Autisme & dubbel zo verwarrend 😏

OMG het leek wel alsof vandaag gans mijn leven op zijn kop stond. Ik weet even niet goed hoe ik me moet voelen!

Het is een beetje verwarrend, een beetje dubbel. Iemand zonder autisme had waarschijnlijk meteen JA gezegd maar ik had tijd nodig.

Hoe? Wat? Waarom? 

Het heeft allemaal met werk te maken … What else? 

Gisteren leek het nog hopeloos om ooit iets te vinden. Vandaag zit ik overladen met keuzes :/ te veel keuzes & bang dat ik ongewild het foute ga kiezen. 

Er staat nu een vacature open voor administratief medewerker bij Zalando ! Ja Idd, ik als fashionista ken die websites, merken en collecties gewoon van buiten! Het is maar 30 minuutjes met de bus dus valt nog mee. Daarbij is het nog weekend werk dus kan ik rustig door de week boodschappen doen. 

Nu kreeg ik na een korte motivatie met extra uitleg te vragen al meteen de kans om langs te komen voor een gesprek. Zonder dat ik nog maar mijn cv of zo heb doorgegeven.

Vanmiddag kreeg ik dan onverwacht een telefoontje van de winkel waar ik eerst solliciteerde, ik kan bij hen als interim aan de slag. Yeahhh, altijd van gedroomd. MAAR eerst een ‘net niet’ krijgen en nu toch ja is een beetje verwarrend! Ik had me er al bij neergelegd dat het niets ging worden dus ging in terug op zoek in de administratie.

Mijn hoofd draait even wat te snel door, ik weet niet wat ik nu moet doen? Hart volgen en die deeltijdse nemen of toch gaan voor zalando en weer administratie ?

I don’t know! 

Het ene is 10 minuutjes met de bus, 18 uur per week, andere helft wordt dan via Acv bijgelegd. Gaat wat meer rust geven! Het andere is voltijds en waarschijnlijk ga ik maar 100 á 150 extra verdienen. 

Nu dus de vraag die ik niet kan beantwoorden…. 

Is mijn gezondheid het waard voor die 150 euro maximum ? 

Iemand die me wat advies kan geven ? Ergens wil ik die 18 uur doodgraag maar iets wringt in mij waardoor ik het moeilijk heb 😭

Iemand??? 

Groetjes Lucy xx 

Advertenties

7 gedachtes over “Autisme & dubbel zo verwarrend 😏

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s