autistic country girl

My Autistic Life … my journey each day | Life is like a blog, everyday you write a new story

De dagen lijken me hier stilaan in te halen. Opeens was het weer maandag … een nieuwe dag … een nieuwe week! 

Mijn laatste vrije week! Toch heb ik de indruk dat mijn leven gewoon weer tegen 200 km/uur verder gaat. Ik heb gewoon veel te weinig tijd voor al die plannen in mijn hoofd, al die dingen die ik ‘NU’ wil doen maat heb er gewoon geen tijd voor ๐Ÿ˜ฎ

Voor het eerst in maanden ging de wekker deze ochtend weer om half 6 af. Verschrikkelijk die ochtendstress om de bus te halen. Een hele drukke bus want om 7u15 moet iedereen naar get werk of school in Leuven :/

In Leuven station was het dan over de koppen lopen pff. Niet te geloven dat ik daar zelf 6 jaar lang heb tussen geleefd! Geen wonder dat ik elke dag ziek was (migraine) en niet meer kon eten! 

Toegekomen om 7u52 ben ik eerst langs Starbucks geweest voor mijn eerste pumpkin spice latte van hen. Was heerlijk die grande mmm. ๐Ÿ˜‹

๐Ÿ‚๐Ÿ๐Ÿ‚

Om 8u06 stond ik bij de vakbond als eerste voor de deur (gaat pas open om 9 uur dus ruim op tijd)! Binnen kreeg ik nummer 001, en moest dan ook niet wachten in de drukte die er was toen ik buiten ging. 

Stempelkaart binnengebracht en ingeschreven als deeltijds werkende ๐Ÿ™‚ … check !

9u24 was alles in orde, maar dan had ik ook een bus terug.

Even terug naar de Starbucks voor een tweede grande PSL mmm. En heerlijk rustig hier ! 


Wat later dan een andere bus genomen en nog even langs de vdab hier in de buurt. Paar bussen moeten nemen, maar eenmaal na 9u30 viel het goed mee ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป 

Heringedchreven bij de vdab als werkende en dan ook de nodige papieren in orde gebracht. Dat stond op de planning voor morgen maar heb het even deze voormiddag nog gedaan ๐Ÿ˜ฎ OMG ik deed iets impulsief, iets onverwachts, iets dat niet in mijn planning stond ๐Ÿ˜ฑ is this really me ?? 

Ondanks de vele dingen die ik deed was ik nog voor 12 uur thuis! Echter was ik ook weer om 13 uur weer weg!

Time, Always that time … 


Klussen, klussen, klussen

Zo heb ik mijn namiddag weer voorbij zien gaan. Opeens was het weer 16u30, en tijd om nog even boodschappen te doen. 

Niet het ideale moment om boodschappen te toen want de vele scholen in de buurt zijn op dat uur ook uit. Dus drukte tot en met. Dat heeft me toch niet tegen gehouden ! 

Ik moest naar die winkel ! Eind september dus ik moest gewoon gaan kijken of er al mandarijntjes lagen !! 

Jaaaaaaaaaaaaaaa *vreugdedansje* mandarijntjes gevonden !


Ineens 3,5 kg geelgoud gekocht ! Mijn lievelingsfruit is er eindelijk terug ! De komende maanden wordt gezonder eten dus makkelijker! Ik denk tot ergens eind november, van zodra ze oranje zien lust ik ze niet meer :/ Ik heb ze liever wzg zuriger en deze zijn gewoon perfect ! ๐Ÿ˜‹ 

Herfst is gewoon het beste ๐Ÿ๐Ÿ‚๐Ÿ

Meteen al genoeg vitamine binnen na 5 stuks deze avond, denk ik dan ! Ze zijn zo lekker ! 


De rest van de avond heb ik wat YouTube zitten kijke omdat mijn favoriete youtubers nieuwe Hauls online hadden gezet met hun nieuwe herfstkleren vanuit Zara !

Nu 22 uur en tijd om te gaan slapen ! ๐Ÿ’ค๐Ÿ’ค 

Plannen voor morgen ???  Je kan het misschien al raden … 

klussen klussen klussen 

Een einde maken aan deze nachtmerrie, deze chaos 

Even een quote van het konijn uit Alice in Wonderland 


Zo toepasselijk op mijn leven ! Hoe meer ik ook doe, hoe sneller de dagen voorbij zijn … hoe meer ik achter raak op de dingen die ook belangrijk zijn zoals mijn gezondheid die ik weer eens in de steek aan het laten ben !

Hopelijk kan ik woensdagavond hier neerzettten : ” GEDAAN … EN DAN NU RUST ! ” woensdagavond is de deadline voor al het geklus, dan moet alles af zijn zodat de firma kan verder werken!

Misschien een optie om dan tot zondag (mijn eerste werkdag) in bed te blijven liggen ๐Ÿ™Š 

Groetjes … een doodmoe Lucy meisje xx ๐Ÿ’ค๐Ÿ’ค

Advertenties

2 gedachtes over “Really ? Monday again ?

  1. leegschrift schreef:

    Alles op rolletjes, vergeet je gezondheid maar niet.

    Liked by 1 persoon

    1. Morgen nog 1 dagje doorbijten op mijn werf dan is het rust tot zondag !

      Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

The Essence of life

Living , Health, Learning

NASIMAMA, Zulaika's blog

It can be better!

silicasun

In Pursuit of Mystery and Folklore - Fiction With Imagination and a Zing

Alizeh Rangoonwala

I wrote blogs on different topics, I love reading so i wrote whatever I love too.

Noteworthy Mommy

Singing through life as a first time mommy one note at a time.

The Challenges And Opportunities Of The Internet

How can I improve myself for future challenges of the Internet? I'm here trying to figure out the answers to these questions while preparing myself for the upcoming video game projects. I welcome you to follow my journey towards future opportunities and challenges of the Internet.

COXSLOT

latest news on technology, health, education, relationships, entertainments

All Time Lea

by Leanne, for you

Fairym0m

My Neverending Story

we blog

together we become

Bee Beauty

Southern Gothic Beauty

Discobar Bizar

Welkom op de blog van Discobar Bizar. Druk gerust wat op de andere knoppen ook, of lees het aangrijpende verhaal van Harry nu je hier bent. Welcome to the Discobar Bizar blog, feel free to push some of the other buttons, or to read the gripping story of Harry whilst you are here!

The Life Of I

Thoughts, feelings and experiences

Diary of a Spanglish Girl

the best of the costa blanca and beyond

Vinyl & Coffee

De blog over vinyl, muziek, koffie en veel meer!

Oh look Mammy is a unicorn!!

what would the world be without coffee, energy drinks and wine..

%d bloggers liken dit: