Upgrade & new lay-out … oh and FUTURE ?

Hallo allemaal !

Jullie hebben het waarschijnlijk wel gemerkt … ik heb mijn blog wat grondig veranderd! Naast gewoon de lay-out, heb ik ook een upgrade gedaan naar een premium account. Ik hoop dat ik nu wat dingen kan doen die ik voor ogen heb voor de toekomst. Het was even een investering, maar denk wel dat het zeker waard was.

Eindelijk heb ik mijn passie voor schrijven teruggevonden. Ergens zou het wel tof zijn om zo’n dagelijkse job te hebben. Gewoon schrijven, bloggen, social media bijhouden, en daarnaast eigenlijk dagelijks met mode bezig zijn.

Zou zo’n soort job eigenlijk bestaan ??? Wat denken jullie ???

Ergens voor een bedrijf hun producten omschrijven voor op internet te plaatsen, verhalen maken voor hun social media of een blog van een modegroep onderhouden.

Ken je zo’n type job waar ik dit zou kunnen doen?

Ik vond online wel een job als ‘copywriter’. Online wat filmpjes gevonden op YouTube, en dat lijkt me wel erg tof om te doen. Echter doet die job inhoud wel vermoeden dat het lange dagen gaan worden.

Dus hulp is welkom !

Dank je !

Veel groetjes, Lucy xx

Note … nu even gaan checken of mijn ‘carrotcake’ eetbaar is. Ik hou jullie daar verder mee op de hoogte !

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s