Upcoming week … 

Gisteren heb ik jullie al wat overladen met blogpost, vandaag eigenlijk niet 😮 Ik had wel iets gepland, maar opeens was het half 9 ’s avonds. 

Niet dat ik nu gans de dag weg ben geweest of het ineens zo druk had. Nee, dat niet. Ik denk dat ik gewoon wat tijd nodig had voor mezelf. Zeker met de chaotische 2 weken die nu gaan komen. Hoewel het druk gaat worden ga ik wel nog de nodige updates posten.

Even verder over vandaag. Eigenlijk meer dan naar de Hubo (doe-het-zelf winkel in België) en naar een schoenwinkel was het verder rustig of Euhm … ‘chill‘ 

Als lunch even een gezonde hamburger thuis gemaakt, hoewel we voorbij de McDonalds reden. Eigen best wel fier ! 

Het was een volkoren spelt broodje met gezonde groentenburger, maar met niet zo gezonde mozzarella 😉


Ik heb nog wel een gezond brood gebakken en de rest van de dag eigenlijk naar YouTube gekeken. September dus al diegene die ik volg hebben nu hun ‘Saul’ online staan met dingen die ze kochten voor het nieuwe seizoen. (Ik ga hier ook nog een post over uitwerken) 

Momenteel bijna 10 uur ‘S avonds, beetje winderig aan het worden. Nu ja, mag niet klagen wat mijn vrienden over enkele uren gaan meemaken van wind is zoveel erger ! Ideaal weet om te gaan slapen. 

Morgen, maandag, vroege dag. Een dag met eigenlijk nog veel plannen. Outfit voor morgen heb ik net klaargelegd, rekening houden met het ‘stormweer’ dat ze voorspeld hebben. Dus al het morgen te slecht is, en ik moet veranderen van outfit, dan wordt het een dag als GRUMPY overleven. 

Iedereen is bij deze gewaarschuwd ! 😂 in haat het als ik ‘spontaan’ nog iets anders moet kiezen. 

Morgen wat afspraken en dingen doen, dinsdag Outplacement, woensdag hele drukke dag, donderdag eerst naar het ziekenhuis en daarna nog naar Mechelen. Om dan weer vrijdag gans de dag bezig te zijn. Zaterdag is het hier garageverkoop, echt handig dat ik de deur dus niet uit moet 👌🏻

In tussentijd moet ik nog wat tijd maken om te bloggen en mijn site wat te updaten (ben nog geen 200% tevreden 🙊)

Oh en morgen gaat mijn leven als ‘werkloze’ van start, dus verwacht heel veel telefoon (jammer genoeg :/). De nummers van de personen die mogen bellen, heb ik alvast in mijn iPhone gezet. Anderen ga ik waarschijnlijk gewoon niet beantwoorden. 

Zo dat wordt mijn drukke week vanaf morgen. Eerste ding dat ik morgen ga doen, is het checken van het nieuws in verband met Irma & Orlando. Hoop dat ze daar van het ergste gespaard blijven! #staysafe #prayforflorida #prayfororlando 

Groetjes Lucy xx 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s