autistic country girl

My Autistic Life … my journey each day | Life is like a blog, everyday you write a new story

EEN NIEUWE DAG, EEN NIEUWE KANS

Het negatieve nieuws van gisteren heb ik nu even laten bezinken. Ik vond het tot vanochtend heel erg moeilijk om te aanvaarden dat ik de job niet had omdat ik te ‘stil’ was. De gedachte van ‘had ik nu toch niet moeten zeggen dat ik autisme had’ speelt nog steeds door mijn hoofd.

Vanochtend had ik dus veel moeite om uit bed te komen, en iets te gaan doen. Eerste punt om te doen was toch nog naar de post gaan. Daar lag een pakje op me te wachten dat ik gisteren net mistte met de postbode. Toen ik in de auto al even piepte in de doos, maakte het gans mijn dag weer goed.

Een vriendin van me had een knuffel meegebracht uit Disneyland Parijs, en nu zo in het echt is hij nog mooier dan op de foto’s die ik eerder vorige week zag verschijnen.

Een knuffel van Lucifer (kat uit Cinderella) maakt mijn dag altijd goed !

Maar bon, het ging hier dus over de zoektocht naar werk, en niet over de zoektocht naar een knuffel 😉

Vanmiddag kreeg ik ook opeens een boost. Ik kreeg van de Bestseller group een alert dat er een nieuwe vacature open stond voor een verkoopster PT in Leuven. De Bestseller group is mijn favoriete kledingmerk EVER. Hun kleding pas perfect, de labels zitten juist goed, prikken niet, in hun jeans in de reclame mooi gedrukt, geen last van de naden enzovoort.

Vol enthousiasme heb ik deze middag mijn brief opgesteld met een grote smile op mijn gezicht. Het is in de nieuwe winkel die opent op 14 september in Leuven. Inschrijven kon tot 30 september, dus waarschijnlijk ben ik één van de eerste sollicitanten want heb mijn kandidatuur echt een paar uur na de mail al verstuurd. Enthousiasme ten top hier.

Jammer dat ik de 14de september in de voormiddag naar het ziekenhuis moet, anders stond ik daar ook voor 9 uur voor de deur aan te schuiven voor een goodiebag.

Awel, dit zou nu net een droomjob zijn, net als werken voor de FNG group voor een administratieve job. Een job als medewerker voor de Buying afdeling zou ik ook nog graag doen.

Hoe een negatief antwoord van gisteren, plots toch nog nieuwe kansen opent.

Dus ja, geef nooit de moed op want je vindt wel iets dat je ligt & graag wilt doen !

Altijd de moed erin houden !

Groetjes, Lucy xx

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

The Essence of life

Living , Health, learning

NASIMAMA, Zulaika's blog

It can be better!

silicasun

In Pursuit of Mystery and Folklore - Fiction With Imagination and a Zing

Alizeh Rangoonwala

I write blogs on different topics. I love reading, so I write whatever I love and find interesting.

Noteworthy Mommy

Singing through life as a first time mommy one note at a time.

The Challenges And Opportunities Of The Internet

How can I improve myself for future challenges of the Internet? I'm here trying to figure out the answers to these questions while preparing myself for the upcoming video game projects. I welcome you to follow my journey towards future opportunities and challenges of the Internet.

COXSLOT

latest news on technology, health, education, relationships, entertainments

All Time Lea

by Leanne, for you

Fairym0m

My Neverending Story

we blog

together we become

Bee Beauty

Southern Gothic Beauty

Discobar Bizar

Welkom op de blog van Discobar Bizar. Druk gerust wat op de andere knoppen ook, of lees het aangrijpende verhaal van Harry nu je hier bent. Welcome to the Discobar Bizar blog, feel free to push some of the other buttons, or to read the gripping story of Harry whilst you are here!

The Life Of I

Thoughts, feelings and experiences

Diary of a Spanglish Girl

TALES FROM THE COSTA BLANCA

Vinyl & Coffee

De blog over vinyl, muziek, koffie en veel meer!

Oh look Mammy is a unicorn!!

what would the world be without coffee, energy drinks and wine..

%d bloggers liken dit: