autistic country girl

My Autistic Life … my journey each day | Life is like a blog, everyday you write a new story

Toen ik deze blog begon te schrijven, begon ik ook verschillende blogpost te maken met ‘update … mijn zoektocht naar werk’. Uit al die weken zoeken, is er dan ook een job uit gekomen.

Een job als verkoopassistent van schoenen 🙂 Iemand met een grote passie voor mode & vooral een grote liefde voor schoenen, mag dan nu in haar favoriete winkel gaan werken.

Yeah for me !!!!

In al die weken ben ik maar op twee plekken op sollicitatiegesprek geweest, en daarvan heb ik nu een job gekregen 🙂 Een job die echt bij me ligt. Al moet ik natuurlijk nog wat groeien in de verkoopsfeer.

Oh, natuurlijk als je ‘ja’ zegt tegen een job, dan krijg je opeens nog andere aanbiedingen om op gesprek te gaan. Zo typisch.

1 oktober 2017

Mijn verlof/werkloosheid zit er weer op.

Gisterochtend ging de wekker vroeg, maar zo had ik tijd om nog wat te snoezen. Ik moest nu niet om 6 uur ’s ochtends al de trein nemen naar mijn werk. Gewoon om half 10 vertrekken was goed genoeg!

Werken op een zondag … meteen een drukke dag in de winkel. Ik heb echt van elke minuut genoten. Oh het was zo’n leuke dag, in de winkel, met de collega’s. Bij deze … ik heb mijn droomjob gevonden !

De uren in de winkel gingen snel vooruit. Voor ik het wist, vroegen ze aan mij of ik mee ging lunchen. Het was gewoon al 12 uur 😮

Na de middag ging het naar mijn gevoel allemaal nog veel sneller vooruit. Veel kindjes geholpen met de juiste maat van hun schoenen, winkel terug in orde gezet.

En opeens was het dan 18 uur, echt niet normaal hoe snel het ging. Ik herinner me van mijn kantoor job nog dat ik vaak dacht ‘is het nu nog maar 11 uur’. Hier ging het gewoon vooruit omdat ik heel de tijd gewoon bezig was. SUPER !!

Voor ik vertrok nog even mijn bestelling meegenomen, mijn nieuwe Timberland laarzen.

Timberland Premium Lange Laarzen Naturel

Timberland – Torfs.be

Eenmaal thuis was ik doodop. Heel de dag door kon ik echt alles doen, was ik niet moe/had ik geen honger of dorst. Thuis compleet het tegenovergestelde. Barstende hoofdpijn, alleen maar dingen met veel suiker gegeten, en verder niet veel meer gedaan dan in de zetel gezeten tot 20u15. Dan had ik het zo koud dat ik gewoon in mijn bed ben gekropen.

Ergens een teken van mijn lichaam dat ik dan toch gans de dag over mijn grenzen ben geweest. Echt bizar want voelde me heel de dag door super gelukkig. Waarschijnlijk zo gelukkig dat ik niet eens merkte dat het me te veel was.

Beetje rust en vandaag (maandag) was het al veel beter !

Het was een super leuke eerste werkdag, alleen moet ik nog leren dat ik op deze werkplek ook wat grenzen moet stellen zodat ik niet elke dag uitgeput naar huis moet gaan.

Groetjes, Lucy xx

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

The Essence of life

Living , Health, learning

NASIMAMA, Zulaika's blog

It can be better!

silicasun

In Pursuit of Mystery and Folklore - Fiction With Imagination and a Zing

Alizeh Rangoonwala

I write blogs on different topics. I love reading, so I write whatever I love and find interesting.

Noteworthy Mommy

Singing through life as a first time mommy one note at a time.

The Challenges And Opportunities Of The Internet

How can I improve myself for future challenges of the Internet? I'm here trying to figure out the answers to these questions while preparing myself for the upcoming video game projects. I welcome you to follow my journey towards future opportunities and challenges of the Internet.

COXSLOT

latest news on technology, health, education, relationships, entertainments

All Time Lea

by Leanne, for you

Fairym0m

My Neverending Story

we blog

together we become

Bee Beauty

Southern Gothic Beauty

Discobar Bizar

Welkom op de blog van Discobar Bizar. Druk gerust wat op de andere knoppen ook, of lees het aangrijpende verhaal van Harry nu je hier bent. Welcome to the Discobar Bizar blog, feel free to push some of the other buttons, or to read the gripping story of Harry whilst you are here!

The Life Of I

Thoughts, feelings and experiences

Diary of a Spanglish Girl

TALES FROM THE COSTA BLANCA

Vinyl & Coffee

De blog over vinyl, muziek, koffie en veel meer!

Oh look Mammy is a unicorn!!

what would the world be without coffee, energy drinks and wine..

%d bloggers liken dit: