autistic country girl

My Autistic Life … my journey each day | Life is like a blog, everyday you write a new story

Vanochtend werd ik wakker met het nieuws op mijn iPhone over een schietpartij in Las Vegas.

Hoe meer ik las over dit nieuws, hoe erger ik het begon te vinden.

Een schietpartij bij een concert van één van mijn favoriete artiesten, één van mijn favoriete Country sterren … gewoon verschrikkelijk !

Jason, dit is gewoon zo verschrikkelijk voor al je fans die aanwezig waren! Heel veel sterkte voor Jason, voor de slachtoffers en de families.

Ik als iemand met autisme, vind zoiets gewoon echt verschrikkelijk, en het duurt dan ook even om het van me af te zetten.

#prayforvegas #prayforvegas #prayforvegas

Hoe erg ik dit ook vind, ik vind er gewoon geen woorden voor om me nu uit te drukken hoe ik me voel. Op verschillende social media zie ik berichten van allerlei mensen die hun gevoelens zo goed kunnen uitdrukken, hoe zij zich voelen. Echter ik kan dat niet, ik zit daar nu echt mee vast. Een berichtje sturen via Twitter lukt me dan ook niet, want verder dan ‘prayforvegas’ en een verdrietige smiley kom ik niet.

Hebben jullie daar ook zo’n last van? Dat je iets wil zeggen dat je super verdrietig maakt, maar er dan gewoon geen woorden voor vind om het te zeggen?

Ik ben dan ook de slechtste persoon in het tonen van medeleven met anderen. Ik kan wel ‘sterkte’ zeggen, maar verder blokkeer ik ook. Echt niet leuk :/ want het raakt me dan wel echt alleen kan ik het niet zeggen.

Dat is jammer genoeg iets waar ik nooit goed in ga worden, vrees ik.

Groetjes, Lucy xx

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

The Essence of life

Living , Health, learning

NASIMAMA, Zulaika's blog

It can be better!

silicasun

In Pursuit of Mystery and Folklore - Fiction With Imagination and a Zing

Alizeh Rangoonwala

I write blogs on different topics. I love reading, so I write whatever I love and find interesting.

Noteworthy Mommy

Singing through life as a first time mommy one note at a time.

The Challenges And Opportunities Of The Internet

How can I improve myself for future challenges of the Internet? I'm here trying to figure out the answers to these questions while preparing myself for the upcoming video game projects. I welcome you to follow my journey towards future opportunities and challenges of the Internet.

COXSLOT

latest news on technology, health, education, relationships, entertainments

All Time Lea

by Leanne, for you

Fairym0m

My Neverending Story

we blog

together we become

Bee Beauty

Southern Gothic Beauty

Discobar Bizar

Welkom op de blog van Discobar Bizar. Druk gerust wat op de andere knoppen ook, of lees het aangrijpende verhaal van Harry nu je hier bent. Welcome to the Discobar Bizar blog, feel free to push some of the other buttons, or to read the gripping story of Harry whilst you are here!

The Life Of I

Thoughts, feelings and experiences

Diary of a Spanglish Girl

TALES FROM THE COSTA BLANCA

Vinyl & Coffee

De blog over vinyl, muziek, koffie en veel meer!

Oh look Mammy is a unicorn!!

what would the world be without coffee, energy drinks and wine..

%d bloggers liken dit: