Autistic chaos… OMG

OKAY … vergeet even orkaan Irma ! Orkaan Lucy is weer door de voorbije dagen geraasd! Tegen een ongeziene snelheid heb ik de afgelopen dagen beleefd. Sommige waren goed, anderen ben ik dan weer minder goed doorgekomen. Jammer maar helaas.

Een uitgebreide update van de afgelopen week, komt later dit weekend nog. Mijn ‘hersens’ zijn te moe, en zeggen NEEEEEEEEEE.

Even een krabbel gemaakt in mijn bullet journal … de STOOM komt uit mijn oren ! AAAAAHHHHHHH Help !

WHY ?

De afgelopen week was het een emotionele rollercoaster aan emoties voor mijn bouw. Eerst leek alles in het honderd te lopen wegens een fout in de stabilisering. Planning van de firma kwam niet overeen met onze plannen, enzovoort. Ik bespaar jullie de verdere details.

Elektriciteit, sanitair, wc’s … het komt allemaal mijn oren uit.

Even een paar foto’s van de chaos waar ik me nu dagelijks in bevind. Mijn autistisch brein kan dit echt niet langer aan ! Kan een NT iemand dit eigenlijk wel aan ? 

Vooral foto twee is echt wel schrikken 😮 Zoveel chaos in buizen, alles door elkaar, niets ligt op zijn plek, niets ligt naast elkaar of perfect zoals ik het zou willen dat het nu zou zien. Overal in mijn huis ligt afval … wat doe ik dan ? Ik ruim elk stukje steen op, elk stukje plastic, tape … alles gooi ik meteen weg als ik het zie.

Oh ja, het klinkt gek, een bouwwerf waar nog gewerkt moet worden al beginnen opruimen. Terwijl je weet dat het 2 minuten nadien toch weer overhoop ligt.

Het is dus echt op mijn tanden bijten om daar nu rond te lopen, maar het moet. Ik heb mijn kat beloofd om binnenkort te verhuizen zodat hij niet meer in de koude moet slapen.

Dus doorbijten, even leven tegen de klok, mijn hoofd proberen recht te houden.

Ergens ben ik wel blij dat dit een huis vanaf 0 beginnen is, en niet een huis waar er nog ‘oude koeien’ uit de gracht kunnen vallen zoals bij een verbouwing.
Al kan dat ergens wel, want heb een paar barsten in stenen in de binnenmuur die nu last minute nog moeten vervangen worden.

Ergens heb ik wel zoiets als vooruit met de geit, ik wil mijn huis af. Ik wil mijn meubels, ik wil mijn kat verhuizen, ik wil de winter met vloerverwarming in mijn huis zitten, lekker in de zetel hangen met de katten enz.

Tips …

How to survive this mess, this chaotic life?

Wel, ik weet het niet. Echt ? Ik weet het niet. Ik overleef op koffie, ongezonde snacks de dag door, pijnstillers de dag door … yep, ik ga in overleefmodus tot ergens maandag.

Vanavond had ik nog zoveel plannen, maar om 8 uur besloot mijn kat op mij te komen liggen in de zetel. Dag werken aan de laptop, dag agenda op orde zetten, dag administratie, … HELLO CAT ! Anderhalf uur heeft die dus op mij gelegen, gewoon geslapen, kusjes gegeven, kopjes gegeven.

Het was zelfs zo erg dat ik aan iemand moest vragen om de deur open te doen zodat hij buiten kon gaan slapen. Nog even, nog even en hij mag voor altijd genieten van een warm huisje. Dat maakt dit afzien toch wel wat beter.

Next days …

Ik hoop één van de volgende dagen wel de blogs te schrijven die ik hier op papier al heb staan. Al die ideeën moeten echt dringend uit mijn hoofd, zodat ik alles eens van me kan afschrijven. Een blog over iets schrijven dat maakt me altijd veel beter en opgeluchter.

MAAR…

EERST nog hard verder werken aan de elektriciteit, morgen weer zo’n lange ‘werkdag’ voor de boog. Veel koffie en cola zero, koekjes, ongezonde kost enzovoort.

I CAN DO THIS ! I HAVE TO BE STRONG EN BE CONFIDENT THAT I CAN DO THIS !

Groetjes & tot laters … Lucy xx

Uitgeput … zzzzzz 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s