Trying Bloglovin’

Someone on Twitter gave me the idea to start with Bloglovin’. Well, I’m trying to figure out what to do with it. Wish I have more time now, it looks good.

<a href=”https://www.bloglovin.com/blog/19165243/?claim=4qk7zhjggnt”>Follow my blog with Bloglovin</a>

So if you want you can follow me on Bloglovin’ too, link above !

 

Where can you find me on Social Media?

Twitter @autisticCountry

Instagram

 

Let’s talk a bit Dutch about my Social Media accounts

Social Media

Verder begin ik voor het eerst Social Media zoals Twitter en Instagram leuk te vinden. Nu begin ik ook te begrijpen wat iedereen er zo leuk aan vind, en wat je er allemaal mee kan doen (blijkbaar veel meer dan gewoon foto’s posten).

Doordat ik veel actief ben op Twitter en Instagram, merk ik ook op dat ik mijn Facebook account een beetje aan het verwaarlozen ben. Het spijt me echt ontzettend ! Ik probeer hier meer aandacht aan te besteden in de komende weken.

Tot heel binnenkort !  Love Lucy xx

See you all real soon, like Mickey Mouse would say 🙂  (sorry Disney geek here :d)

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s