#prayforvegas

Vanochtend werd ik wakker met het nieuws op mijn iPhone over een schietpartij in Las Vegas.

Hoe meer ik las over dit nieuws, hoe erger ik het begon te vinden.

Een schietpartij bij een concert van één van mijn favoriete artiesten, één van mijn favoriete Country sterren … gewoon verschrikkelijk !

Jason, dit is gewoon zo verschrikkelijk voor al je fans die aanwezig waren! Heel veel sterkte voor Jason, voor de slachtoffers en de families.

Ik als iemand met autisme, vind zoiets gewoon echt verschrikkelijk, en het duurt dan ook even om het van me af te zetten.

#prayforvegas #prayforvegas #prayforvegas

Hoe erg ik dit ook vind, ik vind er gewoon geen woorden voor om me nu uit te drukken hoe ik me voel. Op verschillende social media zie ik berichten van allerlei mensen die hun gevoelens zo goed kunnen uitdrukken, hoe zij zich voelen. Echter ik kan dat niet, ik zit daar nu echt mee vast. Een berichtje sturen via Twitter lukt me dan ook niet, want verder dan ‘prayforvegas’ en een verdrietige smiley kom ik niet.

Hebben jullie daar ook zo’n last van? Dat je iets wil zeggen dat je super verdrietig maakt, maar er dan gewoon geen woorden voor vind om het te zeggen?

Ik ben dan ook de slechtste persoon in het tonen van medeleven met anderen. Ik kan wel ‘sterkte’ zeggen, maar verder blokkeer ik ook. Echt niet leuk :/ want het raakt me dan wel echt alleen kan ik het niet zeggen.

Dat is jammer genoeg iets waar ik nooit goed in ga worden, vrees ik.

Groetjes, Lucy xx

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s