Recepten

Eén van de dingen in het dagelijks leven die me totaal niet lukken is het bereiden van deftige gerechten. Het koken van gezond eten, gevarieerd eten, en eigenlijk begint het al met de moeilijkheden om naar de supermarkt te gaan.

Ik heb het vooral moeilijk dat gerechten steeds voor 4à6 personen berekend worden. Wat dan met gerechten als je maar voor je alleen moet koken. Al dat gedoe om dan alles te herberekenen. Ik ga nu later ook niet investeren in een extra diepvries om alle restjes in te vriezen. Eerlijk, die ga ik dan toch nooit meer opeten :/

Ik ga hier op mijn blog wat gerechtjes zetten die ik geprobeerd heb, en die eigenlijk perfect zijn voor iemand alleen. De kookboeken die ik in boekhandels doorneem, zijn echt niet aan mij bestemd. Ik heb wel een aantal weken geleden het boek ‘Eat Smart’ van Niomi Smart (een bekende YouTuber gekocht).  In een enthousiaste bui dan ook de ingrediënten gekocht die ik nodig had voor een aantal gerechten. Eerlijk gezegd alles ligt gewoon in de kast, omdat ik niet echt de zin (en moed) heb om er aan te beginnen.

Hoop dat ik wat meer inspiratie ga kunnen halen om toch regelmatig iets uit te proberen (en het dan ook te posten als het lekker was). Dat gaat misschien een stimulans zijn om wat beter te eten.

Lucy xx

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s