update … mijn zoektocht naar werk (14)

Even een kleine update van mijn vorige blogpost in verband met mijn zoektocht naar werk.

Ik heb net een telefoontje gekregen dat ik het net niet ben gekozen voor de job 😥 Echt wel jammer, maar zoals gezegd ik vreesde er wel voor. Tja, nu fulltime overdag op zoek naar iets anders hé. Zo gaat dat nu eenmaal.

Eén ding is wel zeker … ik blijf wel shoppen bij deze keten ! Ik blijf één van hun beste klanten. Niet zoals bij mijn ex-werkgever waar ik nu niet meer binnenkom, tenzij om mijn broer of ouders korting te geven op hun aankoop.

Oh ‘merde’ echt wel jammer. Hoewel ik het ergens zag aankomen is het nu toch wel moeilijk om mijn verdriet te verdringen. Tranen staan echt in mijn ogen, maar ik moet verder kijken. Verder solliciteren, verder alles in de gaten houden wat komt.

Ergens knaagt het wel een beetje … had ik nu toch niet moeten zeggen dat ik Autisme heb? De reden waarom dat ze mij niet namen maar iemand anders was omdat ik stiller was dan die andere persoon. Stel dat ik het toch had gezegd, zou het er dan anders uitgezien hebben voor mij. Ach weer zo’n typische ‘wat als’ vraag.

Tijd om het te laten rusten en te laten bezinken ga ik vandaag nemen. Even wat muziek op zetten, en wat rustig ideetjes op papier zetten voor een volgend sollicitatie plan.

Ik hoop ergens toch wel te starten vanaf 2 oktober. Hoe erg ik de herfst ook leuk vind, ik kan me niet inbeelden dat ik nog 2 maanden (of misschien langer) thuis ga zitten. Ik heb wat dagelijkse structuur nodig! Ik heb iets nodig om ’s morgens uit het bed te springen en iets om handen te hebben dat echt gedaan moet worden.

Tot zover deze korte update … had liever wat positiever nieuws gepost, maar helaas. Mijn ASS heeft er weer een stokje voorgestoken 😦

Groetjes, Lucy xx

 

Advertenties

2 gedachtes over “update … mijn zoektocht naar werk (14)

  1. Lauressa - DigitaleKeuken.com zegt:

    Wat balen zeg van de sollicitatie.. maar ik denk dat het goed is als je blijft zeggen dat je autisme hebt. Als je dan een keer aangenomen wordt, weet je zeker dat je volledig geaccepteerd wordt! Het komt sowieso goed! Je gaat echt wel een baan vinden x

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s