autistic country girl

My Autistic Life … my journey each day | Life is like a blog, everyday you write a new story

Laat één ding duidelijk zijn … I’AM A DISNEY FREAK !

Hoewel mijn passie voor Disney zich beperkt tot het graag bekijken van Disney films, Lucifer uit Cinderella, Cinderella de film, en het bezoeken van Disney parken, … ben ik toch niet de typische Disney Nerd zoals ik mijn mede Disney vrienden eigenlijk kan omschrijven.

Zo ken ik niet al de films van A tot Z van buiten (alleen de Cinderella films), weet ik praktisch niets over de geschiedenis van al de Disney parken (uitzondering van Walt Disney World), ga ik niet meer zo frequent naar Disneyland Parijs, enzovoort.

Toch kan ik nog steeds genieten van de 50ste keer Toy Story te kijken, of nog maar eens een fragment van Cinderella.

Eén ding blijft me wel altijd bij, dat is de manier van leven van Walt Disney (himself). Hoe die man uit al zijn tegenslagen toch zo succesvol kon worden, hoe hij andere bleef inspireren om verder te kijken dan hetgeen ze wisten, hoe dat hij plezier bracht in zijn leven, en dat van anderen.

Ja, zo voel ik me meer verbonden met Disney, dan enkel en alleen maar zijn films van buiten kennen, elk Disneypark gaan bezoeken enzovoort. Hiervan onderscheid ik me ook meer van mijn mede Disney Nerdies. Let op, ik bedoel ‘nerdies’ hier in een héél positieve manier!

1 van mijn favoriete quotes van hem, die me echt nog dagelijks raakt

Why Worry ? If you’ve done the very best you can, worring won’t make it any better

IMG_4154

Gisterenavond na dat negatieve telefoontje, zat ik weer zo te piekeren. Ik maakte me eigenlijk alleen maar zelf angstig door zorgen te blijven maken over een toekomst die ik heb mislopen.

Echter moet ik het positief bekijken, ik heb daar 2 fantastische dagen beleefd & daarbij weet ik nu ook dat ik HET kan om in een winkel te werken. Ik moet alleen mezelf nog wat meer motiveren dat ik het wel kan, dan kan ik waarschijnlijk ook nog wat socialer zijn. Ik heb gewoon wat tijd nodig om de mensen ter plekke te observeren, zodat ik één van hen kan worden.

Die laatste zin bedoel ik ook weer positief, ik leer namelijk hoe ik me in bepaalde situaties moet gedragen door gewoon naar andere te kijken. I’m watching YOU in a positive way.

Zorgen maken over de toekomst gaat me ook nergens brengen. Zo maakte ik me vandaag weer zorgen omdat ik gans de dag nog een mail verwachtte maar die kwam niet. Ben ik daarom minder goed? Nee, ik deed gewoon niet aan hun verwachting omdat ik gewoon het juiste diploma mis.

Zorgen maken gaat mijn komende dagen niet beter maken, in tegendeel ik ga er allemaal bij lopen zoals ‘Grumpy cat’ of ‘Grumpy’ uit Sneeuwwitje (om het te zeggen in Disney taal).

Ik zie wel wat de toekomst brengt, welke job er daar is weggelegd voor mij, ergens gaat er iets zijn dat ik wel & graag kan doen. Ongeacht wat het dan ook mag zijn. I CAN DO THIS !

Probeer ook jullie zorgen wat opzij te zetten, en laat je zorgen je mooie toekomst zeker niet opzij zetten ! Think positive !

Groetjes, Lucy xx

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

The Essence of life

Living , Health, Learning

NASIMAMA, Zulaika's blog

It can be better!

silicasun

In Pursuit of Mystery and Folklore - Fiction With Imagination and a Zing

Alizeh Rangoonwala

I wrote blogs on different topics, I love reading so i wrote whatever I love too.

Noteworthy Mommy

Singing through life as a first time mommy one note at a time.

The Challenges And Opportunities Of The Internet

How can I improve myself for future challenges of the Internet? I'm here trying to figure out the answers to these questions while preparing myself for the upcoming video game projects. I welcome you to follow my journey towards future opportunities and challenges of the Internet.

COXSLOT

latest news on technology, health, education, relationships, entertainments

All Time Lea

by Leanne, for you

Fairym0m

My Neverending Story

we blog

together we become

Bee Beauty

Southern Gothic Beauty

Discobar Bizar

Welkom op de blog van Discobar Bizar. Druk gerust wat op de andere knoppen ook, of lees het aangrijpende verhaal van Harry nu je hier bent. Welcome to the Discobar Bizar blog, feel free to push some of the other buttons, or to read the gripping story of Harry whilst you are here!

The Life Of I

Thoughts, feelings and experiences

Diary of a Spanglish Girl

the best of the costa blanca and beyond

Vinyl & Coffee

De blog over vinyl, muziek, koffie en veel meer!

Oh look Mammy is a unicorn!!

what would the world be without coffee, energy drinks and wine..

%d bloggers liken dit: