autistic country girl

My Autistic Life … my journey each day | Life is like a blog, everyday you write a new story

Vandaag was het dus jaarmarkt in Leuven, en nu ben ik al reeds een uurtje thuis. Het was er ontzettend druk, maar toch minder dan vorig jaar. Toen werd ik er haast ziek van de drukte. Nu viel het heel goed mee.

Vanochtend om 8u15 al vertrokken, ik dacht dan de drukte nog voor te zijn. Jammer genoeg zat de bus al bijna vol (gelukkig had ik nog een zitplaats).

Eerste stop in Leuven was Starbucks om te kijken of ze er een Pumpkin Spice Latte hadden, maar die was er jammer genoeg niet. Dan heb ik maar een gewone Latte genomen en er wat kaneel en nootmuskaat aan toegevoegd. Smaakte bijna zoals de PSL die ik echt wel wilde drinken.

Tweede stop was de C&A waar mijn broer kleding nodig had, en ik had korting. Ik vond de winkel redelijk vuil. OK, de winkel was gisteren ook uitzonderlijk open maar dat is geen reden voor al het stof en vuil dat er lag op de herenafdeling. Bij de dames ben ik zelfs niet gaan kijken.

Om 10u30 ben ik dan bij Zara geweest om te zeggen dat ik de job niet ging aanvaarden. Ze waren niet zo goed gezind, maar heb ergens mijn plicht wel gedaan. Snel nog even een trui en een dikke wollen vest gekocht.

Volgende stop was Schoenen Torfs, daar ben ik mijn bestelling gaan afhalen, en heb ik nog een paar pantoffels met konijnoortjes gekocht. Echt super schattig en echt wel totaal iets voor mij.

Toen moest ik naar de Telenet winkel, maar onderweg spotte ik nog een sjaal van Pieces bij Queens. En ook nog oorbellen in de vorm van het Timberland logo, dus die wou ik ook nog. Ik kreeg ook nog 10 % korting omdat het jaarmarkt was.

Nadien was het lang wachten bij Telenet. Uiteindelijk is alles wel in orde gekomen 🙂

Lunch had ik bij Mc Donalds. Even een ‘gezonde’ lunch werd het dus niet. Het enige wat ik at was een cheeseburger, frietjes van de Happy Meal heb ik aan mijn broer gegeven want ik lust geen frietjes.

Nog even een toertje over de markt gedaan, en dan richting de Dietsestraat. Even binnen bij Only, wat verder bij de Bart Smit, Jack Wolfskin en de Esprit. Bij die laatste drie hebben we ook niets gekocht.

Toen was het voor mij genoeg geweest en ben ik naar huis gegaan met de bus. Op weg naar het station (met ook de zakken van mijn broer), is mijn zak van Zara (misschien wel een teken van Karma 😉 ) gescheurd. Gelukkig had ik nog plek in de andere zakken om alles in te stoppen.

Mijn kleerkast voor het seizoen herfst/winter 2017-2018 zit nu wel afgeladen vol. Dus nu komt er ook echt wel een stop op het shoppen tot mijn verjaardag ergens in januari.

Rest van de dag …

Vandaag staat er niet veel meer op het programma. Even nog wat taakjes doen zoals de was, iets gezonds klaarmaken om te eten, en dan nog wat mails sturen. Eentje daarvan is een serieuze klacht mail  naar bpost! Sinds juli had ik post moeten ontvangen, maar heb deze nog steeds niet in de bus. Zelfs andere brieven die ik in tussen tijd had moeten krijgen zijn er ook nog niet. Grr. Echt hatelijk de belgische post.

Later vandaag nog even mijn haartjes kleuren. Mijn roze is echt helemaal weg, en nu schiet het geblondeerde stuk haar zelfs wat groen uit. Dus tijd voor wat roze verf !

Zo dit was (en wordt) mijn dag van 4 september.

Heel veel groetjes,

Lucy xx

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

The Essence of life

Living , Health, learning

NASIMAMA, Zulaika's blog

It can be better!

silicasun

In Pursuit of Mystery and Folklore - Fiction With Imagination and a Zing

Alizeh Rangoonwala

I write blogs on different topics. I love reading, so I write whatever I love and find interesting.

Noteworthy Mommy

Singing through life as a first time mommy one note at a time.

The Challenges And Opportunities Of The Internet

How can I improve myself for future challenges of the Internet? I'm here trying to figure out the answers to these questions while preparing myself for the upcoming video game projects. I welcome you to follow my journey towards future opportunities and challenges of the Internet.

COXSLOT

latest news on technology, health, education, relationships, entertainments

All Time Lea

by Leanne, for you

Fairym0m

My Neverending Story

we blog

together we become

Bee Beauty

Southern Gothic Beauty

Discobar Bizar

Welkom op de blog van Discobar Bizar. Druk gerust wat op de andere knoppen ook, of lees het aangrijpende verhaal van Harry nu je hier bent. Welcome to the Discobar Bizar blog, feel free to push some of the other buttons, or to read the gripping story of Harry whilst you are here!

The Life Of I

Thoughts, feelings and experiences

Diary of a Spanglish Girl

TALES FROM THE COSTA BLANCA

Vinyl & Coffee

De blog over vinyl, muziek, koffie en veel meer!

Oh look Mammy is a unicorn!!

what would the world be without coffee, energy drinks and wine..

%d bloggers liken dit: