autistic country girl

My Autistic Life … my journey each day | Life is like a blog, everyday you write a new story

English below

 

It’s just a party so don’t freak out like this !

Als je mijn Twitter of Instagram hebt gevolgd, heb je het allicht gemerkt dat ik zo ontzettend hard aan het stressen was. Het leek wel of ik paniek geslagen was.

Paniek ? Oh ja, het was eerder paniek en een aanval van pure stress.

Begin december heb ik op het werk mijn eerste personeelsfeest. Een feest met al de collega’s van over gans Vlaanderen. Mijn contract loopt eind maart af, dus ergens heb ik iets van ‘dit kan ook mijn laatste feestje daar zijn’. Dat licht dus echt aan de basis dat deze aspie zo in de paniek geschoten is.

Op zo’n moment vind ik mijn autisme dus echt een ontzettend nadeel! Iedereen kijkt er zo hard naar uit. Ik heb er gewoon pure stress van. Het is nu half november, nog een 3-tal weken te gaan voor het feest. Iedereen is zo kalm, weet perfect wat ze gaan dragen op het feest.

Ik had een beeld van outfit dat ik al lang eens wilde dragen, namelijk een roze tutu. Zo’n lange roze tutu, zwart oversized shirtje en leren jasje. Dan kwam natuurlijk de stress van SCHOENEN ! Werken in een winkel met duizenden schoenen, en dan nog niets hebben om aan te doen.

Euhm wat? De afgelopen maanden heb ik veel te veel schoenen gekocht, en toch niets passend om bij die roze tutu te dragen. Mijn hoofd stond op zijn kop, kon nachten niet slapen. Gewoon niet kunnen slapen omwille van een paar schoenen. Beetje stom, hoor ik jullie nu denken. Inderdaad dat is ook zo, maar kan er niets aandoen.

Vandaag, mijn vrije dag, ben ik dus opnieuw naar mijn werk geweest omdat ik moest & zal vandaag mijn schoenen hebben voor onder die tutu. Anders zou ik toch geen oog dicht doen de komende dagen.

Et voila, hierbij mijn nieuwe Dr.Martens, Black mono. Perfect onder mijn tutu, gewoon basis zwart, zonder te veel details, en iets wat nog comfortabel is voor gans de avond/nacht op mijn voeten te staan op het feest.

DO1-ZK4XkAAR2jy

Even mezelf wat RUST gegund de komende dagen, door vandaag deze te kopen. Zo hoop ik de komende dagen toch te kunnen slapen, en mijn gedachten weer elders te kunnen op vast houden. Nu was het steeds ‘schoenen, schoenen, schoenen’, morgen werken tussen de schoenen maar nu moet ik ze niet meer zoeken voor mezelf.

Hopelijk vinden jullie de combinatie ook zo geslaagd. Mijn collega’s vonden dit in ieder geval heel erg geslaagd.

Hoe de totale outfit er gaat uitzien, ga ik pas laten zien na het feest. Beetje zoals bij een huwelijk 🙂

Dank je voor het lezen ! Veel liefs, Lucy xx

******************

It’s just a party so don’t freak out like this !

If you have followed my Twitter or Instagram the past days, you already have seen the whole thing about me finding some shoes. I was totally freaking out, it was more panic than stress.

Panic? Oh yeah, it was the panic the past few days. Now I had a perfect tutu to wear to the party but I couldn’t find the perfect shoes. I was just dying from all the stress that I had from not having the right boots/shoes for my outfit.

At the beginning of december I have my first party at work. A party with all my colleagues from the Belgium stores. I could be my first and last party because I’m not sure if I can stay there at my job after March. So yeah, this aspie was all panic.

At this moment I terrible hate my autism, so it’s all negative at the moment. Everyone is so excited for the party and doesn’t have the stress I had finding the clothes or shoes. Well, now it’s November 17, and the party is just in 3 weeks time, but everybody is so calm.

I had an idea of an outfit I wanted to wear that evening, the pink tutu. The long pink tutu was just perfect for this evening. Together with that I want to wear a oversized black t-shirt from Zara and a leather black jacket. Kind of the rock chick look with a pink tutu. But all the stress came from finding the right boots.

Working in a shoestore with thousands of shoes and not be able to find a pair of boots … that’s hurts. At home I have the perfect boots to wear but I bought them in Florida at Steve Madden so, I can’t wear them that evening.

Euhm What? These last month of working there I bought a lot of shoes, and yess I still haven’t got the perfect boots to wear with the pink tutu. My head was spinning, just couldn’t sleep for the past nights because I didn’t had the right shoes. Oh yeah that the life of having Autism. When you want something, you just can’t do a thing before you have it. 😥

Yess, it is so stupid. When you can’t sleep because of a pair of shoes.

Today was my day of, but i went to work today. Just to look at some dr.Martens Mono black boots. I just had to have boots today so I can sleep better the upcoming nights.

And here they are… my new dr.Martens black mono boots. They are just perfect under my pink tutu. Just basic black, no details, and just so comfy to wear all evening long at that party. Goodbye stress, I HAVE BOOTS !

DO1-ZK4XkAAR2jy

Now I have some more rest for the next days, just by buying these today. I hope I can sleep the next days, turning my mind of and concentrate on something else dan boots. Now it was just ‘shoes, shoes, shoes’ all day long. Tomorrow it’s back to work, back to a store full of shoes. This time I can help others finding the right shoes, and not freak out about not having the right ones for me.

I hope you like the boots in this combination. My colleagues at work liked this combination very much. And I’m also very happy !

How I’m going to look with everything on … well you have to wait till December 11, till I post some other pictures. Stay tuned for that. Just like a marriage, you can see the dress the day 🙂

Thanks for reading this blogpost ! Love, Lucy xx

 

 

Enjoy life, it can be beautiful ❤

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

The Essence of life

Living , Health, learning

NASIMAMA, Zulaika's blog

It can be better!

silicasun

In Pursuit of Mystery and Folklore - Fiction With Imagination and a Zing

Alizeh Rangoonwala

I write blogs on different topics. I love reading, so I write whatever I love and find interesting.

Noteworthy Mommy

Singing through life as a first time mommy one note at a time.

The Challenges And Opportunities Of The Internet

How can I improve myself for future challenges of the Internet? I'm here trying to figure out the answers to these questions while preparing myself for the upcoming video game projects. I welcome you to follow my journey towards future opportunities and challenges of the Internet.

COXSLOT

latest news on technology, health, education, relationships, entertainments

All Time Lea

by Leanne, for you

Fairym0m

My Neverending Story

we blog

together we become

Bee Beauty

Southern Gothic Beauty

Discobar Bizar

Welkom op de blog van Discobar Bizar. Druk gerust wat op de andere knoppen ook, of lees het aangrijpende verhaal van Harry nu je hier bent. Welcome to the Discobar Bizar blog, feel free to push some of the other buttons, or to read the gripping story of Harry whilst you are here!

The Life Of I

Thoughts, feelings and experiences

Diary of a Spanglish Girl

TALES FROM THE COSTA BLANCA

Vinyl & Coffee

De blog over vinyl, muziek, koffie en veel meer!

Oh look Mammy is a unicorn!!

what would the world be without coffee, energy drinks and wine..

%d bloggers liken dit: