autistic country girl

My Autistic Life … my journey each day | Life is like a blog, everyday you write a new story

These boots are made for walking
And that’s just what they’ll do

But those boots are made for ME, only ME

Hier gaan we weer. Weken heb ik er over gedaan om mijn herfst/winter kleerkast aan te vullen met nieuwe stukken.

Het meeste van die outfits kocht ik met in het achterhoofd dat die outfits kon dragen met mijn Timberland laarzen. Echter had ik nu nog een paar outfits (kleedjes en bloesjes) die echt niet passen in combinatie met de geel/bruine kleur van Timberland.

Waarom heb ik ze dan gekocht?

Wel, ergens had ik nog wel gehoopt dat ik een paar laarsjes zou kunnen vinden die er perfect onder zouden passen. Echter, tot op vandaag was me dat niet gelukt. Ik vond ook mijn keuze niet in de winkel waar ik ging proef draaien.

Ik moest echt het model hebben dat ik in mijn hoofd had. Een soort chelsea (cowboy stijl) zwarte leren boots met gespen. Echt onmogelijk te vinden, blijkbaar. Of ik zocht toch niet goed genoeg.

Het gaat om deze… 

foto: website Brantano.be

Waarschijnlijk zal het dat laatste wel geweest zijn. Ik zocht niet goed genoeg precies. Op de site van Brantano staan nu net de schoenen die ik zocht. Echt niet normaal. Ik heb daar nochtans ook gekeken de afgelopen weken. Sinds die vernieuwde winkels bij Brantano is het echt een plezier om daar rond te lopen.

Waarom vond ik die schoenen dan niet eerder? Waarom dan NU wel, en paar weken terug niet niet? Vorige week heb ik zelfs nog even gekeken maar toch vond ik ook niets terug, wat ik aan het zoeken was.

NU DUS WEL !!!

OMG de schoenen die ik in mijn hoofd had, bestaan dus echt 😮 Het blijft dus geen droom, die schoenen liggen effectief in de winkels en zijn online te koop.

OK, het budget laat het nu niet toe om meteen naar de winkel te lopen of online die ‘koop’ knop in te duwen. Dus please, raak niet uitverkocht tegen het einde van de maand!

Voor mijn ‘droomschoenen’ zijn ze wel HEEL erg betaalbaar ! Hier vind je de link …

Dream boots from Brantano

Opeens krijg ik ook nog andere ideetjes hoe ik deze schoenen ga dragen. Oh zullen zo mooi staan onder een kleedje bij mijn cowboy vest dat ik vorige week kocht bij Zara.

Perfectie bestaat hierbij … ik heb ze gevonden in schoenvorm !!

Dus geef je de moed op om gepaste schoenen te vinden … ga dan ook even bij Brantano op de site kijken. Misschien meer dan eens, want kijk op een dag vind je de schoen die je echt wilt hebben. ❤

Groetjes, Lucy xx

THANK YOU BRANTANO !!!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

The Essence of life

Living , Health, learning

NASIMAMA, Zulaika's blog

It can be better!

silicasun

In Pursuit of Mystery and Folklore - Fiction With Imagination and a Zing

Alizeh Rangoonwala

I write blogs on different topics. I love reading, so I write whatever I love and find interesting.

Noteworthy Mommy

Singing through life as a first time mommy one note at a time.

The Challenges And Opportunities Of The Internet

How can I improve myself for future challenges of the Internet? I'm here trying to figure out the answers to these questions while preparing myself for the upcoming video game projects. I welcome you to follow my journey towards future opportunities and challenges of the Internet.

COXSLOT

latest news on technology, health, education, relationships, entertainments

All Time Lea

by Leanne, for you

Fairym0m

My Neverending Story

we blog

together we become

Bee Beauty

Southern Gothic Beauty

Discobar Bizar

Welkom op de blog van Discobar Bizar. Druk gerust wat op de andere knoppen ook, of lees het aangrijpende verhaal van Harry nu je hier bent. Welcome to the Discobar Bizar blog, feel free to push some of the other buttons, or to read the gripping story of Harry whilst you are here!

The Life Of I

Thoughts, feelings and experiences

Diary of a Spanglish Girl

TALES FROM THE COSTA BLANCA

Vinyl & Coffee

De blog over vinyl, muziek, koffie en veel meer!

Oh look Mammy is a unicorn!!

what would the world be without coffee, energy drinks and wine..

%d bloggers liken dit: