Eerste dag echt ‘werkloos’

Maandag 11 september ’17

Vandaag is het de eerste dag dat ik als ‘werkzoekend’ sta ingeschreven bij de VDAB.

Mijn profiel op via ‘mijn loopbaan’ heb ik nog niet eens aangevuld, en goed gezet (competenties, CV toegevoegd, en regio’s aangepast). Toch is het weer van dat … de ene telefoon na de andere gaat hier. Echt verschrikkelijk !

Het lijkt nog maar eens dat boekhouder zijn hier in België een uitgestorven ras is.

Verder is ook de hoeveelheid aan mails niet meer te overzien.

Eén ding hebben die telefoons & mails wel gemeen … het is allemaal ver buiten mijn regio ! Alsof ik vanuit regio Mechelen dagelijks naar Hasselt of Herentals wil om te gaan werken. Ik waag me er niet aan om te kijken hoelang de reistijd wil niet gaat zijn met de trein & bus.

Lap, weer één ! Ik begin hier een beetje ‘grumpy’ te worden.

Door mijn autisme ben ik nu wel extra gedreven om een goede job te vinden, een job die me licht & die ik graag ga doen. Dus neen, de eerste de beste job die ze me aanbieden aanvaard ik niet. Ik wil ZELF zoeken! Op die manier kan ik nadien met fierheid zeggen dat ik het ZELF heb gedaan !

De komende tijd vandaag ga ik dus besteden om ‘mijn loopbaan’ op de VDAB goed te zetten, vooral weer wat regio’s deleten (ach veel zin gaat het toch niet hebben want nu bellen ze ook voor Herentals en Hasselt).

Werkloos zijn, maar toch zit ik hier de komende uren nog aan de computer om administratie te doen. Vrije tijd hebben zonder werk te hebben, iets dat er voor mij niet bepaald in zit.

Groetjes Lucy xx

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s