update … mijn zoektocht naar werk (15)

EEN NIEUWE DAG, EEN NIEUWE KANS

Het negatieve nieuws van gisteren heb ik nu even laten bezinken. Ik vond het tot vanochtend heel erg moeilijk om te aanvaarden dat ik de job niet had omdat ik te ‘stil’ was. De gedachte van ‘had ik nu toch niet moeten zeggen dat ik autisme had’ speelt nog steeds door mijn hoofd.

Vanochtend had ik dus veel moeite om uit bed te komen, en iets te gaan doen. Eerste punt om te doen was toch nog naar de post gaan. Daar lag een pakje op me te wachten dat ik gisteren net mistte met de postbode. Toen ik in de auto al even piepte in de doos, maakte het gans mijn dag weer goed.

Een vriendin van me had een knuffel meegebracht uit Disneyland Parijs, en nu zo in het echt is hij nog mooier dan op de foto’s die ik eerder vorige week zag verschijnen.

Een knuffel van Lucifer (kat uit Cinderella) maakt mijn dag altijd goed !

Maar bon, het ging hier dus over de zoektocht naar werk, en niet over de zoektocht naar een knuffel šŸ˜‰

Vanmiddag kreeg ik ook opeens een boost. Ik kreeg van de Bestseller group een alert dat er een nieuwe vacature open stond voor een verkoopster PT in Leuven. De Bestseller group is mijn favoriete kledingmerk EVER. Hun kleding pas perfect, de labels zitten juist goed, prikken niet, in hun jeans in de reclame mooi gedrukt, geen last van de naden enzovoort.

Vol enthousiasme heb ik deze middag mijn brief opgesteld met een grote smile op mijn gezicht. Het is in de nieuwe winkel die opent op 14 september in Leuven. Inschrijven kon tot 30 september, dus waarschijnlijk ben ik Ć©Ć©n van de eerste sollicitanten want heb mijn kandidatuur echt een paar uur na de mail al verstuurd. Enthousiasme ten top hier.

Jammer dat ik de 14de september in de voormiddag naar het ziekenhuis moet, anders stond ik daar ook voor 9 uur voor de deur aan te schuiven voor een goodiebag.

Awel, dit zou nu net een droomjob zijn, net als werken voor de FNG group voor een administratieve job. Een job als medewerker voor de Buying afdeling zou ik ook nog graag doen.

Hoe een negatief antwoord van gisteren, plots toch nog nieuwe kansen opent.

Dus ja, geef nooit de moed op want je vindt wel iets dat je ligt & graag wilt doen !

Altijd de moed erin houden !

Groetjes, Lucy xx

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s