhaling vatbaar !

Na de middag zijn we nog even wat oude schoenen en accessoires gaan binnen brengen bij Bristol hier in de buurt. Hoewel ik solliciteerde bij de concurrentie, wou ik toch mee want wou van die ‘net panty’s’. Eigenlijk zijn we daar nog lang binnen geweest, wat eigenlijk de bedoeling niet was. Aan de kassa stond zo’n klungelaar, totaal niet vriendelijk en zoooo ontzettend traag. Had ik dit vorige week gedaan, dan denk ik dat ik zeker geen kans maakte om terug te komen.

Het volgende plan was om thuis te blijven, maar ik ben dan toch even mee geweest op familiebezoek. Zo kon ik wat oude spulletjes die ik niet gebruikt afgeven aan mijn nichtje (die vandaag ook haar verjaardag vierde).

Ik was rond 18 uur weer thuis. Meteen de katten hier eten gegeven want die beestjes hadden grote honger. Na het avondeten (een volkorenwrap met advocaat en mango met cottage cheese) was het tijd om nog even een wortelcake uit te proberen.  Een gezonde versie want diegene die je anders koopt bevatten ontzettend veel suiker en vet (vooral veel suiker).

Het huis ruikt hier nu naar een Amerikaanse bakkerij, echt heerlijk. Hoop dat hij straks ook heerlijk is. Ik heb namelijk weer een recept genomen en het wat aangepast omdat ik er totaal niet in slaagde om het te ontcijferen met ‘snuifje’, ‘wolkje’, ‘scheutje’, ‘naar believen’. IS HET NOU ZO MOEILIJK OM DAAR TELKENS DE JUISTE HOEVEELHEID BIJ TE ZETTEN ???

Dus op hoop van zegen heb ik straks een lekkere cake, en een lekker ontbijt voor morgen!

Wish the oven good luck 🙂

Groetjes, Lucy xx

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

The Essence of life

Living , Health, learning

NASIMAMA, Zulaika's blog

It can be better!

silicasun

In Pursuit of Mystery and Folklore - Fiction With Imagination and a Zing

Alizeh Rangoonwala

I write blogs on different topics. I love reading, so I write whatever I love and find interesting.

Noteworthy Mommy

Singing through life as a first time mommy one note at a time.

The Challenges And Opportunities Of The Internet

How can I improve myself for future challenges of the Internet? I'm here trying to figure out the answers to these questions while preparing myself for the upcoming video game projects. I welcome you to follow my journey towards future opportunities and challenges of the Internet.

COXSLOT

latest news on technology, health, education, relationships, entertainments

All Time Lea

by Leanne, for you

Fairym0m

My Neverending Story

we blog

together we become

Bee Beauty

Southern Gothic Beauty

Discobar Bizar

Welkom op de blog van Discobar Bizar. Druk gerust wat op de andere knoppen ook, of lees het aangrijpende verhaal van Harry nu je hier bent. Welcome to the Discobar Bizar blog, feel free to push some of the other buttons, or to read the gripping story of Harry whilst you are here!

The Life Of I

Thoughts, feelings and experiences

Diary of a Spanglish Girl

TALES FROM THE COSTA BLANCA

Vinyl & Coffee

De blog over vinyl, muziek, koffie en veel meer!

Oh look Mammy is a unicorn!!

what would the world be without coffee, energy drinks and wine..

%d bloggers liken dit: