autistic country girl

My Autistic Life … my journey each day | Life is like a blog, everyday you write a new story

Even een kleine update van mijn vorige blogpost in verband met mijn zoektocht naar werk.

Ik heb net een telefoontje gekregen dat ik het net niet ben gekozen voor de job 😥 Echt wel jammer, maar zoals gezegd ik vreesde er wel voor. Tja, nu fulltime overdag op zoek naar iets anders hé. Zo gaat dat nu eenmaal.

Eén ding is wel zeker … ik blijf wel shoppen bij deze keten ! Ik blijf één van hun beste klanten. Niet zoals bij mijn ex-werkgever waar ik nu niet meer binnenkom, tenzij om mijn broer of ouders korting te geven op hun aankoop.

Oh ‘merde’ echt wel jammer. Hoewel ik het ergens zag aankomen is het nu toch wel moeilijk om mijn verdriet te verdringen. Tranen staan echt in mijn ogen, maar ik moet verder kijken. Verder solliciteren, verder alles in de gaten houden wat komt.

Ergens knaagt het wel een beetje … had ik nu toch niet moeten zeggen dat ik Autisme heb? De reden waarom dat ze mij niet namen maar iemand anders was omdat ik stiller was dan die andere persoon. Stel dat ik het toch had gezegd, zou het er dan anders uitgezien hebben voor mij. Ach weer zo’n typische ‘wat als’ vraag.

Tijd om het te laten rusten en te laten bezinken ga ik vandaag nemen. Even wat muziek op zetten, en wat rustig ideetjes op papier zetten voor een volgend sollicitatie plan.

Ik hoop ergens toch wel te starten vanaf 2 oktober. Hoe erg ik de herfst ook leuk vind, ik kan me niet inbeelden dat ik nog 2 maanden (of misschien langer) thuis ga zitten. Ik heb wat dagelijkse structuur nodig! Ik heb iets nodig om ’s morgens uit het bed te springen en iets om handen te hebben dat echt gedaan moet worden.

Tot zover deze korte update … had liever wat positiever nieuws gepost, maar helaas. Mijn ASS heeft er weer een stokje voorgestoken 😦

Groetjes, Lucy xx

 

Advertenties

2 gedachtes over “update … mijn zoektocht naar werk (14)

 1. Lauressa - DigitaleKeuken.com schreef:

  Wat balen zeg van de sollicitatie.. maar ik denk dat het goed is als je blijft zeggen dat je autisme hebt. Als je dan een keer aangenomen wordt, weet je zeker dat je volledig geaccepteerd wordt! Het komt sowieso goed! Je gaat echt wel een baan vinden x

  Liked by 1 persoon

  1. Thx, ik ga het volgende keer bij een andere sollicitatie wel zeggen.
   Nu vol op aan het zoeken naar iets anders

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

The Essence of life

Living , Health, learning

NASIMAMA, Zulaika's blog

It can be better!

silicasun

In Pursuit of Mystery and Folklore - Fiction With Imagination and a Zing

Alizeh Rangoonwala

I write blogs on different topics. I love reading, so I write whatever I love and find interesting.

Noteworthy Mommy

Singing through life as a first time mommy one note at a time.

The Challenges And Opportunities Of The Internet

How can I improve myself for future challenges of the Internet? I'm here trying to figure out the answers to these questions while preparing myself for the upcoming video game projects. I welcome you to follow my journey towards future opportunities and challenges of the Internet.

COXSLOT

latest news on technology, health, education, relationships, entertainments

All Time Lea

by Leanne, for you

Fairym0m

My Neverending Story

we blog

together we become

Bee Beauty

Southern Gothic Beauty

Discobar Bizar

Welkom op de blog van Discobar Bizar. Druk gerust wat op de andere knoppen ook, of lees het aangrijpende verhaal van Harry nu je hier bent. Welcome to the Discobar Bizar blog, feel free to push some of the other buttons, or to read the gripping story of Harry whilst you are here!

The Life Of I

Thoughts, feelings and experiences

Diary of a Spanglish Girl

TALES FROM THE COSTA BLANCA

Vinyl & Coffee

De blog over vinyl, muziek, koffie en veel meer!

Oh look Mammy is a unicorn!!

what would the world be without coffee, energy drinks and wine..

%d bloggers liken dit: