autistic country girl

My Autistic Life … my journey each day | Life is like a blog, everyday you write a new story

Maandag 11 september ’17

Vandaag is het de eerste dag dat ik als ‘werkzoekend’ sta ingeschreven bij de VDAB.

Mijn profiel op via ‘mijn loopbaan’ heb ik nog niet eens aangevuld, en goed gezet (competenties, CV toegevoegd, en regio’s aangepast). Toch is het weer van dat … de ene telefoon na de andere gaat hier. Echt verschrikkelijk !

Het lijkt nog maar eens dat boekhouder zijn hier in België een uitgestorven ras is.

Verder is ook de hoeveelheid aan mails niet meer te overzien.

Eén ding hebben die telefoons & mails wel gemeen … het is allemaal ver buiten mijn regio ! Alsof ik vanuit regio Mechelen dagelijks naar Hasselt of Herentals wil om te gaan werken. Ik waag me er niet aan om te kijken hoelang de reistijd wil niet gaat zijn met de trein & bus.

Lap, weer één ! Ik begin hier een beetje ‘grumpy’ te worden.

Door mijn autisme ben ik nu wel extra gedreven om een goede job te vinden, een job die me licht & die ik graag ga doen. Dus neen, de eerste de beste job die ze me aanbieden aanvaard ik niet. Ik wil ZELF zoeken! Op die manier kan ik nadien met fierheid zeggen dat ik het ZELF heb gedaan !

De komende tijd vandaag ga ik dus besteden om ‘mijn loopbaan’ op de VDAB goed te zetten, vooral weer wat regio’s deleten (ach veel zin gaat het toch niet hebben want nu bellen ze ook voor Herentals en Hasselt).

Werkloos zijn, maar toch zit ik hier de komende uren nog aan de computer om administratie te doen. Vrije tijd hebben zonder werk te hebben, iets dat er voor mij niet bepaald in zit.

Groetjes Lucy xx

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

The Essence of life

Living , Health, Learning

NASIMAMA, Zulaika's blog

It can be better!

silicasun

In Pursuit of Mystery and Folklore - Fiction With Imagination and a Zing

Alizeh Rangoonwala

I wrote blogs on different topics, I love reading so i wrote whatever I love too.

Noteworthy Mommy

Singing through life as a first time mommy one note at a time.

The Challenges And Opportunities Of The Internet

How can I improve myself for future challenges of the Internet? I'm here trying to figure out the answers to these questions while preparing myself for the upcoming video game projects. I welcome you to follow my journey towards future opportunities and challenges of the Internet.

COXSLOT

latest news on technology, health, education, relationships, entertainments

All Time Lea

by Leanne, for you

Magie Plaza

Voor al je informatie over Disney. Disney vakantiebestemmingen, Disney entertainment en meer!

Fairym0m

My Neverending Story

we blog

together we become

Bee Beauty

Southern Gothic Beauty

Discobar Bizar

Welkom op de blog van Discobar Bizar. Druk gerust wat op de andere knoppen ook, of lees het aangrijpende verhaal van Harry nu je hier bent. Welcome to the Discobar Bizar blog, feel free to push some of the other buttons, or to read the gripping story of Harry whilst you are here!

The Life Of I

Thoughts, feelings and experiences

Diary of a Spanglish Girl

De Benidorm al Mundo

Vinyl & Coffee

De blog over vinyl, muziek, koffie en veel meer!

%d bloggers liken dit: