Jaarmarkt !

Vandaag was het dus jaarmarkt in Leuven, en nu ben ik al reeds een uurtje thuis. Het was er ontzettend druk, maar toch minder dan vorig jaar. Toen werd ik er haast ziek van de drukte. Nu viel het heel goed mee.

Vanochtend om 8u15 al vertrokken, ik dacht dan de drukte nog voor te zijn. Jammer genoeg zat de bus al bijna vol (gelukkig had ik nog een zitplaats).

Eerste stop in Leuven was Starbucks om te kijken of ze er een Pumpkin Spice Latte hadden, maar die was er jammer genoeg niet. Dan heb ik maar een gewone Latte genomen en er wat kaneel en nootmuskaat aan toegevoegd. Smaakte bijna zoals de PSL die ik echt wel wilde drinken.

Tweede stop was de C&A waar mijn broer kleding nodig had, en ik had korting. Ik vond de winkel redelijk vuil. OK, de winkel was gisteren ook uitzonderlijk open maar dat is geen reden voor al het stof en vuil dat er lag op de herenafdeling. Bij de dames ben ik zelfs niet gaan kijken.

Om 10u30 ben ik dan bij Zara geweest om te zeggen dat ik de job niet ging aanvaarden. Ze waren niet zo goed gezind, maar heb ergens mijn plicht wel gedaan. Snel nog even een trui en een dikke wollen vest gekocht.

Volgende stop was Schoenen Torfs, daar ben ik mijn bestelling gaan afhalen, en heb ik nog een paar pantoffels met konijnoortjes gekocht. Echt super schattig en echt wel totaal iets voor mij.

Toen moest ik naar de Telenet winkel, maar onderweg spotte ik nog een sjaal van Pieces bij Queens. En ook nog oorbellen in de vorm van het Timberland logo, dus die wou ik ook nog. Ik kreeg ook nog 10 % korting omdat het jaarmarkt was.

Nadien was het lang wachten bij Telenet. Uiteindelijk is alles wel in orde gekomen 🙂

Lunch had ik bij Mc Donalds. Even een ‘gezonde’ lunch werd het dus niet. Het enige wat ik at was een cheeseburger, frietjes van de Happy Meal heb ik aan mijn broer gegeven want ik lust geen frietjes.

Nog even een toertje over de markt gedaan, en dan richting de Dietsestraat. Even binnen bij Only, wat verder bij de Bart Smit, Jack Wolfskin en de Esprit. Bij die laatste drie hebben we ook niets gekocht.

Toen was het voor mij genoeg geweest en ben ik naar huis gegaan met de bus. Op weg naar het station (met ook de zakken van mijn broer), is mijn zak van Zara (misschien wel een teken van Karma 😉 ) gescheurd. Gelukkig had ik nog plek in de andere zakken om alles in te stoppen.

Mijn kleerkast voor het seizoen herfst/winter 2017-2018 zit nu wel afgeladen vol. Dus nu komt er ook echt wel een stop op het shoppen tot mijn verjaardag ergens in januari.

Rest van de dag …

Vandaag staat er niet veel meer op het programma. Even nog wat taakjes doen zoals de was, iets gezonds klaarmaken om te eten, en dan nog wat mails sturen. Eentje daarvan is een serieuze klacht mail  naar bpost! Sinds juli had ik post moeten ontvangen, maar heb deze nog steeds niet in de bus. Zelfs andere brieven die ik in tussen tijd had moeten krijgen zijn er ook nog niet. Grr. Echt hatelijk de belgische post.

Later vandaag nog even mijn haartjes kleuren. Mijn roze is echt helemaal weg, en nu schiet het geblondeerde stuk haar zelfs wat groen uit. Dus tijd voor wat roze verf !

Zo dit was (en wordt) mijn dag van 4 september.

Heel veel groetjes,

Lucy xx

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s