Falling in love … with boots

These boots are made for walking
And that’s just what they’ll do

But those boots are made for ME, only ME

Hier gaan we weer. Weken heb ik er over gedaan om mijn herfst/winter kleerkast aan te vullen met nieuwe stukken.

Het meeste van die outfits kocht ik met in het achterhoofd dat die outfits kon dragen met mijn Timberland laarzen. Echter had ik nu nog een paar outfits (kleedjes en bloesjes) die echt niet passen in combinatie met de geel/bruine kleur van Timberland.

Waarom heb ik ze dan gekocht?

Wel, ergens had ik nog wel gehoopt dat ik een paar laarsjes zou kunnen vinden die er perfect onder zouden passen. Echter, tot op vandaag was me dat niet gelukt. Ik vond ook mijn keuze niet in de winkel waar ik ging proef draaien.

Ik moest echt het model hebben dat ik in mijn hoofd had. Een soort chelsea (cowboy stijl) zwarte leren boots met gespen. Echt onmogelijk te vinden, blijkbaar. Of ik zocht toch niet goed genoeg.

Het gaat om deze… 

foto: website Brantano.be

Waarschijnlijk zal het dat laatste wel geweest zijn. Ik zocht niet goed genoeg precies. Op de site van Brantano staan nu net de schoenen die ik zocht. Echt niet normaal. Ik heb daar nochtans ook gekeken de afgelopen weken. Sinds die vernieuwde winkels bij Brantano is het echt een plezier om daar rond te lopen.

Waarom vond ik die schoenen dan niet eerder? Waarom dan NU wel, en paar weken terug niet niet? Vorige week heb ik zelfs nog even gekeken maar toch vond ik ook niets terug, wat ik aan het zoeken was.

NU DUS WEL !!!

OMG de schoenen die ik in mijn hoofd had, bestaan dus echt 😮 Het blijft dus geen droom, die schoenen liggen effectief in de winkels en zijn online te koop.

OK, het budget laat het nu niet toe om meteen naar de winkel te lopen of online die ‘koop’ knop in te duwen. Dus please, raak niet uitverkocht tegen het einde van de maand!

Voor mijn ‘droomschoenen’ zijn ze wel HEEL erg betaalbaar ! Hier vind je de link …

Dream boots from Brantano

Opeens krijg ik ook nog andere ideetjes hoe ik deze schoenen ga dragen. Oh zullen zo mooi staan onder een kleedje bij mijn cowboy vest dat ik vorige week kocht bij Zara.

Perfectie bestaat hierbij … ik heb ze gevonden in schoenvorm !!

Dus geef je de moed op om gepaste schoenen te vinden … ga dan ook even bij Brantano op de site kijken. Misschien meer dan eens, want kijk op een dag vind je de schoen die je echt wilt hebben. ❤

Groetjes, Lucy xx

THANK YOU BRANTANO !!!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s