Missing work when I don’t have to be work

Nooit !

Nooit, never, jamais, … had ik gedacht dat ik dit ging zeggen ! Dat deze woorden ooit uit mijn mond gingen komen, maar ik moet toegeven

Ik mis mijn werk als ik niet moet gaan werken !

Hoe meer ik kan gaan werken, hoe meer ik de dagen ‘haat’ dat ik gewoon thuis kan blijven en niets moet doen. Op die dagen mis ik mijn werk, mijn collega’s, mijn schoenen, mijn … alles.

Naar het werk gaan, voelt als thuiskomen. Alsof ik bij vrienden of familie ben en gewoon mijn job kan doen. Eigenlijk is het voor mij meer dan een job. Het is gewoon een deel van mijn leven geworden. Ik denk dat ik er nu nog maar een 15-tal dagen echt gewerkt ben, maar toch ben ik ben ik daar thuis.

Ik had eerder al een blogpost geschreven over hoe goed ik me daar voel, en dat gevoel wordt altijd maar beter!

Afgelopen woensdag ben ik op mijn vrije dag ook even naar het werk geweest. Even een handtas gekocht en schoenen gereserveerd 🙂 Yess opnieuw schoenen want ja dat is mijn ZWAK punt. Een zwakheid waar ik maar niet overheen raak. Dus ja, help me !

Mijn vraag blijft ook nog open staan … IEMAND tips om minder geld uit te geven aan schoenen/handtassen?

Na 3 dagen thuis te zitten (eigenlijk wat in de bouw te zitten) snak ik nu om morgen terug te gaan werken. De komende drie dagen mag ik weer lekker genieten op mijn werkplek. Dus iedereen welkom om te komen shoppen !

Ideetjes

Ik heb ook nog een aantal ideetjes voor mijn blog, maar ik heb gewoon geen tijd om ze uit te werken. Nu dacht ik met deeltijds te werken dat ik wat meer tijd zou hebben, maar helaas. Ik heb nog steeds geen tijd om dingen te doen die ik echt wil doen…. OMG !

Groetjes,  Lucy xxx

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s