Last days of September

Inmiddels zijn we al oktober, maar toch wilde ik nog even een terugblik doen op de afgelopen laatste dagen van september!

Er is niet zozeer iets spectaculairs gebeurd, of iets dat mijn leven op zijn kop heeft gezet, maar t waren gewoon leuke dagen.

Vrijdag 29 september

De ochtend op deze vrijdag stond in het teken van een sessie ‘outplacement’ samen met mijn oude collega’s. Het was weer fijn om hen te zien. Hoewel ik nu werk gevonden heb, ben ik niet meer verplicht om deze te volgen. Ergens vind ik het definitieve afscheid nemen dan ook zo erg, daarom dat ik graag nog wil gaan naar de sessie.

Het kan ook nog nuttig zijn als ik volgend jaar opnieuw een job moet zoeken.

Zo’n sessies bij de VDAB zelf zijn altijd verschrikkelijk, maar deze sessies zijn zo leuk 🙂

Na de sessie ben ik nog even Mechelen in getrokken, wat vanuit het gebouw van de VDAB niet zo ver is.

Eerst stop was weer even de Zara. Online had ik leuke spullen gezien, maar jammer genoeg vond ik deze niet in de winkel. Dat wordt dus ook weer even online bestellen want die Rodeo collectie wil ik doodgraag.

Nadien nog even langs de Torfs winkel waar ik nog even nieuwe Timberland kocht. Die Timberlands zijn van een nieuwe collectie en wat fijner dan de standaard boots.

Over de rest van de avond kan ik kort zijn, zelfs heel kort …

KLUSSEN, OPRUIMEN en ja, weer de vloer wat gestofzuigd (nutteloos werk want vandaag (maandag) ligt hij weer voor cement en stof).

Zaterdag 30 september

De laatste dag van de maand september. Echt ongelooflijk dat oktober al voor de deur staat. De tijd gaat echt zo snel, ik heb haast nergens nog tijd voor 😮

Zaterdag … dus weer ’s ochtends boodschappen doen. OMG, wat een luxe had ik de afgelopen maanden niet om door de week mijn boodschappen te kunnen doen! Op zaterdag is dat hier echt een ramp ! Druk, véél te druk !

Het was dan ook nog eens weekend van de klant  in België met extra verrassingen voor klanten enzovoort. Wel eens leuk om iets te krijgen, maar die drukte was echt niet leuk !

Iets voor 10 uur was er op de parking bij de Colruyt geen enkele parkeerplek meer vrij, alles volzet. Je moet dan weten dat het hier door de week super rustig is. Rustig was dus niet van toepassing die zaterdag.

Met barstende hoofdpijn naar huis gegaan, echt niet normaal!

Net toen we thuiskwamen hadden we nog bezoek, en echt leuk bezoek want zo kon ik nog wat nieuwe kleding (die ik niet meer draag omdat die van C&A komt) kon geven aan die kinderen. Zo gaat de kleding toch ook niet verloren, en moet ik er niet meer mee rondlopen.
Zo heb ik ook een (nep)leren vestje meegegeven … doet me eraan denken dat ik nu een nieuw nodig heb van Only !

Zaterdag namiddag

Op de planning stond om ’s middags verder te gaan opruimen in mijn huisje zodat de werkmannen maandag plaats genoeg zouden hebben.

Echter last minute (en het was zaterdagmiddag) besloot mijn mama om even naar Modemakers te gaan. Natuurlijk wou ik mee, heel graag zelf. Ok, planning in mijn hoofd aangepast, maar eenmaal onderweg deden we er 25 minuten over om daar te raken (normaal is het maar 5 minuutjes met de auto). Dat beloofde dus 😮

Zo’n drukte als daar in de winkel van Modemakers heb ik er nog nooit niet gezien, zelfs niet op een andere zaterdagmiddag. De rij voor de kassa begon halverwege de winkel, mensen hadden stapels kleren mee in de rij (ok, ik was er ook één van).

Eigenlijk heb ik nog wel 2 nieuwe broeken gevonden van Jacqueline de Jong, die ik anders altijd via Zalando moet bestellen. Als het op broeken aankomt wil ik alleen maar dat merk van Jeans, geen andere. Deze zijn zo soepel, zitten goed, niet te warm, niet te strak, niet te stijf enzovoort. Gewoon perfect voor mij !

’s Avonds was het zo gespannen, ik had enorm veel zin in mijn eerste werkdag van zondag maar voelde me ook super zenuwachtig worden.

Hoe mijn eerste werkdag verliep, lees je in een volgende post.

Groetjes, Lucy xx

Advertenties

2 gedachtes over “Last days of September

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s