Oh no … even more shoes :o

Vandaag was het een ontzettend toffe dag, een dag die me nog meer deed inzien dat ik niet meer weg wil bij deze werkgever ! Echt een topdag !

Verwelkomingsdag

Vandaag kon ik kennismaken met andere collega’s uit andere winkels op een dag in het hoofdkantoor van de winkels.

Bij het binnenkomen was het meteen een familiegevoel, alles zo netjes, zo rustig, zo euhm perfect?!?

Echt compleet anders dan op mijn vorige werkplekken 😮 Nooit eerder had ik zo’n huiselijk gevoel op een werkplek. Waarom zijn niet al de bedrijven zo ? Waarom kan niet iedereen op die manier werken? Je bent toch meer gemotiveerd als je in een gevoel van familieverband kan werken met elkaar.

Heel de voormiddag was het informatief, de afdelingen werden voorgesteld, personen werden voorgesteld. OK, ik weet nu nog niet wie wie is, maar kan nu wel de persoon koppelen aan diegene die mijn mails beantwoord.

Kortom het was echt ontzettend leuk !

Schoenen, schoenen, & zelfs nog meer schoenen

Ik had me verwacht aan een groot distributiecentrum maar het was zelfs nog groter dan ik in gedachten had.

Die rondleiding daar zal ik me nog lang herinneren, zeker op de momenten dat ik online een bestelling plaats. Dan ga ik in mijn hoofd houden welk traject mijn schoenen hebben afgelegd in het distributiecentrum.

De rondleiding was op tijd afgelopen dus mochten we nog een kijkje nemen op de grote verkoop die eigenlijk pas morgen van start gaat. Zo’n verkoop, 50 000 paar schoenen … weggaan zonder te kopen?? Het ging me eigenlijk wel lukken, maar uiteindelijk toch niet.

Opeens viel mijn oog op een paar All Stars van vorige winter aan 30 euro. Witte All Stars met bont (nep bont natuurlijk). Die kon ik niet laten liggen, en het was nog binnen de tijd om te vertrekken dus helemaal happy 🙂

Elders werken ?

Na deze dag weet ik het echt zeker ! Ik wil nergens anders meer werken dan voor deze werkgever ! Nooit eerder heb ik deze positiviteit ervaren, me echt welkom gevoeld, me echt rustig gevoeld op een nieuwe plek.

Contract ten einde, dan solliciteer ik wel voor een andere winkel in de buurt. Echter wel voor hetzelfde bedrijf. Stimulans om vanaf nu nog beter mijn best te doen, me nog beter in te zetten & het beste van mezelf te geven.

I’m just freaking in love with my job !

Nooit eerder zo gevoeld, hoewel ik op mijn vorige job ook prachtige collega’s had & ook schitterende dagen heb gehad. Alleen jammer van de vernieuwde structuur op het einde.

*verslaafd*

Toch moet ik toegeven dat het eigenlijk wel een hele grote uitdaging gaat worden om niet zoveel geld uit te geven in de winkel. OK, ik kocht voor deze job ook ontzettend veel schoenen bij hen alleen was de periode wel wat verspreid. In plaats van 1 paar per maand zijn het er nu al een stuk of 7 op die paar weken dat ik daar werk.

Het is bijna zomer en draag ik toch alleen maar Converse schoenen want ik vind sandalen en open schoenen gewoon verschrikkelijk om te dragen. Mij ga je dus ook in de zomer nog zien met lange laarzen of winter boots van Timberland.

Tips

Even wat tips op papier gezet om de komende maanden wat minder geld uit te geven in de winkel. Hoop dat het ergens druk wordt en even niets nieuws binnenkomt met de solden in het vooruitzicht.

Ik ben ook begonnen met een bokaal aan te leggen met al het contant geld dat ik her en der vind in handtassen of gewoon in mijn kamer. Volgend plan is om mijn bankkaart thuis te laten als ik ga werken en enkel wat cash mee te nemen om lunch te kopen in de Lidl naast de winkel.

Probleem

Ik zie dus in dat ik wel een probleem heb met het uitgeven van geld aan schoenen en handtassen en dergelijk. Als je het al inziet, kan je er ook makkelijker zelf iets aan doen. Dus hier ga ik vanaf volgende week wel mee starten !

*ik laat mijn bankkaart thuis* note to myself … *ook de visa*

Hebben jullie nog tips? Ik hoor het dan zeker graag ! Alle tips zijn meer dan welkom, steun ook ! In mezelf geloven dat ik iets kan veranderen is soms heel erg lastig. 

 

Veel groetjes, Lucy xx

Advertenties

Een gedachte over “Oh no … even more shoes :o

  1. Lauressa - DigitaleKeuken.com zegt:

    Misschien kan je je oude schoenen verkopen, zodat je kast minder vol gaat zitten 🙂 of elke dag even naar je schoenen kijken, zodat je tevreden bent met wat je hebt en minder de behoefte voelt om nieuwe te kopen?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s